Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 081
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
pettesa, ооо, не, и мен не ме устройва с дете на година и половина.
А и си тежи достатъчно, че да се влачи нагоре и надолу по стълбите на ръце.

Мисля и аз да пробвам другата седмица, със сигурност ще има останали неплатени карти.

# 151
  • София
Здравейте, досега винаги сме почивали на южното черноморие и най-вече в Созопол. Сега решихме да сменим и ще почиваме на Флагман. Някой може ли да сподели мнение за апартаментите и въобще за базата - има ли детски кът и басейн, обстановката как е? Благодаря предварително!

# 152
mantonia, апартаментите са от 2стаи, в едната е спалня в другата разтегателен диван.
Базата си е ок, с най-добрата храна е от всички бази по морето.
Детски кът няма, басейна е на 2крачки с топла минерална вода малкия, а големия си е със студена.

# 153
  • София
mantonia, апартаментите са от 2стаи, в едната е спалня в другата разтегателен диван.
Базата си е ок, с най-добрата храна е от всички бази по морето.
Детски кът няма, басейна е на 2крачки с топла минерална вода малкия, а големия си е със студена.

Благодаря! Дано да ни хареса!

# 154
Със сигурност ще ви хареса.
Пред базата има чудесен парк с много сянка, след това е алеята и няколко стъпала до плажа.
В ресторанта има тераса, от която се вижда морето и е чудесно човек да хапва там.
До самия хотел има и ресторантче на страхотни цени.
Ние пътуваме рано (пристигаме около 11ч) и винаги обядваме там.
Препоръчвам пристигане до към 12-13ч., попълване на всички документи....и когато стартират с настаняването, само да си вземете ключа. Иначе е страхотна блъсканица, редене на опашка....и отива 1час в чакане.

# 155
Здравейте, как успявате да се свържете с тази агенция , вече два дена чувам в телефона само- мрежата заета, направо вече почва да ми омръзва, някой скоро свързал се ако може  да пише поне дали има още останали карти  Sad

# 156
аз също от два дни, чувам само този сигнал, вече започнах да губя надежда.... Надявам се поне да няма много желаещи за Рибарица  Praynig

# 157
Карти има за юни и септември.
Но зависи какво търсиш и къде.
Пробвайте от служебен,по-лесно става.

# 158
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Днес ММ се е свързал от сименса в поделението, но е давало само свободно и не са вдигнали.

Момичета пробвайте да звъните през стационарен телефон, че има някаква бъзикня и през мобилните става много трудно.Ние вчера се свързахме за нула време от стационарния, а цял ден си блъскахме главите по джиесемите и нищо - мрежата заета.Но така случи, че баш на 15-ти Близуто имаха цял ден авария и стационарния тел. ни го пуснаха чак в 16ч., е на това му се вика късмет  Twisted Evil

# 159
момичета аз звъня вече 2 дни само от стационарен и няма и няма , все заетоо

# 160
Аз се свързах вчера към 13:00 ,но вече всичко беше заето за юли и август - Флагман,Адмирал и Созопол.

# 161
Вчера пробвахме от всякакви телефони, мобилни, стационарни. Мъжа ми беше цял ден на работа, звънели са и от сименса. Нищо.
Нямам нерви да се занимавам тази година, а и щом не са останали карти няма смисъл да се звъни. Юни месец не ме устройва, септември също че ще имам първокласничка.

# 162
Успях да се свържа преди 10мин, живот и здраве тази година сме на Сарафово от 31.07 до 09.08:), Сарафово, Сарафово кой ти го дава , изпържи ми се мозъка докато се свържа, успех на всички  Peace

# 163
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Аз мисля, че след 10-тина дни отново ще има карти  Peace

# 164
  • София
   Здравейте момичета,аз успях да се подредя на опашката и бях номер 241 ,а отидох в 6.30 ч.значи към 12 часа успях да мина,и си взех карта за Сарафово(юли),за Флагман имаше 1 карта ,но за стаите без балкон. Дано да е хубаво в Сарафово Simple Smile. Успех на всички които още дерзаят.

Общи условия

Активация на акаунт