Бих искала да попитам, има ли възможност все още за военна карта на морето,дори и за Сарафово,и какво ви е мнението за там,ако успеем да вземем карта? Изчетох доста мнения но бяха противоречиви.Ние сме с дете на 9 години, и до сега не сме ходили на море с такава карта.

Ако имате повече инфо и снимки, ще съм ви много благодарна.
P. S. Забравих да попитам и колко струва картата за тримата?
Благодаря предварително и хубав ден ви пожелавам!
Здравей, аз лично не съм ходила на Сарафово, но моя колежка ходи и не беше много очарована. Не знам дали има все още свободни карти - хубаво е да звъннеш в агенцията и да попиташ. Телефоните са: 02/ 92 21705 / 21757 / 21759, военни номера– 21705, 21757, 21759.
Цените можеш да намериш на този линк : http://militaryclubs.bg/sites/default/files/zapoved_ceni_oh_122_18_02_14.pdf
Хубав ден. Надявам се поне малко да съм помогнала

. Ако не ви хареса плажа, може да ходите с колата до централния плаж на Сарафово и така. 
дано си изкарате добре. Освен да те вербуваме за фоторепортер на Сарафово.Да снимаш базата, стаята, ресторанта, плажа. Да опишеш впечатления. 
Отидохме,вътнахме се и сега пак на работа 
но мога да кажа,че има за всеки вкус по нещо.Имаше и 3-4 столчета за хранене,или поне толкова мернах.Имам само една забележка.....сутрин на закуска много бързо свършваше всичко и понякога не вадеха от кухнята.Ама каво да кажа-Българска работа и от страна на персонала,и от страна на нас почиващите.