Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 473
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Мъжът ми беше на мисия преди повече от 3 години и тогава се полагаха пари за деца, но не помня при какви условия. От София му бяха пратили заповедта, която той занесе на финансистите си и там бяха описани всички условия.

# 511
Здравейте,
имам въпрос специално към момичетата, чиито половинки ходят на мисии.
Та, има ли някакви парични средства, които се дават специално на децата заради участието на родител в мисия?
Предварително благодаря за отговора!
Хубаво лято на всички   Nature Sunny  
Мисля,че на децата не се полагат допълнителни парички.Освен ,че ще си получава пари от мисията и % от заплатата , но не помня колко % ще му се изплаща за времето което ще бъде на мисия.

На децата - ученици трябва да се открие влогова сметка и по нея МО им превежда сума - в зависимост от периода на мисията /не помня точно по колко - м/у 20 и 40 лв. на месец/. Парите не могат да се теглят до навършване на пълнолетие на детето.

# 512
Здравейте,
Та, има ли някакви парични средства, които се дават специално на децата заради участието на родител в мисия?
Мисля,че на децата не се полагат допълнителни парички.Освен ,че ще си получава пари от мисията и  заплатата в БГ.
Освен ,ако нещо не с е случило там,не дай си боже на никому.

# 513
Здравейте,
Мисля,че на децата не се полагат допълнителни парички.Освен ,че ще си получава пари от мисията и  заплатата в БГ. Освен ,ако не се е случило нещо, не дай си боже никому.

# 514
  • Някъде в Европа...
Привет!
Последните дни ми мина пред очите някаква заповед за мисиите, но не ме засяга пряко и не й обърнах много внимание...Лошото е, че излизам отпуска, а утре няма да имам време да я търся да видя дали пише нещо по този въпрос и въобще дали става въпрос за това...
От понеделник съм на морето = на Константин и Елена, обаче на Комплекс "Гранд хотел Варна", утре ще разбера точно в кой от 5=те хотела  Simple Smile...Направих за там резервация ОИ за една седмица  Simple Smile = реших, като няма евтина карта от военните "ще е гарга и то рошава" Mr. Green.. Харесвам си го комплекса и ми е удобен за пътуване  Simple Smile. Та следващата седмица ще пиша оттам = топла ли е водата, чисто ли е морето  Simple Smile

# 515
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
AIR, колко ви излиза почивката с алинкл., просто искам база за сравнение с военните карти  Flutter

# 516
AIR, колко ви излиза почивката с алинкл., просто искам база за сравнение с военните карти  Flutter

Аз да ти отговоря, че търсейки това лято нещо изгодно за по-малко дни...офертите за ол инклузив не падат под 55-65лв. на ден на човек. Говоря за хубав хотел, не за пародия на ол инклузив.
Така че...всеки може да си го сметне.

# 517
  • Някъде в Европа...
AIR, колко ви излиза почивката с алинкл., просто искам база за сравнение с военните карти  Flutter

80 на човек, двойна стая..
Ето я офертата:
http://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-grand-hotel-varn … hotel-varna-21397

# 518
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

80 на човек, двойна стая..
Ето я офертата:
http://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-grand-hotel-varn … hotel-varna-21397
Благодаря   bouquet

Мире, доста си е в сравнение с военните, няма спор  Whistling

# 519
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам тези, които вече бяха на Дружба тази година. Около басейна сложили ли са чадъри и заведението, което е пред Флагман дали работи и какви са цените (имам предвид като във военни бази или като в курорта). И също ако има ценители на кафето... правят ли хубаво кафенце там? Благодаря ви предварително

# 520
stef87, не съм била сега, но всяка година чадърите са там на басейна.
Заведението също си работи, защото то си е на хотела и персонала от ресторанта, после слиза в него. Кафето предишни години не беше нищо особено, но става.
Цените са народни, готвят добре, но се чака повечко за поръчка.

# 521
И на двата басейна има нови шезлонги и чадъри.
Ресторантът пред Флагман работи от 11 до 23,но в 22:30 събират посудата и покривките Simple Smile
Бирата 330 мл. - 1,55,кафе(хубаво е ) - 0.60,голяма вода - 0.85.
Има и голяма бира (наливна),но не всеки ден на цена 1.50 .

# 522
Благодаря ви за информацията. Ние бяхме там през 2012 г но в края на сезона  (30.08 - 09.09) и нямаше чадъри, а заведението работи до 02.09 и затвориха, та за това не съм запозната.
Хубав ден на всички

# 523
  • Пловдив
Ние вчера се върнахме от Фрегата. Всичко ми изглежда по-старо му. Не знаех това за ресторанта на Флагман - много полезно за догодина.
От моя опит мога да споделя само за тези на които им дойдат в повече пържолите на стола - има едно не много претенциозно кръчме точно срещу Гранд хотел Варна, Делфин има чудна цаца Simple Smile
За тези които предстои да отидат, пазете децата от това да глътнат вода от морето. На моите през цялото време давах пробиотик и накрая точно последния ден, имаше повечко вълни и явно дъщеря ми се е нагълтала с вода, та си дойдохме с вирус  ooooh!

# 524
Здравейте, приемате ли новобранци?  Grinning
Бих искала да попитам, има ли възможност все още за военна карта на морето,дори и за Сарафово,и какво ви е мнението за там,ако успеем  да вземем карта? Изчетох доста мнения но бяха противоречиви.Ние сме с дете на 9 години, и до сега не сме ходили на море с такава карта. newsm78
Ако имате повече инфо и снимки, ще съм ви много благодарна.
P. S.  Забравих да попитам и колко струва картата за тримата?
Благодаря предварително и хубав ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт