Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 391
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро на всички Simple Smile Аз искам да се обърна към тези, които тази година бяха на Константин и елена с молба да ми кажат има ли някъде в близост до Флагман и Адмирал кафене, което да е отворено към 7:00 - 7:30 ч сутринта или всички са след 11 ч?
Благодаря предварително   bouquet

# 631
Мисля,че няма.
Даже магазинчето до Флагман отваря към 9.

# 632
Няма ли автомат във Флагман или не те устройва?

# 633
Няма ли автомат във Флагман или не те устройва?

Незнам дали има - преди сякаш имаше. Не ги харесвам кафетата от автоматите. Не знам какво ще правим с тези кафета. Ние ставаме раничко и обичаме още преди закуска да сме си изпили кафето. Преди носихме една кафемашина с дозички, но тази година няма как. А пък 3 в 1 не е кафе, разтворимо също не обичаме.... незнам ... няма угодия за нас Simple Smile Ще го мислим

# 634
Предната година имаше, но мен не ме устройваше. Тази година бяхме на Созопол и съм доволна от кафето от барчето-Якобс, добро качество и количество за 80 ст. Като цяло сме много доволни от условията в базата-вила Сирена е прекрасна. Широко е доста,  около 100 кв.м., запазено и все още ново обзавеждане, 3 скрина , голям трикрилен гардероб ,хубави здрави матраци, две тоалетни, ютия, маса за гладене, халати. Идеална за семейство с 2 и повече деца .Чистотата-като във всички ВПД-та-ежедневно замазване, доста може да се желае. Слабият момент е  храната и ние затова 10 г. не бяхме ходили, предпочитахме Флагман, но нашто семейство яде малко, така че не се е стигало да търсим храна навън . Иначе няма лудница при храненето, има диспенсер за вода, отделно даваха и бутилирана .На басейните също е много спокойно. Доста по- любезна рецепция .Малко на брой канали на ТВ-няма спортни,  но барчето компенсира -там гледаха мойте мъже важните мачове. Като цяло сме много доволни, като добавим 11 дена лято и че никой не боледува по време и след това-прекарахме разкошно!

# 635
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
kativita, чудесно инфо за Созопол, ще го ползвам за каталога (ще правим пдф каталог на базите), само ако може и малко снимки  Peace

Момичета, чакам и другите бази  Wink  

Освен за Маяк, имам и за Фрегата, малко старо от 2011г., но видях че няма промяна, освен столчетата за храна и телевизора в ресторанта.

stef87, има капанче за вестници, безалкохолно и кафе точно до Адмирал, на бариерата за паркинга и пред стълбите за Маяк и Фрегата. Предлагат еспресо. Към 9 часа, като ходихме на плаж вече беше отворено, подредено и с вид на отдавна работещо, та предполагам, че отваря и по рано.  Peace

# 636
Благодаря на всички отзовали се  Hug
Pettesa ще се постарая да направя инфо за Адмирал!

# 637
Здравейте момичета искам да попитам ползването на  карта с "намаление" от съпругата вид привилегия  ли е, или право по някакви  там закони. Питам защото от соц. грижи, некомпетентните  женици, се мъчат да ме убедят , че нямам право да ми покрият 195лв от картата като придружител на синът ми който е инвалид 1гр с придружител, след като съм си платила картата, с намаление а не като гражданско лице....

# 638
Предната година имаше, но мен не ме устройваше. Тази година бяхме на Созопол и съм доволна от кафето от барчето-Якобс, добро качество и количество за 80 ст. Като цяло сме много доволни от условията в базата-вила Сирена е прекрасна. Широко е доста,  около 100 кв.м., запазено и все още ново обзавеждане, 3 скрина , голям трикрилен гардероб ,хубави здрави матраци, две тоалетни, ютия, маса за гладене, халати. Идеална за семейство с 2 и повече деца .Чистотата-като във всички ВПД-та-ежедневно замазване, доста може да се желае. Слабият момент е  храната и ние затова 10 г. не бяхме ходили, предпочитахме Флагман, но нашто семейство яде малко, така че не се е стигало да търсим храна навън . Иначе няма лудница при храненето, има диспенсер за вода, отделно даваха и бутилирана .На басейните също е много спокойно. Доста по- любезна рецепция .Малко на брой канали на ТВ-няма спортни,  но барчето компенсира -там гледаха мойте мъже важните мачове. Като цяло сме много доволни, като добавим 11 дена лято и че никой не боледува по време и след това-прекарахме разкошно!

kativita, от това което чета за Созопол ще останем доволни от станцията. Ние тръгваме на 10.08 и би ли ми казала нещо повече за плажа - замърсен ли е, морето как е, има ли достатъчно свободна зона и каква е цената за чадър. Благодаря ти предварително Simple Smile

# 639
  • Пловдив
Някой да се е завърнал вече от "Чайка"? Нас ни вълнува дали има кабелна, за да си носим телевизорче и от вчера ММ особено много се вълнува от Нова ТВ, че се пада да сме там за мача на Кобрата с Кличко  Laughing Кво да го правиш ... мъж.  Mr. Green
И ако някой е ползвал мобилен интернет как е покритието, че на мен ми е свързано с работата, та да мислим варианти.

# 640
Плажът на Созопол е със син флаг за 2014, но очаквах да е още по-чисто. Ние ходихме на този пред станцията-Харманите, бяхме с наш чадър , не знам цените. Ние се разполагахме до футболните врати, за да наблюдаваме малкия като рита- това за него беше най -хубавото нещо на морето.
Сега се сещам да ви напомня да носите копия от актовете на децата. Те изпращат смс да ги носите, но 3 дни преди началото на смяната. Аз добре че знаех от колегите, защото като получих смс-а бях напуснала София.Досега не сме представяли копия на актовете, а сме били в почти всички ВПД-а, без Сарафово.
Убедена  съм , че ще ви хареса станцията-тя е просто рай за децата! Предполагам,  че и храната може да ви допадне - повечето хора бяха доволни.
А и друго удобство са количките за багаж-като на летището. Така лесно и бързо се прекарва багажа от паркинга до базата.
А и още нещо - по-малка туристическа такса- 20.40 лв.  за 4 души,а на Флагман все давахме около 32-36 лв. през последните години.

# 641
dundi73 на Чайка има кабелна телевизия и си работеше.Ние бяхме с антена и хващахме на лаптопа,но другите си носеха тв и си гледаха спокойно. Wi Fi има само на кафенцето и никъде другаде и то не беше много силен.Иначе ако имаш предплатен на мобилен оператор нямаше проблем.

# 642
  • Пловдив
dundi73 на Чайка има кабелна телевизия и си работеше.Ние бяхме с антена и хващахме на лаптопа,но другите си носеха тв и си гледаха спокойно. Wi Fi има само на кафенцето и никъде другаде и то не беше много силен.Иначе ако имаш предплатен на мобилен оператор нямаше проблем.

Мерси много за инфото. То ми трябва от време на време да си проверявам пощата. Другото мога и офлайн да го върша.

# 643
До тази година където и да сме ходили освен лични карти не сме предоставяли други документи ,но е факт че ММ получи sms от ВПД Созопол да носим актовете на децата . Нямам търпение да идва неделята  Sunglasses

# 644
Ние където и да ходим за 5г. тосим винаги свидетелство за брак и акт за раждане само защото сме с различни фамилии.

Общи условия

Активация на акаунт