Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 397
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Абе то това с копията е пак лесно и го разбирам,  но примерно сега Калероя ми искат за детето бележка от поделението, че е син на баща си! И друг път сме го коментирали, но не мога да разбера служебна карта +копие на акта не е ли същото като бележка от поделението?!

# 646
Абе то това с копията е пак лесно и го разбирам,  но примерно сега Калероя ми искат за детето бележка от поделението, че е син на баща си! И друг път сме го коментирали, но не мога да разбера служебна карта +копие на акта не е ли същото като бележка от поделението?!

Те там са ненормални....крайно време е да им сменят ръководството, макар че май смениха директора. Но изискванията им са безумни.
Не става без бележка, ще ви върнат.

# 647
А не си и помислям да не нося, но ми го казаха чак когато питах за детето трябва ли някакъв документ, а предните 2-3 разговора нищж не казваха.

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 20:57 от kativita

# 648
  • на правилното място, в точното време
Здравейте, да се включа с информация за ВПД Несебър за каталога, който pettesa подготвя  . За втора година сме там. Стаите са чисти, не всички матраци са удобни, но е поносимо. Дограмата е стара, но няма проблем голям с нея. Като поддръжка е поносимо, като навсякъде, минават и почистват ежедневно. От миналата година управителката съм я кръстила старшинката, че третира всички летуващи като редници, само не ни кара да маршируваме и да й отдаваме чест. Като цяло кухнята миналата година беше по-добра, тази година готвача ли бяха сменили, но ... не я биваше. За децата има парк за игра, но играчките там са мнооого стари. Предимството, че има деца повечко и винаги има някой за игра. Басейните и детския и големия са в добър вид. Барчето до басейна е с прилични цени и сравнително разнообразие. Говореха, че и механата /има оборудвано място с дървена ламперия и маси/ ще заработи, но докато бяхме там, още не беше. Паркинга е голям и има място за колите на всички летуващи. Опасно е обаче влезането, когато идваш от Несебър, направо си мишена за летящите по пътя.
Ако събирате инфо и за зимните ВПД-та, мога да се включа и там с малко лични впечатления.
Хубаво лято!

# 649
Не знам дали искате инфо за Рибарица, не че нещо особено се е променило. Simple Smile Освен новото ръководство (нова управителка), персонала като цяло си е същият както и преди 2г.
Стаите са същите (имам стари снимки, които могат да се сложат).
За първи път бяхме в стаи 2ка, по-тесни са и са само от страната на парка. Има известно неудобство лятно време заради стоящите до късно в механата. Дори на 4тия етаж се чуваха виковете на децата. При ранно заспиващи (21.30-22ч) е малко кофти, но невъзможно.
Баните са по-тесни и малки.
Чистене - всеки ден.
Смяна на беля - за смяна от 5дни - НЕ
Храна - достатъчно и разнообразна (предни години вечер залагаха само на скара, докато сега има разнообразие).
Басейн, сауна - НЕ.

# 650
Да се включа и аз с информация от Хармония - Пампорово. Имам и снимки, но ще ги пусна по-късно, че още не съм ги свалила.
Ние бяхме в апартамент - две стаи, баня и коридорче. За едноседмичен престой смениха бельото и хавлиите на третия ден. Всеки ден оставяха тоалетна хартия. Добра хигиена в стаите и в коридорите.
Храната е добра - винаги се сервира, не е на блок маса. Порциите са достатъчни, почти винаги ни оставяше храна. Детските порции също са доста големи. На обяд - супа или таратор с нещо готвено. За десерт почти всеки ден имаше сладолед. За вечеря - салата, скара и десерт - паста, баклава или  плодове. Единственият недостатък в ресторанта (за мен) беше, че нямаше достатъчно салфетки и допълнителни празни чинии. За закуска - стандартното: масло, топено сирене, мед, сладко, шунка/филе/бекон/луканков салам, краставица/домат. Имаше чай, прясно мляко и шварц кафе. Еспресо имаше на лоби бара, но и там (както и във всички останали ВПД-та) кафето е с лошо качество - поне на мен не ми допада.
Басейна и фитнеса са безплатни - само за джакузито се плаща по 2 лв. на човек за половин час.
Има детска площадка зад станцията - две люлки, пързалка и катерушка, тенис-корт и футболно игрище.

Другата седмица отиваме в Созопол. От там също ще пусна снимки, информация вече има споделена.  Peace

# 651
Записвам се и аз да следя. Ние за сега сме ходили само на Боровец в Олимп. Доволни бяхме. Обмислям за следващото лято да отидем, но въпросът ми е можем ли за 10 дни, че гледам смените са по 5 дни. И кога трябва да питаме за карти. ММ не е от тези дето много им се ходи и все забравя и като се сетим вече няма карти. Та затова аз се заех с тази работа. Бих ли  мога аз да движа нещата а той само да взема документите там от поделението. Извинете ме за глупавите въпроси но сега едва прохождаме в този тип почивки. А аз много обичам да пътувам и ми се иска да се възползваме. Всякаква информация няма да ми е излишна.
П. С. Бих искала да видя малко повечко снимки има ли от къде. newsm78

# 652
mam_Mimka, можете и 10дни да почивате, просто заявявате, че искате 2смени. Ако не е много натоварено, вероятно ще ви дадат.
Вече са пуснали смените за зимния сезон, така че ако искате за зимата, вече може да си правите резервация. Ако е за другото лято, ги пускат някъде февруари-март.
Спокойно можеш ти да се обадиш и да направиш резервация, документи от поделението никакви не са ви нужни.

# 653
Момичета, а ремонтираха ли го хотела в Боровец? Нали беше затворен?

# 654
Maryse, много ти благодаря за информацията. Аз мислех,че се вземат някакви документи от поделението. А всъщност тези карти представляват самата резервация ли? Много са ми глупави въпросите, но аз обичам да съм изчерпателна и да се информирам за всяка подробност.  Grinning

# 655
Здравейте, момичета! С няколко думи, аз съм "съпруга" на военен. Тази година реших да ползвам преференциите на военните по почивните бази и намерих доста полезна информация при вас.  Аз не мисля да ползвам карта, исках да се възползваме от нощувки, защото смятаме да пътуваме, а не да стоим на едно място. Ако тези дни има някой , който се прибира от бунгалата на Обзор, няма да се разсърдя да каже има ли климатик, достатъчно хладно ли е вечер и през деня?  Надявам се някой ден и аз да съм полезна с нещо.  bouquet

# 656
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте, момичета! С няколко думи, аз съм "съпруга" на военен. Тази година реших да ползвам преференциите на военните по почивните бази и намерих доста полезна информация при вас.  Аз не мисля да ползвам карта, исках да се възползваме от нощувки, защото смятаме да пътуваме, а не да стоим на едно място. Ако тези дни има някой , който се прибира от бунгалата на Обзор, няма да се разсърдя да каже има ли климатик, достатъчно хладно ли е вечер и през деня?  Надявам се някой ден и аз да съм полезна с нещо.  bouquet
Като няма да ползваш карта, а нощувки за какво ти е инфото за Обзор.  newsm78
 На въпроса ти - няма климатик.

# 657
Здравейте, момичета! С няколко думи, аз съм "съпруга" на военен. Тази година реших да ползвам преференциите на военните по почивните бази и намерих доста полезна информация при вас.  Аз не мисля да ползвам карта, исках да се възползваме от нощувки, защото смятаме да пътуваме, а не да стоим на едно място. Ако тези дни има някой , който се прибира от бунгалата на Обзор, няма да се разсърдя да каже има ли климатик, достатъчно хладно ли е вечер и през деня?  Надявам се някой ден и аз да съм полезна с нещо.  bouquet
Като няма да ползваш карта, а нощувки за какво ти е инфото за Обзор.  newsm78
 На въпроса ти - няма климатик.

Няма да ползваме карта по ред причина( основната, че не искаме карта). До колкото знам не е проблем военнослужещите да ползват базите и за нощувки, а не единствено и само с карти... Дали сме за 2 или за 7 нощувки, мисля условията ще са едни и същи.  Simple Smile

# 658
За летните бази рядко има места извън картите.
Може да се обадите да проверите, но ме съмнява.

# 659
За летните бази рядко има места извън картите.
Може да се обадите да проверите, но ме съмнява.

За съжаление най- вероятно е така. Обзор е нашия тип място за релаксация....но до скоро не бях сигурна дори, че ще ни се засекат отпуските. За това толкова и късно търся информация.
А относно тези от вас, който ще почиват във ВПК "Север" мога да бъда полезна с информация за интересни места в и около Св.Константин и Елена, Зл. Пясъци и Варна( особено Варна).

Общи условия

Активация на акаунт