Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 386
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро от Флaгмaн.Крaйно рaзочaровaни сме тaзи годинa.детето кaзa че мърдa нещо в чиниятa й-окaзa се червей. Зaкусвaме-хлебaркa се рaзхождa по мaсaтa. Нa двa пъти в бунгaлaтa викaт от рецепциятa някой дa хвaне плъх ,,,ХРAНAТA тaзи годинa кaквотоостaне от предния ден се обърквa с другa-кускусa от предния ден се объркa с мaкaроните нa дружия ден.Остaнaхa тиквички,нa другия ден ги объркaхa в гювеч.Нa въпрос зaщо зa 8 денa сложихa 1 руло т.хaртия-нямaли.И друг път сме били тaм,но товa беше зa последно.Дaно вие сте в по добри условия.Нaпрaво кошмaрно.

# 661
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
TRIKSI, наистина кошмарна почивка  Confused

При нас нямаше такива проблеми ( на Маяк). За седмица два пъти ни сложиха нова ролка т.хартия. Храна също нямаше модифицирана от предишния ден - специално съм следяла за това. Една вечер бяхме последни и остана цяла пълна тава с пиле фрикасе, прибраха я и до края повече не сервираха такова. Явно им определят някакъв лимит на продукти за ресторант и им казват - оправяйте се.

# 662
За съжаление най- вероятно е така. Обзор е нашия тип място за релаксация....но до скоро не бях сигурна дори, че ще ни се засекат отпуските. За това толкова и късно търся информация.
А относно тези от вас, който ще почиват във ВПК "Север" мога да бъда полезна с информация за интересни места в и около Св.Константин и Елена, Зл. Пясъци и Варна( особено Варна).

Разкажи моля те за интересните места  Praynig

# 663
  • София
Добро утро от Флaгмaн.Крaйно рaзочaровaни сме тaзи годинa.детето кaзa че мърдa нещо в чиниятa й-окaзa се червей. Зaкусвaме-хлебaркa се рaзхождa по мaсaтa. Нa двa пъти в бунгaлaтa викaт от рецепциятa някой дa хвaне плъх ,,,ХРAНAТA тaзи годинa кaквотоостaне от предния ден се обърквa с другa-кускусa от предния ден се объркa с мaкaроните нa дружия ден.Остaнaхa тиквички,нa другия ден ги объркaхa в гювеч.Нa въпрос зaщо зa 8 денa сложихa 1 руло т.хaртия-нямaли.И друг път сме били тaм,но товa беше зa последно.Дaно вие сте в по добри условия.Нaпрaво кошмaрно.

Съжалявам! Ние бяхме на почивка във Флагман от 21.07, останахме страшно доволни. Храната беше добра, нямахме никакви забележки. Бяхме в бунгало, високото, точно до паркинга - добре оборудвано, тихо и спокойно /ако ходим там, пак бих предпочела бунгало, никой не ти шуми, не ти тропа и не ти вика, както и ти не пречиш на никой съсед/. Тоалетната хартия я заредиха когато смениха чаршафите, но това никога не ми е било проблем, тъй като неща като сапун и тоалетна хартия си носим винаги или си купуваме на място. И накрая, да, пак бих почивала на Флагман, хареса ми, а и самия курорт ми допадна. Няма я тази лудница като по южното черноморие, тук е тихо, спокойно, чисто и много, много зелено...

# 664
До 2013 пет години бяхме на Флагман и Фрегата-винаги сме оставали много доволни от храната. Тоалетна хартия са ни оставяли всеки ден, дори ролката да не е свършила . През април бяхме на Пампорово-същата работа. Тази година бяхме на Созопол и там ни оставяха, но през ден, но понеже тоалетни са две и пак сме имали винаги. Става въпрос все за апартаменти, но колежката ми беше в стая двойка и е било по същие начин. В Несебър също не е имало проблем с хартията .

# 665
rose red,
 едни от най-красивите места там за мен са Аладжа манастир и еко пътеките около него, ботаническата градина в Св. Константин и Елена( Дружба), Побитите камъни. В кв.Галата има фар и под него комплекс Романтика особено за тези , които обичат да плуват. По пътя за Добрич има село Калиманци. В селото има хубав комплекс Калимански хан подходящо за деца и любители на коне. Панорамата на кв.Аспарухово. На река Камчия има разходки с лодки и каякинг, там можеш да се видят грабливи птици, водни костенурки, морски птици. Във Варна ясно, че делфинариума и аквариума са атракциите.

# 666
Harista,
благодаря много   bouquet

# 667
Абе то това с копията е пак лесно и го разбирам,  но примерно сега Калероя ми искат за детето бележка от поделението, че е син на баща си! И друг път сме го коментирали, но не мога да разбера служебна карта +копие на акта не е ли същото като бележка от поделението?!

Синът ви над 18 години ли е?
Освен служебната бележка за военнослужещия какво друго е необходимо за "Калероя"?

# 668
Този , който ще водим е на 7. Имаме и батко на 17, но той не идва с нас.
Не разбрах втория въпрос-за детето ли какви документи искат?

# 669
Ами какви документи са нужни за цялото семейство - бележка, че мъжа ми военнослужещ (или служебна карта е достатъчна)? Личните карти са задължителни, това е ясно. А за децата са прекалили са тотално, само акт за раждане е бил достатъчен (нали там е вписан бащата). В сайта на ВМИ - София пише следното за "Калероя":
2.” Деца” са родените от брака или съвместното съжителство до навършването на 18-годишна възраст , а ако продължават образованието си – до 26- годишна възраст, а ако са недееспособни  или трайно неработоспособни –независимо от възрастта ,което се удостоверява с акт за раждане на детето и удостоверение от висше учебно заведение за редовна обучение или експертно решение на ТЕЛК. Деца под 3 год. не се приемат!
Аз пък имам проблем с последното, резервацията ни е направена от МО, защото се полага на мъжа ми след мисия. Там записаха ЕГН-тата на децата ни и никой нищо не каза за бебето. Надявам се да не се окаже, че не можем да сме с него, защото това автоматично означава, че и аз няма да отида, както и по-голямото дете, а ако бяхме предупредени щяхме да изберем друго място.

# 670
Онзи ден едни познати се прибраха от Хисаря( бяха само на басейн), казаха ми, че са показали военната му книжка, тя личната карта, за адреса( нямат брак) и с двете деца без проблем( на 10 и 6 години)....

# 671
Аз като се обадих в "Калероя" ми предложиха да отида по НОИ newsm78. Аз обаче не искам 10 дни да бъда там, а по-малко. Вие как резервирате и на каква цена, по каква линия? Аз изрично казах, че е за военен.

# 672
Провери за децата-мисля че до 3 г. е забранено,  все пак е болница. А без бележка от поделението за детето не става. Като е след мисия не знам какви документи искат. Ние сме по НОИ, цената е 7.44 на ден- нощувка,4 процедури и храна. А за басейна само карта е достатъчно за намалението.

# 673
Ще чакам отзиви от "Калероя". Все пак ми е чудно защо трябва да ходим по НОИ. А за тази програма свършиха парите за тази година и е до 12 септември само. А след това как ще се ходи там?

# 674
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
__EtnA__, така е, не настаняват деца под 3 години защото се води лечебно заведение/санатириум. Ся не знам за мисиите да прави изключение, но ме съмнява. Де да ги знам в агенцията като са я правили резервацията къде са бляли. Нали все пак се дават егенетата и на децата.Обади се и питай докато е време да ви променят резервацията - за Пампорово да речем  Peace

пп...Не знам за какво се пънете за тази Калероя, като всички казват, че храната е много кофти, плащаш за басейн по 5 лв. на човек (+шезлонг) включително и децата (няма детски билети), Хисаря е супер застрелян град пълен с почиващи на възраст и пр.  Confused

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 18:24 от pettesa

Общи условия

Активация на акаунт