Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 459
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаря, момичета!  Hug

# 436
Здравейте!

Има ли някой , който в момента да е с карта на морето. Мъжът ми ми каза, че тяхна колежка в момента е на Флагман , смяната от 21,06 и е казала, че яденето не е на шведски маси , а на порции. Дали е заради това, че е много ранна смяна и не е запълнен капацитета или по принцип са сменили начина на изхранване.Ние бяхме миналата година в края на август на Флагман и всичко си беше ок- на шведски маси.
Иначе ние заминаваме на Созопол от 01,07 и ще пиша като стигнем.

# 437
Хмм, то във Флагман ако не е на шведска маса...луди ще станат да сервират на толкова много хора.
Странно ми звучи, до сега винаги е било на шведска.

# 438
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ох много ще се рaдвaм aко стaне тaкa. Ми то инaче си е откaченa рaботa. Aко решиш дa не бързaш и дa идеш към крaя, всичко по-тaкa е свършило. Остaнaли сa бaш булaмaчите. Aко го променят кaкто е в плaнинските бaзи ще е много добре. Зa всички дa е едно и също, пък тогвa дa бързaт aко искaт и дa ги видя кaк ще си взимaт по 10 пaсти, и дa ги остaвят половинaтa нa мaсaтa.

# 439
Точно преди една година пак имаше подобни твърдения ...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=719301.120;topicrefid=20

# 440
И аз предпочитам да е както в Пампорово-предостатъчно храна, сигурна ти е порцията,няма чакане.

# 441
По морските курорти не виждам как ще стане.
Там всички смени са пълни, а ресторантите не са с капацитет да поемат всички почиващи.
Дори и на 2смени, пак не е гаранция, че ще стане. И пак ще има мрънкане - ама защо ние сме от 12ч., пък защо ние от 13ч. и т.н.

Такъв тип хранене изглежда се въвежда, когато смяната е малка и броя на почиващите не е толкова голям. Миналата година също го е имало в някои бази, за първите смени.

# 442
Може в нaчaлото нa сезонa дa сa мaлки смените и нaистинa дa готвят по-мaлко и дa го рaзсипвaт нa порции зa дa имa зa всеки, но не вярвaм дa ходят дa срвирaт по мaсите. Нaй-вероятно ходиш до шублерa и си получaвaш порциятa основно, a сaлaти и десерти сa нa блок мaсa. Едни приятели минaлaтa годинa бяхa тaкa - рaннa смянa нa Несебър. И товa не е зле.

# 443
Хотел- Флагман, смяна- 11-21.06.2014г. - храненето беше на шведска маса /блок маса/, като на топлата количка някой от персонала слагаше в чинията от това, което искаш - на обяд и вечеря.

# 444
Здравейте, момичета Simple Smile Извинявам се, че нахлувам така в темата, но искам само да попитам до колко години е намалението за деца при военните карти. Не мога да се свържа с агенцията, за да попитам направо там. Моят мъж запази карта за морето, още не сме я платили, но ми се струва много висока цената, та затова питам... Детето ни е на 12 години навършени. Благодаря и прекрасен ден на всички! Simple Smile

# 445
  • София
До 13 навършени е 50%.

# 446
  • Сливен
Здравейте, момичета Simple Smile Извинявам се, че нахлувам така в темата, но искам само да попитам до колко години е намалението за деца при военните карти. Не мога да се свържа с агенцията, за да попитам направо там. Моят мъж запази карта за морето, още не сме я платили, но ми се струва много висока цената, та затова питам... Детето ни е на 12 години навършени. Благодаря и прекрасен ден на всички! Simple Smile
Тази година са увеличени цените,затова може би ти се струва така.

# 447
Много ви благодаря, момичета  Hug

# 448
Днес разглеждах списъка с карти за зимен сезон -от 01.11 работят Хармония, Картела и Олимп, а от 01.12 и ВПД Боровец . Рибарица я няма, явно ще затвори.  Предполагам,че е рано да се планира зимна почивка, още лятната не е стартирала  Laughing Но скоро имаше коментари тук в темата кои планински бази ще се обновяват - е изглежда ,че ще е Рибрица.

# 449
14 години е намалението за деца. На колега на мм детето щеше да навърши 14 г. точно след смяната. От агенцията я бяха писали за голям човек, обаче направиха рекламация, че няма да има навършени 14 г. От агенцията се поправиха и намалиха цената.  Peace

Около 480 - 490 лв. трябва да е стандартната карта за 2+1.

Общи условия

Активация на акаунт