Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 497
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
 И в Ловеч няма все още....

# 421
И в Ловеч няма все още....
В Асеновград има,даже се учудих че в 10:30 имаше в картата пари,по принцип ДСК превеждат след 14:30 ч.
До края на деня сигурно ще има навсякъде,може би по-късно превеждат от банката.Този месец по принцип закъсняха малко със заплатите,дали заради Корен не знам.
Има ли вече момичета на морето?

# 422
  • Пловдив
ESTELITA, нашите бяха на Корен, ама другите не са били  Peace
Някои банки отчитат парите по сметките веднага, други - с малко закъснение.

# 423
Във Варна са преведени

# 424
  • Пловдив
а в Пловдив - и изхарчени hahaha

# 425
# 426
а в Пловдив - и изхарчени hahaha

Уммм да, докато ги пуснат...и се изпаряват. Sad

# 427
Момичета, я ме светнете колко изплащат за билет? Нямаме брак, така че само за мъжа и детето...

# 428
Момичета, я ме светнете колко изплащат за билет? Нямаме брак, така че само за мъжа и детето...

Промениха условията за изплащането на билет за отпуск миналата година.
Някъде в документите я има на сайта на МО, не ми се рови сега.

# 429

Здравей, наистина от миналата година промениха "правилата". Вече се нарича пътни пари и няма билети, които да се подпечатват на различни далечни дестинации, за да се вземат повечко парички. В момента цената е една за всички военнослужещи и техните семейства. В твоя случай мъжа ти ще вземе 60 лв (ако бяхте женени ти също щеше да вземеш 60), а детето (на възраст от 0 до 18 ненавършени) - 45 лв. Мисля си , че имаше също вариант, ако детето е до 26 години и е редовен студент също да се вземат пари и за него.
Забравих да напиша, че тези пари се облагат и с данък 10 %.
Надявам се, че обясних горе долу добре  Blush

# 430
 Да, перфектно, благодаря ви   bouquet

Да, вече няма подпечатване, пишеш си рапорта за отпуската и това е Simple Smile

# 431
Имам въпрос към тези, които са ходили на къмпинг Чайка. Има ли възможност наоколо да се разпънат палатки? Дори да не е в самия къмпинг, а някъде в околностите. И, ако може, някакъв актуален телефон за връзка да ми дадете.
Благодаря!  Hug

# 432
  • Пловдив
Имам въпрос към тези, които са ходили на къмпинг Чайка. Има ли възможност наоколо да се разпънат палатки? Дори да не е в самия къмпинг, а някъде в околностите. И, ако може, някакъв актуален телефон за връзка да ми дадете.
Благодаря!  Hug

То в къмпинга си има място за палатки - в предните страници една съфорумка го спомена. Само не знам колко се плаща. Има си бани и тоалетни за палатките/караваните.

# 433
Благодаря!  Hug

То в къмпинга си има място за палатки - в предните страници една съфорумка го спомена. Само не знам колко се плаща. Има си бани и тоалетни за палатките/караваните.

В сайта на военно - почивно дело http://militaryclubs.bg/sites/default/files/zapoved_ceni_oh_122_18_02_14.pdf пише следното:
къмпингуващ на палатка - 2.60 лв. Според мен по - добре звъннете на оставените телефони, за да ви дадат точна информация!
Хубав и успешен ден на всички!

# 434
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря!  Hug

В околностите не мисля, че е позволено понеже гората с плажа се води резерват.
Но в къмпинга има специално отредено място за палатки с изградена инфраструктура - път за колите и алеи за преминаване и вечерно осветление.Има доста разположени специални за целта ел.табла, от които къмпингуващите си взимат ток ( всеки си носи дълги разклонители за целта).Има чудесна баня с около 16 душа, доста мивки за миене на съдове, а също и удобни тоалетни разделени на М и Ж. Топлата вода никога не свършва. Резервации за места за палатки НЕ СЕ ПРИЕМАТ. Всичко се урежда на място.Отиваш, има място, настаняваш се и плащаш както ти е удобно, може и ден за ден.Таксите ги има на сайта на агенцията, но бих казала че са символични.

Общи условия

Активация на акаунт