Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 466
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, приемате ли новобранци?  Grinning
Бих искала да попитам, има ли възможност все още за военна карта на морето,дори и за Сарафово,и какво ви е мнението за там,ако успеем  да вземем карта? Изчетох доста мнения но бяха противоречиви.Ние сме с дете на 9 години, и до сега не сме ходили на море с такава карта. newsm78
Ако имате повече инфо и снимки, ще съм ви много благодарна.
P. S.  Забравих да попитам и колко струва картата за тримата?
Благодаря предварително и хубав ден ви пожелавам!

Здравей, аз лично не съм ходила на Сарафово, но моя колежка ходи и не беше много очарована. Не знам дали има все още свободни карти - хубаво е да звъннеш в агенцията и да попиташ. Телефоните са:  02/ 92 21705 / 21757 / 21759, военни номера– 21705, 21757, 21759.
Цените можеш да намериш на този линк : http://militaryclubs.bg/sites/default/files/zapoved_ceni_oh_122_18_02_14.pdf
Хубав ден. Надявам се поне малко да съм помогнала

# 526
Благодаря зя инфото,утре ще звъним на агенцията и много се надявам да успеем да вземем карта.
 Съжалявам за може би глупавия въпрос, но не разбирам тези цени?  newsm78
 Това е цена за един човек с храна или..?
Горе долу за тримата колко ще ни излезе в стая, и колко в апартамент?
Военно-почивни домове “Сарафово” - помещения в блок №2 и 3 и “Маяк”
Апартамент 3 стаи
14,00
8,80 - 4,40 -
Апартамент 2 стаи 7,70 - 3,80 -
Апартамент М 6,60 - 3,30 -
Стая/море 5,50 - 2,70 -
Стая/парк 4,40 - 2,20 -
Военно-почивен дом „Сарафово” – помещения в блок №4, 5, 6, 9, 10 и 11
Апартамент 3 стаи
14,00
4,40 - 3,30 -
Апартамент 2 стаи 3,30 - 2,20 -
Стая/парк 2,20 - 1,10
Моля за повече разяснение Embarassed

# 527
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Nadeto1985 добре дошла  Hug

Карти за Сарафово все още има - нереновирани. Както казах, били сме в нереновирани стаи по другите бази и не е толкова зле, по скоро "соц", но нормални условия за пребиваване за 10 дена  Simple Smile. Ако не ви хареса плажа, може да ходите с колата до централния плаж на Сарафово и така.
Да обобщя линка на stef87 с цените, с две думи картата ще ви струва 490 лв./10 дни.  Peace
Снимки на базата
Скрит текст:

# 528
Благодаря ви много момичета за полезната информация! Simple Smile
Благодаря и за снимките, със сигурност ще бъде добре,миналите години ходихме на частни квартири, по южното черноморие, и не съм много  очарована. Тази година бяхме решили да ходим в Гърция, но последната седмица се отказахме,заради други причини и се сетих за военна карта.Силно се надявам,че не съм закъсняла много. Embarassed
Стискайте палци да успеем утре, да вземем карта. Laughing

# 529
Здравейте!

Ние се завърнахме от Созопол. Изкарахме страхотно, а децата направо са възхитени,защото много бързо малките се опознаха,заформиха компанията и много се забавляваха.
     Яденето беше на блок маси, съвсем прилично и предостатъчно.Почти всеки ден десертът на обяд беше сладолед, а вечер диня или нещо сладко(еклери, толумбички и т.н.) На обяд задължително имаше таратор и супа, два вида основно , салати и десет. На вечеря- салати, три основни и гарнитури и десерт.
     Станцията си е същата - басейните кристално чисти, градинките поддържани ,а стаите малко остарели, но чисти. Всеки ден чистачката чистеше и миеше пода. Бяхме в апартамент три стаи, които беше огромен.
Забравих да спомена, че и малкия си дойде с вируса с повръщането, така че се пазете.
Поздрави!

# 530
 vanya_pleven, имате ли снимки от базата и наоколо? искам да видя как е, за да преценя за другата година евентуално дали да не пробваме там.

# 531
не съм снимала самата станция, но утре ще сваля снимките от телефона на компа и ще видя на кои се вижда малко повече от обстановката и ще ги кача

# 532
  • Пловдив
Аз базата в Сарафово съм я виждала само от вън, но сега сериозно се замислям за догодина Simple Smile
И в момента сме тук (Сарафово, на 200-300 метра от базата Mr. Green ), и за поредна (5, ако не ме лъже паметта) година съм очарована от местенцето, макар че до 2-3 години и тук ще стане същата лудница, като по другите ни "курорти"

# 533
Аз базата в Сарафово съм я виждала само от вън, но сега сериозно се замислям за догодина Simple Smile
И в момента сме тук (Сарафово, на 200-300 метра от базата Mr. Green ), и за поредна (5, ако не ме лъже паметта) година съм очарована от местенцето, макар че до 2-3 години и тук ще стане същата лудница, като по другите ни "курорти"

И аз съм на същото мнение.Поблазни ме хубавия парк за игра на децата следобед.Басейна също ми харесва. В не-реновирано също бих отишла, но един ми е проблема само - че няма хладилник, къде да си охлаждаме бирата и плодовете. Peace

# 534
  • Пловдив
Мой колега ще е на Сарафово от 20 до 30 / 08 в нереновирана стая. И вече е измислил решение на хладилника - ами ще си носи охладител  Laughing, като тези по хотелите. Има под ръка един и ще си го метне в багажника. Другият вариант е хладилна кутия на ток, но е скъп вариант. Но може някой да си има, ако е любител на излетите и къмпингите.  Peace

# 535
Здравейте момичета,успях да взема карта за Сарафово от 31.07 до 10.08 и много се зарадвах. newsm44 newsm44 newsm44
Нямам търпение да стягаме куфарите!  Laughing
Ако има някои за същия период,нека ми пише. Wink

# 536
Лято без хладилник е много кофти. Не бих взела такава стая, особено с деца.
Но за хора с големи такива, или без деца също е вариант.

При нас голям дъжд, цяла седмица го дават така.
Силно се надявам след 25ти да се оправи времето, че смятаме да прескочим до Рибарица за няколко дни.

# 537
Здравейте момичета,успях да взема карта за Сарафово от 31.07 до 10.08 и много се зарадвах. newsm44 newsm44 newsm44
Нямам търпение да стягаме куфарите!  Laughing
Ако има някои за същия период,нека ми пише. Wink

Поздравления за успеха Simple Smile Дано да случите на прекрасно време и да си изкарате незабравимо. И като се върнете изпълнени със спомени, емоции и снимки - може да ги споделиш, защото имаше скоро идея да направим албуми на всички военни бази, които да са на разположение на всички.

# 538
Nadeto1985 честито за картата   bouquet дано си изкарате добре. Освен да те вербуваме за фоторепортер на Сарафово.Да снимаш базата, стаята, ресторанта, плажа. Да опишеш впечатления. Simple Smile Hug

Това да си носиш минибар е добра идея, при липса на друга алтернатива за реновирана карта  Wink

Мире, дано да не вали по-другата седмица, че и не заминаваме на 19-ти  Praynig

Момичета, относно албума на базите - имам възможност да направя нещо като каталог на базите в ПДФ-формат, който да поддържам на мой сървър, който да се закачи на 1-ва страница на темата.Да става и за изтегляне. Може също да го обновявам от време на време. За целта поствайте инфото и снимките за базите в темата, аз ще си събирам и копирам каквото е нужно за каталога.  Sunglasses

# 539

Делянчето, пристигнахте ли вече  Simple Smile, има ли хладилници по стаите, че някоклко страници по- напред попитах които са ходили, и не можаха да ми отговорят  Confused Ресторанта как е, има ли столчета за хранене?

Здравейте момичета! Hug
Извинете ме,но нямах възможност да пиша по-рано.за нас почивката свърши Sad Отидохме,вътнахме се и сега пак на работа #Crazy
С риск да се повторя ще отбележа,че ние бяхме на Маяк и това беше първата ни почивка на база на МО на морето. Много сме доволни от всичко!!!
- Стаята ни(302) беше с изглед към морето,тераса,ТВ,климатик и ХЛАДИЛНИК(малък,но го има).Всичко беше чистичко и подредено.На третия ден ни смениха чаршафите и кърпите,а всеки ден минаваха да почистят стаите и да изхвърлят боклука.
- Храната също не беше зле.Аз съм малко капризна на тази теме Flutter но мога да кажа,че има за всеки вкус по нещо.Имаше и 3-4 столчета за хранене,или поне толкова мернах.Имам само една забележка.....сутрин на закуска много бързо свършваше всичко и понякога не вадеха от кухнята.Ама каво да кажа-Българска работа и от страна на персонала,и от страна на нас почиващите.
- Стълбичките ,които бяха повече от тези на Шипка Laughing,ми дойдоха малко в повече,но на фона на всичко друго изобщо няма да ги броя.

Та така,ние останахме много доволни от почивката и от условията на базата.Надявам се, да съм ви била полезна.А ако съм пропуснала нещо,което Ви интересува Wink

Направила съм и малко снимки,но още не съм ги свалила smile3509

Общи условия

Активация на акаунт