Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 435
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, на картата ни за Флагман пише, че сме в корпус 2, апартамент 3025. Може ли някой от присъстващите, който е бил там да ме информира какво да очаквам? Благодаря предварително!

# 556
Момичета, на картата ни за Флагман пише, че сме в корпус 2, апартамент 3025. Може ли някой от присъстващите, който е бил там да ме информира какво да очаквам? Благодаря предварително!
Това да бунгалата отстрани на хотела. Хубави са...вашите имат и веранда с маса и столове.

# 557
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте! Икам да попитам за бунгалата на къмпинг Чайка,ако някой може да ми отговори, какво е кухненското оборудване вътре? Видях,че има малкък хладилник.И случайно има ли някаква посуда (тави или тенджери),за да знам какво да взема.С малко дете сме и ще трябва да готвя явно.Благодаря предварително!
Няма посуда за съжаление - нито тенджера, нито тава. Има само от тези железните казармените 4 чинии, 4 канчета, вилици и лъжици, ама не стават за нищо. Всичко трябва да се носи.Аз си носех чаши, чинии, прибори, две тенджери, тиган и пр.Тава не ти трябва, понеже няма фурна, а само 2 котлона, освен ако не искаш да правиш бисквитена торта  Mr. Green

# 558
Здравейте! Едва сега открих темата и я прочетох с удоволствие. Благодаря за полезната и изчерпателна информация  bouquet

Ние също тази година си взехме карта и ще сме в "Маяк"от 19.07 до 26.07.

# 559
pettesa благодаря за отговора!!! Ще ми е трудно без фурна,но пък може и да спретна една бисквитена  Laughing

# 560
Добро утро на всички. Тази сутрин разглеждах сайта на "Военно - почивно дело" и забелязах, че вече е качена информацията за почивките за Сезон Зима 2014/2015 г. Ако някой се интересува може да разгледа на http://www.militaryclubs.bg/node/407.
Хубав и успешен ден!

# 561
Рибарица изглежда пак ще затваря. След трагичния летен сезон тази година.
Съсипаха базата и това си е. А за деца беше една от най-добрите.

# 562

Здравейте, ние тръгваме за там в понеделник,  доколкото разбрах вие ще сте там след това .  Толкова ли е трагично, има ли някой ходил вече .... аз се разочаровах много от сега. Минала година бяхме там и ми хареса

# 563

Здравейте, ние тръгваме за там в понеделник,  доколкото разбрах вие ще сте там след това .  Толкова ли е трагично, има ли някой ходил вече .... аз се разочаровах много от сега. Минала година бяхме там и ми хареса
Не,  на базата нищо и няма. ..съсипаха я със затварянето и за 2г. Юи сега почти няма хора.  Иначе е хубаво и спокойно.

# 564

Не,  на базата нищо и няма. ..съсипаха я със затварянето и за 2г. Юи сега почти няма хора.  Иначе е хубаво и спокойно.

Успокоих се малко, ще видим как като отидем, но за другата година вече сме рещили да сме на Пампорово

# 565
Делянчето, благодаря мила  Hug  Ако имаш възможност да свалиш снимките преди да сме заминали (в събота) ще съм благодарна  Simple Smile

newsm78  

Снимките ми не струват много,но по-добре от нищо  Laughing

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Май станаха доста Rolling Eyes

ето и една отвън,забравих я   Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 10:23 от Делянчето

# 566
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Делянче, благодаря ти и това е нещо. Hug Това единична стая ли е? Ние сме в апартамент парк. Отзад има ли някакъв парк  за игра на децата?

# 567
Да pettesa ,в обикновена двойна стая бяхме......незнам какви други има Laughing Няма площадка за игра на децата.Имало е....от страни на пътеката,която води към плажа,но е занемарена и са я оградили с мрежа.Всички дечица,които бяха там играеха отпред пред хотела на терасата.
Дано да случите на време    Nature Sunny
Приятна почивка   grinning039

# 568
  • Пловдив

Няма нищо по-лесно от това да унищожиш нещо, което вече е създадено. Ние с мъжа ми последно бяхме там годината преди да я затворят.
Явно има сериозни финансови интереси тази база да бъде затворена за винаги и продадена на безценица. За съжаление това е нормално за нашата мила родина България!
Дано това не са последните снимки от ВПБ "Рибарица"

# 569
ra4eto_hi, така си е....ще я ремонтират с пари на МО, после ще я продадат на някого за жълти стотинки...ще си сложи високите огради и готово.

На сайта са качили снимка и от реновирано студио, ще попитам по телефона дали вече ги пускат свободно.

Общи условия

Активация на акаунт