Отговори
# 405
sisi55, филмът се различава доста от книгата, затова не можем да съдим по нея. Аз от последните серии не усетих Сеит и Шура да са отдавна в Турция.

Лагуни, права си, разбира се, за силата на любовта. Но Петро убива, и то неведнъж, и то не от гняв, страст, при самоотбрана или заради идеал. Убива като страхливец, в гръб, подло, злобно, че и прехвърля на друг собствените си престъпления. Без да му мигне окото, прегазва хората, в името на собствената си изгода. Не знам как Едже допуска, че ние зрителите, може да обикнем подобно чудовище.
Скрит текст:

Убива от завист ,от отнетата му възможност от съдбата  да бъде ЧОВЕК ....

# 406
Много благодаря за превода на 9 епизод!   bouquet  bouquet  bouquet

NAGNAG , добре дошла и от мен.  Hug

Много е добра Фарах! Браво на нея! Очарова ме всеки път с играта си това младо момиче! Heart Eyes

Още не са се срещнали двете сестри.

Аз нали ви казах още в началото ,че е чудесна и ще стои достойно до Киво... нищо ,че не е толкова известна като него bowuu Peace

По принцип не гледам дурги сериали освен тези с Къванч, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но Фарах Heart Eyes застана наравно до Сонгюл, Heart Eyes която е моята любимка от партьорките му до момента и съм почти сигурна, че ще се интересувам от развитието на това невероятно талантливо и чаровно младо момиче. Heart Eyes

# 407

Лагуни,  Heart Eyes много си права - любовта е чувството, което може да преобрази човек, да го накара да преосмисли живота и поведението си, да го мотивира да поеме по нов път, да го направи по- добър.

Само, че аз мисля, че Петро не е обладан от любов, а от омраза. Това  е чувството, което го владее, тя е водещият му мотив за всички действия . И да - хубаво ще е, ако някой го обикне, но как човек може да обича някого, който е изтъкан от злоба и мерзост. Как Петро ще накара някого да го заобича, когато единственото, което прави, са подлости и злини. При това на тези, които твърди, че обича. Трудна работа... Ще трябва да има голям обрат на действието и мотивите на героя. Peace

Госпожата,  Heart Eyes трудна, наистина, почти невъзможна даже на този етап.  ooooh! Те го напарвиха истински Сатана, май така и го нарече Лола.  ooooh! Е, чак пък толкова, защо толкова плоско! ooooh!

# 408
Много благодаря за превода на 9 епизод!   bouquet  bouquet  bouquet

NAGNAG , добре дошла и от мен.  Hug

Много е добра Фарах! Браво на нея! Очарова ме всеки път с играта си това младо момиче! Heart Eyes

Още не са се срещнали двете сестри.

Аз нали ви казах още в началото ,че е чудесна и ще стои достойно до Киво... нищо ,че не е толкова известна като него bowuu Peace

По принцип не гледам дурги сериали освен тези с Къванч, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но Фарах Heart Eyes застана наравно до Сонгюл, Heart Eyes която е моята любимка от партьорките му до момента и съм почти сигурна, че ще се интересувам от развитието на това невероятно талантливо и чаровно младо момиче. Heart Eyes

А...ти разбра ли миличка Лагуни  Hug, с кого ще си партнира Сонгюл наесен #Crazy

# 409

Този Юсуф голям хубавец !  Crazy

Не мисля. Peace Петро е галеник на съдбата - красив, богат, израснал в любящо семейство, подкрепян от всички, с добри и верни приятели около себе си - все предпоставки да стане добър и свестен човек.

За мен, от видяното до сега, всичко, което прави, е заради нечовешката си омраза към Сеит. Съдбата му даде даже и втори шанс, но той не го оцени, а продължи по гибелния път на отмъщението и унищожението.

# 410
sisi55, филмът се различава доста от книгата, затова не можем да съдим по нея. Аз от последните серии не усетих Сеит и Шура да са отдавна в Турция.

Лагуни, права си, разбира се, за силата на любовта. Но Петро убива, и то неведнъж, и то не от гняв, страст, при самоотбрана или заради идеал. Убива като страхливец, в гръб, подло, злобно, че и прехвърля на друг собствените си престъпления. Без да му мигне окото, прегазва хората, в името на собствената си изгода. Не знам как Едже допуска, че ние зрителите, може да обикнем подобно чудовище.
Скрит текст:

А, кой му е отнел възможността да бъде човек? Съдбата понякога е сурова, но всеки прави своя избор, да бъде ли човек или да се остави на съдбата.
Петро имаше големи, огромни възможности да бъде човек. Но мръсната му душичка избра друго.

# 411

Нямам търпение да видя срещата между Шура и Тина !  Heart Eyes

А стана ли ясно как се спаси Сеит ?

# 412

Дъга,  Hug Hug много ти благодаря за труда!   bouquet  bouquet  bouquet

Све,  Hug да разбрах май от теб, че ще си патнира с Еркан Петекия.  Party

Много плаках тази серия. Срещата на Тина и Шура беше толкова силна!

Госпожата,  Heart Eyes аз не разбрах как освободиха Сеит.

# 413

Нямам търпение да видя срещата между Шура и Тина !  Heart Eyes

А стана ли ясно как се спаси Сеит ?

Страхотна сцена Peace...чак ме разплака ,но за Сеит не разбрах ...и аз закъснях...а и...май не дадоха...видях само как слезна от една каруца... Thinking

# 414
Точно защото е галеник  е пропуснал човешкото ,доброто. Явно не му е достатъчно богатството ,възможностите на семейството да го направят човек , а си остана мерзавец.

# 415

Дъга,  Hug Hug много ти благодаря за труда!   bouquet  bouquet  bouquet

Све,  Hug да разбрах май от теб, че ще си патнира с Еркан Петекия.  Party

Много плаках тази серия. Срещата на Тина и Шура беше толкова силна!

Госпожата,  Heart Eyes аз не разбрах как освободиха Сеит.

Ех,как позна Party...но още няма никакви новини ..само ,че са подписани договорите... bowuu
И аз си поплаках...след обяд плаках с Айлин ,а тази вечер с Шура и Тина... Cry

# 416
Точно защото е галеник  е пропуснал човешкото ,доброто. Явно не му е достатъчно богатството ,възможностите на семейството да го направят човек , а си остана мерзавец.

Peace Именно - не съдбата е причината, а това, което самият той .  Peace

Свет, Лагуни,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за отговора .   bouquet
Важното е, че се е освободил, пък как .... А най- важното е, че вече има представа благодарение на кого, е попаднал в плен . Peace
Разбирам, че тук са вмъкнали епизода от романа, с братовчеда на Шура и Сеит ги е видял - дано не последват и по- нататъшното развитие. Със сигурност, обаче, ще има още много препятствия пред нашите любимци, ако изобщо им е писано да бъдат заедно.

Свет,  Hug
Скрит текст:
има ли ги някъде качени епизодите на ВЛ ? Гледала съм го от тук - от там, но филмът много ми харесва и искам да го изгледам целият. Когато мога, гледам по БТВ, но не винаги успявам да го хвана. Аз от тук си харесах Фарах, после в Сънят на пеперудите съвсем ме заплени с играта си, а сега вече я обичам !  Heart Eyes И страшно харесвам Айча Бингьол - направо ми бърка в душата тази жена !  Heart Eyes

# 417
  • София
Дъга,  Hug най- после успях да гледам “Спанак с картофи“ в Сатирата, с Владо Карамазов, Юлиян Вергов и Росен Бахаров.

Захари  Grinning
И аз от доста отдавна, искам да я гледам въпросната постановка, но или няма да има билети, или аз нямам време.  Tired Дано през новия сезон нещата се променят.
Госпожата,  Hug радвам се, че ти е харесала. Само хубави неща чета за нея.  Peace

На Гери и момичетата от Аси, благодаря за превода!   bouquet
На Дъгичка също!   bouquet

# 418
Дъга,  Hug най- после успях да гледам “Спанак с картофи“ в Сатирата, с Владо Карамазов, Юлиян Вергов и Росен Бахаров.

Захари  Grinning
И аз от доста отдавна, искам да я гледам въпросната постановка, но или няма да има билети, или аз нямам време.  Tired Дано през новия сезон нещата се променят.
Госпожата,  Hug радвам се, че ти е харесала. Само хубави неща чета за нея.  Peace

На Гери и момичетата от Аси, благодаря за превода!   bouquet
На Дъгичка също!   bouquet

Хихихихи  Blush Захари, разбира се !  Laughing Ама за един Росен си говорихме с либето и него съм го изтипосала ! Благодаря ти !   bouquet Ние билети дебнем още от януари и чак миналия месец успяхме да се вредим. Дано успееш да го видиш. Ако ми попаднат билети, ще ти кажа веднага. Peace

# 419

То...май в повечето случаи така става...когато си задоволен от всичко се самозабравяш,смяташ се за могъщ и велик...да ,ама не...жалко само за родителите му... Sad
М/у другото не разбрах ,а може и да съм го пропуснала Rolling Eyes...казаха ли нещо за Джелил...има ли семейство братя ,сестри... newsm78
Айде...лекинка от мен че утре рано съм на тръстиката... ooooh! Joy
И...да спите спокойни...

Сори ,че е малко размазана... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт