Отговори
# 60
Добро утро и щастлив нов ден ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:

И наистина ще ми е интересно, тези които твърдите, че филма е като всички други, дори по- добър от тях, но пък недооценен от турския драг зрител, по колко пъти въртите клипчета и преповтаряте сериите на КСШ?

Heart Eyes Hug Heart Eyes
Аз не твърдя, че всичко е ок , но пък наистина сериала ми харесва и за мен е по- добър от предходният. Епизодите гледам по няколко пъти - онлайн, с руски превод и с бг.субтитри . И го правя, за да мога да съм абсолютно наясно и да съм сигурна в детайлите, когато реша да споделя мнението си . Във всяко следващо гледане, успявам да открия нещо пропуснато, невидяно или някой детайл, който при първо четене, не ми е направил впечатление . Затова и твърдя, че филмът, въпреки ниският си рейтинг, има своите качества и ми харесва. Както вече казах, виждам и пропуските, някои неща ме дразнят, но съм решила да се съсредоточа върху това, което харесвам . Това е моят подход към серила. Peace
Нямам нищо против критичните постове, всеки има право да харесва или да не харесва филма . За мен са неприемливи, обаче, внушенията, които се налагат - тези, които не харесват и критикуват имат високи художествени критерии, пък харесващите го - амеби ! Но и това вече не ме впечатлява . Аз споделям мнението си такова, каквото е, пък дали някой го харесва, дали мисли като мен и го подкрепя, няма никакво значение .
Колкото до факта, че се обсъжда всичко друго, но не и филма, мисля че отговорът е повече от Peace
Чела съм страхотни постове, които да провокират дискусия, но изглежда това не е интересно и нещата винаги опират до “злободневните“ теми . Това също е въпрос на личен избор, за себе си имам отговор и зная причината .
И за да приключа по този въпрос, ще кажа, че аз наистина харесвам филма  и не се чувствам виновна от този факт, за да се оправдавам . Peace

Скрит текст:
Нямам време за пропилени мигове.
Нямам място за пропуснати срещи.
Каквото е тук, на момента – стига ми.
Каквото съм дала някому – все е нещо...
Каквото съм измечтала – нужно е,
за да зная – чудесата се случват.
Нямам време за нищичко чуждо.
Кротко всички свои уроци – уча ...
Нямам място за такава делба –
да деля врагове и приятели.
Всичко почва и свършва в света.
Няма граница само душата ми...
И внезапно разбрала това –
че животът е крачка напред,
ти подавам със обич ръка.
Нямам време да живея без теб.

Мира Дойчинова - irini

# 61
Здравейте, честит празник!
Днес е 9 май, Денят на победата и Денят на Европа.

Скрит текст:

Момичета, надявам се да продължим да гледаме и споделяме впечатления. Ще кажа честно за себе си, какво не мога да приема от някои ваши постове - да се взираме в очите на Къванч в очакване на романтика и страст, без да забелязваме, че неговият герой загуби семейство, дом и Родина, че прекоси Черно море с умиращия си брат на ръце, че се озова в чужда страна, че се бори за оцеляване, че пред очите му стана убийство и той беше въвлечен в опасна тайна.

За мен няма логика, Сеит да има блестящ от любов поглед. Потушен е от много, много беди и грижи. Както знаем, те го доведоха до вечния мрак, няма да успее да се пребори с болката и носталгията.
Това обаче не обезличава любовта му към Шура. Тя е единственото, което го крепи. Тя е която живее и след неговата и нейната смърт.

# 62
# 63
Здравейте, момичета Hug Heart Eyes  bouquet

Дива Hug, защо да ти се сърдим? Peace Отговарям ти, тъй като открих цитати и от мои постове Hug Аз също не искам да ми се сърдите, когато пиша какво не ми харесва Peace Мисля, че винаги го правя добронамерено, без да обиждам някой Peace Мислиш ли, че не искам да ми харесва филма, който гледам с моя любимец Wink Peace Но, какво да се прави, избират сюжети, които много не ми допадат Peace Опитвам се доколкото мога винаги да се обосновавам, защо и какво не харесвам, както и обратното Peace И едно уточнение, моля Peace Не сравнявам ролите на Киво, той винаги е на ниво, сравнявам филмите и естествено, че има такива, които предпочитам пред други Peace И още нещо, винаги коментирам серията, след като съм я изгледала с превод Peace Пиша единствено, защото около мен никой не гледа и не се интересува от Киво и затова във ваше лице намирам съмишленички Peace Но, ако толкова много ви дразня, мога и да не пиша Sad

Госпожата Heart Eyes Hug, надявам се приемаш с усмивка закачките ми към теб Praynig  bouquet Знаеш сама, колко не харесвах другия филм и защо Simple Smile

Лагуни Hug  bouquet, много се забавлявах с клипчето, а пък текста беше един път Joy Joy Joy Joy Почти бях забравила колко готин е Киво, когато се смее Simple Smile С тези драми, направо го изкривиха момчето Joy Joy Joy

Фенче, Heart Eyes Hug шедьовърът го следя и в момента, следя и темата и ако трябва да съм честна, сега ми харесва повече от преди Joy Joy Joy 

Хубав следобед ви желая  bouquet

# 64
# 65
  • София

Хаха  Joy Joy  Joy добре че и другите готвят, че ако трябваше да разчитат само на Шура, гладни щяха да останат.  hahaha

Терзи, благодаря за фрагмана!   bouquet

# 66
Имаме и снимки, и фрагман, Терзиева благодаря ти   bouquet за тях.
Оххх, как ме разсмя трейлъра. Joy

# 67
ТерзиHug  благодаря.   bouquet

Хаха  Joy Joy  Joy добре че и другите готвят, че ако трябваше да разчитат само на Шура, гладни щяха да останат.  hahaha

Най-малкото продуктите нямаше да стигнат. Joy Joy Joy

# 68
Обаче се съмнявам, че ще ги разделят толкова бързо и лесно, Дафне. 
HugЛагуни,  и сега Курт е много далече от Шура. Съжителства под един покрив с нея,просто.  Остават  5 серии. Трябва да мотивират раздялата. Ако Курт  не стане жертва на революцията.  :35:1-2 серии скандали и ревности, на Курт му писва, следва изневяра и последната серия / раздяла.  И аз като теб се вглеждам в очите на Курт. Ами никаква топлота, никаква нежност. Та това е жената, която заряза всичко заради него.Така гледа и баронесата, и Татяна, и Айшето. И ми се струва дори, че усещам нещо изкуствено и превзето в погледа му към Шура. Някаква гримаса прави след целувката по челото. Сякаш отбива номер. И не разбирам защо липсата на емоция при Курт се обяснява с житейските му проблеми, а се отхвърля по-логичното обяснение, че Шура му е омръзнала и нищо не чувства към нея. Ако тя реши да си тръгне, дали ще я спре? Да не забравяме,че Шура му се поднесе на тепсия и затова са заедно . И като отиде в спалнята му, и като скочи от влака, и като не си тръгна след срещата с бащата. Наистина нямам спомен Курт да е почувствал липсата й. В болницата веднъж не се сети за нея, пък се писа, че любовта му към нея ще го върне към живота. И особено сцената, когато видя ограбената вила, ама нищо не му трепна, че  Шура е изчезнала. Отиде да си полегне, вместо да я търси.  И всичко това преди смъртта на семейството му.

# 69
# 70
  • AMS
Нови снимки от следващия епизод.

# 71
  • AMS
Явно това е по плана за отмъщение на Петро. Джелил е арестуван.

# 72
Днес сме големи късметлии - снимки, фрагман- Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря от сърце !   bouquet

Хубаво, че внасят и малко чувство за хумор, защото явно иначе ни предстоят драматични събития. Какво ли е предизвикало ареста на Джелил ? Малко на лична основа ми се чини, че се случват нещата, но ще видим.

Да се дразниш, когато истински почитатели на Къванч са недоволни от слабия филм в който участва.

Това, че аз харесвам филма и не го смятам за слаб, прави ли ме неистински почитател на Къванч ??? И точно от коя позиция определяш кой е истински почитател и кой не на даден актьор ? Защото веднага мога да ти приведа примери от участието ти в една друга тема, където не се изявяваше като истински почитател на Къванч. Или това услужливо го забравяш ?

Миси,  Heart Eyes независимо, че понякога малко ми нагарча, но чувството ми за хумор, си е непокътнато, вярвай ми !  Hug За съжаление, имам все по-рядко повод да го проявявам.

# 73
# 74
  • AMS

Харесвам Седа Гювен. С всяка следваща роля става все по-добра и интересна.

Общи условия

Активация на акаунт