Аз не твърдя, че всичко е ок , но пък наистина сериала ми харесва и за мен е по- добър от предходният. Епизодите гледам по няколко пъти - онлайн, с руски превод и с бг.субтитри . И го правя, за да мога да съм абсолютно наясно и да съм сигурна в детайлите, когато реша да споделя мнението си . Във всяко следващо гледане, успявам да открия нещо пропуснато, невидяно или някой детайл, който при първо четене, не ми е направил впечатление . Затова и твърдя, че филмът, въпреки ниският си рейтинг, има своите качества и ми харесва. Както вече казах, виждам и пропуските, някои неща ме дразнят, но съм решила да се съсредоточа върху това, което харесвам . Това е моят подход към серила.

Нямам нищо против критичните постове, всеки има право да харесва или да не харесва филма . За мен са неприемливи, обаче, внушенията, които се налагат - тези, които не харесват и критикуват имат високи художествени критерии, пък харесващите го - амеби ! Но и това вече не ме впечатлява . Аз споделям мнението си такова, каквото е, пък дали някой го харесва, дали мисли като мен и го подкрепя, няма никакво значение .
Колкото до факта, че се обсъжда всичко друго, но не и филма, мисля че отговорът е повече от

Чела съм страхотни постове, които да провокират дискусия, но изглежда това не е интересно и нещата винаги опират до “злободневните“ теми . Това също е въпрос на личен избор, за себе си имам отговор и зная причината .
И за да приключа по този въпрос, ще кажа, че аз наистина харесвам филма и не се чувствам виновна от този факт, за да се оправдавам .

Нямам място за пропуснати срещи.
Каквото е тук, на момента – стига ми.
Каквото съм дала някому – все е нещо...
Каквото съм измечтала – нужно е,
за да зная – чудесата се случват.
Нямам време за нищичко чуждо.
Кротко всички свои уроци – уча ...
Нямам място за такава делба –
да деля врагове и приятели.
Всичко почва и свършва в света.
Няма граница само душата ми...
И внезапно разбрала това –