Отговори
# 345
sisi55, филмът се различава доста от книгата, затова не можем да съдим по нея. Аз от последните серии не усетих Сеит и Шура да са отдавна в Турция.

Лагуни, права си, разбира се, за силата на любовта. Но Петро убива, и то неведнъж, и то не от гняв, страст, при самоотбрана или заради идеал. Убива като страхливец, в гръб, подло, злобно, че и прехвърля на друг собствените си престъпления. Без да му мигне окото, прегазва хората, в името на собствената си изгода. Не знам как Едже допуска, че ние зрителите, може да обикнем подобно чудовище.

# 346
Не съм чела още книгата и то умишлено,не искамда си правя грешни изводи за филма Hugна мен ми се струва ,че филма ще има друг сценарий Heart Eyes сценаристите няма да допуснат,че  тази изпепеляваща любов може да завърши зле без хепиенд,защото този сериал ако няма гледаемост в Турция то трябва да го направят за европейци , защото те го гледат в момента,разбира се това е само мое мнение Praynig

# 347
Здравейте, момичета! wavey

Фенче,Диме, Наде,Валя,Зарани, Miss60, keete,Сиси Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено, с интерес ви изчетох.

Чак сега успях да видя промото  на испански. Пожелавам  си и ние  в недалечно бъдеще да си имаме такова на български!

Днес ми мина пред погледа някаква информация, която съжалявам че не си запазих.  Цитирам по памет, защото сега не мога да я открия. Пишеше, че някаква много популярна продуцентка или режисьорка на някои от най-известните латиносериали /името и беше Мария Мерседес или обратното,не запомних/ била откупила правата върху няколко известни турски  продукции и има намерение да направи екранизация с техни актьори. Споменаваха се няколко филма между които „Езел“, правата върху който който вече били закупени и за главната роля в него бил поканен известния актьор Фернандо Колунга. За главната женска роля се водели преговори с красавицата Адела Нориега.
Също така се говорело усилено, че са закупени правата за екранизация и на „Север Юг“. Споменават също, че наскоро е излъчена тяхната версия на „Забраненият плод“, който пожънал успех в различни страни на Европа. Не знам за коя държава става дума,но ако не се лъжа въпросният актьор е от Мексико. С въпросната актриса за били вече двойка на екрана.

Това ще е евентуално латино варианта на Езел и Ейшан.

Скрит текст:

Винаги съм смятала,че създателите на сериала"Курт и Шура" са започнали този проект с ясната мисъл, че той трудно ще се приеме в собствената им страна по много причини. И заради сюжета, който не им е толкова близък, но преди всичко заради новаторския начин, по който е направен. Сериала усилено се промотира в чужбина и както разбрахме неотдавна, вече е продаден и се очаква да се излъчва в много страни, вече виждаме че това се случва. В арабския свят има забележителен рейтинг,който не са постигали  дори най-гледаните сериали, което мен лично много ме изненада. Явно там зрителите са много по-широко скроени от турските. Със сигурност толкова добре направен продукт ще бъде оценен по достойнство, аз не се съмнявам в това. Дори ние тук, които го харесваме, сигурна съм че ще го оценим по-добре след края на първи сезон, когато изгледаме накуп и подред отново сериите на български. Впечатлението ни е ще е съвсем различно.

Госпожата Hug
Дано постановката ти хареса. А с филмчето ще наваксаш, няма да избяга.

Цитат
Направи ми впечатление, че се надяваш никой да не обикне Петро. Защо? Аз съм на друго мнение. Като човешко същество и той има право на любов и топлина. Любовта във всичките и измерения е мощно качесто, което е в състояние да преобърне душата на човека с хастара навън и да го промени. Така че аз пожелавам на Петро някой да го обикне толкова силно, че да му помогне да се осъзнае и да направи завой на 180 градуса...
Лагуни Hug
Знаеш ли, че и аз се надявам на същото като теб. Прекалено лош и в черни краски е героя на Петро Борински до този момент. Как пък веднъж не постъпи нормално, как не го загриза съвест. Чудя се какво го направи толкова безскрупулен злодей? Мислила съм си, че рано или късно ще ни покажат и друга негова страна и че това което ще го накара да се промени може да е една любов. Не може да няма скрито дълбоко в себе си и нещо човешко този млад мъж, който е възпитан в едно благородно и аристократично семейство.
Иначе той в момента е един абсолютен самотник според мен и дълбоко в себе си се чувства нещастен. В чужда страна е, вече няма семейство, няма близки, няма любима, няма приятели, дори дом си няма. Заобиколил се  е само с фалш и лицемерие и от хора, които без да се замислят във всеки един момент са способни да му забият нож в гърба. Ще видим дали ще разнообразят образа му или ще ни трови все така до края.

Сиси Hug
Много се радвам да те видя. Благодаря за изчерпателната информация, която винаги ни поднасяш в най-подходящия момент. Аз не съм чела романа и ми е много интересно това, което разказваш, въпреки че разликите между книгата и сериала за вече значителни.
И аз харесвам много актьора играещ Ръза- Енгин Шенкан Гледала съм го в „Спомни си любима“ с Берен Саат и Джансел Елчин, но тук е коренно различен. Много добър актьор е наистина.

Остава много малко до новия епизод, който ще бъде наистина драматичен. Нямам търпение да видя срещата между Шура и Валентина,която със сигурност ще бъде много вълнуваща.

Извинете ме за дългия пост,но рядко ми остава време и сега се разприказвах.

Приятно гледане!

# 348
# 349
Дъгичке. Grinning
Госпожата, Grinning приятно гледане на постановката.
Приятно гледане на епизода и от мен.
Че, ще се завърне жив и здрав Сеит е ясно но какъв ли капан, ще му заложи Петро!?

# 350
Дъга Hug, замислих се върху твоя пост. Може би Керем Чатай наистина си е давал сметка, че сериала е трудно смилаем за турските зрители, но се цели вече другаде, извън досегашната аудитория на турските сериали newsm78

# 351

Лагуни Hug
Знаеш ли, че и аз се надявам на същото като теб. Прекалено лош и в черни краски е героя на Петро Борински до този момент. Как пък веднъж не постъпи нормално, как не го загриза съвест. Чудя се какво го направи толкова безскрупулен злодей? Мислила съм си, че рано или късно ще ни покажат и друга негова страна и че това което ще го накара да се промени може да е една любов. Не може да няма скрито дълбоко в себе си и нещо човешко този млад мъж, който е възпитан в едно благородно и аристократично семейство.
Иначе той в момента е един абсолютен самотник според мен и дълбоко в себе си се чувства нещастен. В чужда страна е, вече няма семейство, няма близки, няма любима, няма приятели, дори дом си няма. Заобиколил се  е само с фалш и лицемерие и от хора, които без да се замислят във всеки един момент са способни да му забият нож в гърба. Ще видим дали ще разнообразят образа му или ще ни трови все така до края.

Дъга,  Hug точно така! Съгласна съм с всичко, което си написала относно Петро. Peace
На мен ми беше изключително интересно да прочета как Биркан разглежда образа, който пресъздава. Явно разбира героя си много добре, защото играта му е изключително въздействаща. Heart Eyes
На мнение съм, че дори в най- най- закоравелите злодеи има нещо човешко някъде там в най- големите дълбини на душите им, което може да бъде извадено на повърхността чрез силата на любовта, тази сила, която може да руши и най - яко укрепени стени... Тя има способността да накара душите на хората да се разтворят, да осъзнаят грешките си, да се опомнят и поемат отговорност за деянията си. Това искам и за Петро. Още от самото начало на филма споделих, че така поставен образа на злодея Петро ми е дразнещ. Толкова е предсказуем. ooooh! В последната серия ако трябва да му пишем все пак черевна точка, то тя ще е заради това, че направи изненадата на Шура с укаршението на Валентина и успя да я зарадва, така както сигурно не беше се радвала от години..

Приятно гледане , момичета!  Hug

# 352
Здрастиииии! На всички дружки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря на всички за новини, преводи, снимки, колажи - страхотни сте!  bouquet  bouquet  bouquet
Нямам търпение да започне ... и аз харесвам това, което гледам! Явно само турците не знаят какво да гледат  Joy Joy Joy Joy
Приятно съвместно гледане, момичета! Дано нета не е като миналия път, че се побърках  ooooh!

# 353
Здравейте и приятно гледане и от мен момичета Hug Hug Hug

И аз харесвам това, което гледам!  Crazy

# 354
Знаех си, че няма да започне навреме епизода. Crossing Arms
И аз съм доволна, и то много от това, което ми се предоставя на екрана.
Белл, разкошни колажи Heart Eyes твориш и то не само на тези екранни герои.
Фенче, Grinning посъбрахме се но и много от гледащите липсват.

# 355
Брей, всичко са изпипали тия мръсници.

Почеркът в писмото на баронесата като на неграмотно дете, не можаха ли да намерят по-изискан.

Шура обаче се държи достойна в тази трудна унизителна ситуация. Сабри е сладур.

# 356
Ама да знаете, че на мен изобщо не ми дреме за този мръсник Петро , дали ще се промени или не с някоя любов  Joy Joy Joy Joy толкова много го мразяяяяя
Ама и Шура си я бива, не и е останала длъжна на Лола  hahaha Вярвам, че тя няма да се поддаде на внушението, че е заминал Сеит с Лола. Не е глупава и няма да се върже. Ама как страда горката ... много хубаво играе Фарах, страхотна е! А наш Киво май наистина си е отнесъл хубаво кроше - как му се е подула скулата ... не вярвам да е грим, много е достоверно.
Много са сладки двамата! Heart Eyes

# 357
Мммм, много бяха сладки в тази сцена. Heart Eyes
Много ми се иска в един момент Петро да си го получи от Уилям.

# 358
Много прекъсва при мен ooooh! ooooh! ooooh! Това е лелята на Шура ,която се появи ,нали?

# 359
Е, как можа Джелил да се върже на Петро и да повярва, че Сеит е с Лола! ooooh! Нали познава приятелчето си?
Какво наговори лелята на Шура за Сеит?

Общи условия

Активация на акаунт