Отговори
# 360
Да, леля й е.
Нищо не разбирам какво си говорят и така ми се губи удоволствието от гледането. Ще си чакам търпеливо сериите с превод.

# 361
Лелята иска да отведе Шура, да заминат за Англия.
Константин е загинал.

# 362
Лелята май е решила да отведе Шура. Настройваше нещо Шура срещу Сеит, но какво и каза изобщо не разбрах. Явно успя да я убеди обаче.

# 363
Обаче, наш Сеит се засрами от Айшето, че го е видяла гол до кръста.  hahaha А тя доста смела мома се оказа.  ooooh!

# 364
Здравейте, момичета! wavey

Чак сега успях да видя промото  на испански. Пожелавам  си и ние  в недалечно бъдеще да си имаме такова на български!

Днес ми мина пред погледа някаква информация, която съжалявам че не си запазих.  Цитирам по памет, защото сега не мога да я открия.Споменават също, че наскоро е излъчена тяхната версия на „Забраненият плод“, който пожънал успех в различни страни на Европа. Не знам за коя държава става дума,но ако не се лъжа въпросният актьор е от Мексико. С въпросната актриса за били вече двойка на екрана.

Винаги съм смятала,че създателите на сериала"Курт и Шура" са започнали този проект с ясната мисъл, че той трудно ще се приеме в собствената им страна по много причини. И заради сюжета, който не им е толкова близък, но преди всичко заради новаторския начин, по който е направен. Сериала усилено се промотира в чужбина и както разбрахме неотдавна, вече е продаден и се очаква да се излъчва в много страни, вече виждаме че това се случва. В арабския свят има забележителен рейтинг,който не са постигали  дори най-гледаните сериали, което мен лично много ме изненада. Явно там зрителите са много по-широко скроени от турските. Със сигурност толкова добре направен продукт ще бъде оценен по достойнство, аз не се съмнявам в това. Дори ние тук, които го харесваме, сигурна съм че ще го оценим по-добре след края на първи сезон, когато изгледаме накуп и подред отново сериите на български. Впечатлението ни е ще е съвсем различно.

Здравейте момичета, чета ви отдавна и чак сега набрах смелост да изкажа мнение
по темата. lovekiss

На мен ми харесва начина, по който е представен сериала, нямам чак пък
кой знае колко и каквито и да е  забележки.
Признавам, късно опознах таланта на Къванч, но моля да ми простите-
изглеждаше ми доста сладникав, но след СЮ, признавам, че е страхотен
и това е неговия сериал (СЮ), неговото израстване като актьор.
А тук, в "Курт Сеит и Шура" е неузнаваем и вече е стъпал на по-високо ниво,
осъзнато, европейско..
Това им е проблема на турците, че хем искат да се харесат на Европата,
в един момент може би успяват и хоп- забрадките (по-голямата част от населението в Турция,
за жалост на про-европейски настроените)ги издърпват надолу,
защото не харесват и не гледат (Уж), разкрепостени и греховни сериали.
Затова сериала не се гледа там, или по-голямата част от населението не го гледа.
Те не искат да знаят нищо, което е извън пределите на страната, не го приемат.

"Забраненият плод" беше закупен от ТЕЛЕМУНДО, една от най-известните компании
за латино-сериали със заглавие "Pasion prohibida" - "Забранена страст",
главният актьор/певец, Дженкарлос Канела е роден в Маями, Флорида.
Родителите му са кубинци, емигранти..
Актрисата, играеща ролята на Бихтер (Моника Спиър), миналата година е била убита
на бензиностанция при обир, заедно със съпруга си (каква нелепа случайност),
вечна им памет на миличките.. Cry

http://en.wikipedia.org/wiki/Pasi%C3%B3n_Prohibida

Това е, което се сещам за сега..
Ще ми бъде приятно да разменяме мнения за всичко, което ни вълнува..
До скоро.. bye

# 365
Ех, как ме е яд, че нищо не разбирам ...
NAGNAG  Hug добре дошла! Благодаря ти за хубавите думи за Киво! По-добре късно, от колкото никога, нали ? Peace
Шура ме разочарова ...

# 366
  • Сливен
Хайй  Hug Hug Hug

Ето го и 9 епизод преведен
http://asi-bg.net/details.php?id=12541

Благодаря на Гери за превода  bouquet

Утре ще добавя линк за youtube и vbox7 Peace
Приятно гледане на новия епизод и спокойна вечер Rolling Eyes

# 367
Ех, как ме е яд, че нищо не разбирам ...
NAGNAG  Hug добре дошла! Благодаря ти за хубавите думи за Киво! По-добре късно, от колкото никога, нали ? Peace
Шура ме разочарова ...

Благодаря за топлото посрещане Куини,   love001
изцяло поддържам мнението ти в темата за СЮ. newsm10

Няма да досаждам повече, утре ще коментирам след като изгледам епизода,
поздрави.. bye

# 368
Приветтттттт...момичета  Hug Hug Hug
Ех ,че ни е хубаво момичетооо... #Crazy

Изпуснах доста ooooh!...но видях че лелята сватовница е пристигнала  #Crazy,че Шура вече работи... bowuu,Сеит е още зад решетките...Баронесата да не е болна...и що е под ключ...
Срещнаха ли се вече Шура и Тина... newsm78

# 369
Много благодаря за превода на 9 епизод!   bouquet  bouquet  bouquet

NAGNAG , добре дошла и от мен.  Hug

Много е добра Фарах! Браво на нея! Очарова ме всеки път с играта си това младо момиче! Heart Eyes

Още не са се срещнали двете сестри.

# 370

Защо...какво е направила newsm78

Хиляди благодарности за преведеният епизод...
Hug

# 371
Свет, привет
Шура само се кани да работи. Аз се учудих, че тръгна с леля си, мислех, че ще чака Сеит в хотела.
Баронесата я хванаха, че е двоен агент и я държат на хляб и вода.

Уилям обвини брата на Аля за убийството на офицера. Май Ръза се замисли. Струва ми се, че той може да върти далавери, но не е толкова зъл и жесток.

Сестрите още не са се срещнали.

# 372
Свет, привет
Шура само се кани да работи. Аз се учудих, че тръгна с леля си, мислех, че ще чака Сеит в хотела.
Баронесата я хванаха, че е двоен агент и я държат на хляб и вода.

Уилям обвини брата на Аля за убийството на офицера. Май Ръза се замисли. Струва ми се, че той може да върти далавери, но не е толкова зъл и жесток.

Сестрите още не са се срещнали.

# 373
Мименце, Гери  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за преведения епизод! Страхотни сте! newsm51 newsm51 newsm51
Свет  Hug ами не вярвах, че ще тръгне с леля си ... мислех, че ще чака Сеит в хотела. А и май не носи вече пръстена  newsm78 Онази дърта сватовница нещо я настройва срещу Сеит май  newsm78

# 374
Много благодаря за превода на 9 епизод!   bouquet  bouquet  bouquet

NAGNAG , добре дошла и от мен.  Hug

Много е добра Фарах! Браво на нея! Очарова ме всеки път с играта си това младо момиче! Heart Eyes

Още не са се срещнали двете сестри.

Аз нали ви казах още в началото ,че е чудесна и ще стои достойно до Киво... нищо ,че не е толкова известна като него bowuu Peace

Общи условия

Активация на акаунт