Отговори
# 630
Момичета,   bouquet Лола е разбрала, че Петро е убил Осман. Аз така го разбрах.  Peace

Айше и Сеит - това беше ясно.  Peace

Благодаря, Кралицата ! Heart Eyes Тя разбра още, когато каза на Петро, че е бълнувал непрекъснато името на Осман. Абсолютно беше сигурна, какво се е случило, но прибра този коз в ръкава си  и се направи, че вярва на скалъпеното обяснение на Петро. Да видим сега, по какъв начин ще използва тази информация.
Колкото до Айше - вариантите са два . Laughing Много ще ме яд, ако тази фльорца успее да го вкара в леглото си . Но, очаквам нещо подобно още от първия трейлър - думите на Петро, са показателни .
Но, все още имам надежда, че в последния момент, може и да се устиска.

# 631
https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_169107030%2F26479ef1869e79a568

трея на руски. И аз съм много нетърпелива!

# 632
Като гледам как се гледат и с Лола та не се знае Сеит с коя от двете, ще съгреши(ако въобще това се случи, надявам се да не стане но усещането ми е, че ще преспи с една от двете).
Валя.  bouquet

# 633
Като гледам как се гледат и с Лола та не се знае Сеит с коя от двете, ще съгреши(ако въобще това се случи, надявам се да не стане но усещането ми е, че ще преспи с една от двете).
Валя.  bouquet

Той да не преспи и с двете, че тогава ще го закъсаме в мирно време !  Laughing Wink Peace

Вале, благодаря !  bouquet

# 634
# 635
Благодаря за трейлъра и превода на руски Heart Eyes Hug  bouquet Много сте бързи Peace

За съжаление и аз мисля, че С ще преспи с Айше Peace Не ми се вярва да е Лола. А пък за двете съвсем, че в Турция направо трябва да го забранят тогава Joy Joy Joy

Преди това и аз съм имала предвид руското посолство, сега като прочетох Госпожата Heart Eyes Hug, ама съм писала турското Confused

# 636
Здравейте!  Hug
Терзи  Heart Eyes много благодаря за фрагмана!  newsm51  love001 newsm51
За съжаление и аз си мисля, че именно тази коза Айше и мъртвопияния / така си мисля, че само ще преспи с друга / Сеит ще види Шура ... и в книгата е така ...
Значи още 4 серии ни остават ... интересно, дали ще се появи Мурка до края на този сезон  newsm78 Не вярвам Шура да остане със Сеит, макар, че то и сватба нямаше в книгата, та да видим ... очаквам с нетърпение утрешния епизод! Дали ще е в 21.30 или отново в 22.00 ч.  newsm78
Толкова е противно това Айше в профил особено ... не знам какво и харесвате толкова, на мен не ми харесва изобщо  hahaha И Алина не ме кефи ... с тази грозна уста ... не искам да е с Джелил. Аз съм за Гюзиде, тя ми харесва най-много! Но, трябва да се случи нещо с Яхя , за да е с Джелил, а не ми се иска, защото и той ми е страшно симпатичен ...
Не вярвам Аля да успее да убие този мазник Били  newsm78
Изобщо утрешната серия се очертава да е много интересна и динамична!
Хубава вечер на всички! Hug
ПП. Диме  Hug радвам се, че си си изкарала супер!

# 637
Ама тази Лола много смела бе. Като знае на какво е способен Петро не я ли е страх да не й се случи нещо, та така го шантажира.

Моля някой, който е чел книгата да ми каже има ли го Петро като образ там и ако да, като такъв злодей ли е описан?

А че Сеит ще си полегне с Айшето е ясно, както си го беше заплюла още от началото, няма начин, нали и либето на Госпожата каза „до ъгъла“  Joy Joy Joy

# 638
  • Попово

Моля някой, който е чел книгата да ми каже има ли го Петро като образ там и ако да, като такъв злодей ли е описан?

Аз я чета в момента, но съм в началото, когато Сеит и приятели гостуват в Алуща. Преди да заминат на фронта... Но до момента много малко общо виждам между книгата и филма. Като цяло събитията си следват, но някак филма по ми харесва. При посещението в Алуща, например Петро го няма, а във филма е там. И до момента в книгата Петро изобщо не е лош, напротив - много добър приятел. Но като прехвърлях страниците попадна на изречение- нещо от рода " Тя е определена за мен" - казано от  Петро за Шура, но само толкова... Предпочитам да не чета от тук , от там, въпреки че искам да изравня събитията - книга и филм, но нямам много време за четене.
Тук някой спомена, че е чел цялата книга и може да сподели повече подробности.  Simple Smile

# 639
Боряна, благодаря ти за бързия отговор   bouquet. Книгата не е преведена на немски и тук не мога да я купя, ще трябва да си я набавя от Б-я.

Петро става лош може би след като Сеит го накара да напусне армията, според него той го е предал и не го смята за приятел. И в живота съм срещала хора, които за най-дребна обида са готови на най-големи подлости като отмъщение.

# 640
  • Попово
Ами той Петро напуска армията още в началото на филма. А в книгата не е така. Има разлика, че авторката набляга на детството на Сеит, на отношенията му със семейството и по-специално с баща му. Как на 12 години заминава, за да постъпи във Военна академия. Изобщо в книгата, детството играе важна роля за изграждането му като личност и това, че Сеит много внимателно слуша съветите на баща си. Докато във филма тези неща ги няма. Възможно е на по-късен етап да ги включат като спомени, но не ми се вярва.
П.П. Това е лично мое мнение. Твърде възможно е да не преценявам правилно.

# 641
             Здравейте, мили момичета. Времето ми е изключително недостатъчно. Много ви моля, дайте ми линк за преведения 10-ти епизод.Искам да го изгледам.
             Предварително ви благодаря. Приятна вечер.

# 642
Сиси,  Hug заповядай, мила !  Hug

https://vk.com/feed?z=video-59313557_169062007%2F83441da71ce219c4a1

marmalon,  Heart Eyes Hug Heart Eyes ама кажи сега, не е ли прав ?!  Laughing Направо са си до ъгъла на светофара !  ooooh!
Ето и Курт Сеит - уж твърд мъж, много обича Шура, тя му била бъдещето, щастието ....и хоп - Айшето да го утешава. А бе нямат ли друг начин да си лекуват нараненото Его тия мъже, бе ?!  Crossing Arms

В романа Петро е същият мерзавец, но тав Сеит приключи много бързо с него - осъди го на смърт и го уби, преди Петро да изтреби цялото му семейство. Във филма нямахме този късмет.

Фенче,  Heart Eyes ами  и аз не знам какво толкова и харесваш на Джемрето, ама на - харесваш я.  Laughing
Образът и е гаден, но момето си е хубаво, според мен. Едното няма общо с другото . Даже така е по- интересно - грозна и зла е класика в жанра.  Peace

# 643
Фенче, питала си от колко часа, ще е утрешния епизод. В края на трейлъра пише, че, ще е от 21 и 30.
На мен слабост си ми е Шура сред женския състав и след нея е Гюзиде.

# 644
Привет на всички! wavey

Присъединявам се към нетърпеливите да гледат новия епизод, но то почти не остана.
Добре ни подгряха с последния фрагман. Набързо ви го мятам, че нямам време, а по-късно ще ви чета.

Госпожата Hug, няма никакъв проблем,мила.
 Нали знаеш какво казва Мечо Пух:
 "Колкото повече толкова повече". Та така и ние.  Laughing
И аз редовно го правя този номер. Laughing

Фрагман № 3 за епизод № 11 с бг субтитри

http://youtu.be/Oy6RWvzf1Z8

http://vbox7.com/play:54ccd42334

Хубава вечер на всички и до утре!

Р.Р. Извинете,но нещо не мога да вградя видеото , а и едва си публикувах поста.

Общи условия

Активация на акаунт