Отговори
# 615

Не разбрах как точно се спаси Сеит и какво е това консулство, където Джелил започна работа. Ако може някой да ми обясни.  Praynig
Звучи обещаващо, Джелил да работи с документи, може да попадне на нещо интересно.

Привет и успешна нова седмица Heart Eyes Hug Heart Eyes

Вале,  Heart Eyes Hug Сеит и аз не разбрах как излезе от затвора, от кораба ясно, но от затвора мисля, че не дадоха. Дж. сигурно работи в турското посолство, друго не мисля, иначе напълно споделям мнението ти за 10 еп., за Петро, Сеит и др..

Нямам време да пиша, но ви благодаря за всичко, което публикувате, вие си знаете Simple Smile Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet

# 616
  • БГ
Здравейте дами! Hug Hug Hug Hug
Светле Hugдобре съм,преодолях шока, особено след срещата със съучениците ми - много беше вълнуващо и мило събиране.

Белл Heart Eyes всеки път онемявам пред красоти,които правиш. Peace

Вале, HugНаде Heart Eyes - напълно споделям мненията ви и за филма до тук и за разни рейнинги-мейтинги Peace

Мисс Hug Госпожата  Hug Лагуни  bouquet

И за всички,които правите темата толкова пъстра и привлекателна с положителната си енергия- пожелавам приятна нова седмица newsm51 newsm51  love001 smile3525

# 617
Вале Hug...и аз много не разбрах как Сеит излезна от затвора...най вероятно след като не намериха оръжие у тях и разпитали, са ги пуснали...на кораба годежният пръстен за Шура свърши работа ,но в затвора...незнам...може би по късно ще стане ясно ,в спомените на Сеит... newsm78 И...друго не разбрах...на Истанбулският бряг ли доплува лодката или другаде...не ,че е толкова важно...и...много бързо Уили получи информация от кораба ,а от мястото където доплува лодката йок... newsm78...доста уплашен и притеснен ми се видя капитанът... #Crazy

# 618
 wavey

Според мен на снимката Айля държи пистолет а от резюмето разбрах, че, ще иска да отмъсти на Уили.
Може би точно за него е предназначен но гледайки следващата снимка ми се струва, че Джелил, ще се намеси и тя няма да успее да осъществи намерението си.

# 619
wavey

Според мен на снимката Айля държи пистолет а от резюмето разбрах, че, ще иска да отмъсти на Уили.
Може би точно за него е предназначен но гледайки следващата снимка ми се струва, че Джелил, ще сенамеси и тя няма да успее да осъществи намерението си.

Ако Джелил и Аля се обединят в отмъщението, спукана му е работата на Били.
От друга страна, и баронесата може да му нанесе удар, ама който каквото е дробил, това ще сърба.

# 620
Скрит текст:
Прочетох книгата най сетне и виждайки трейлъра май вървят по нея, ВНЛ май няма да има  Cry  а така искам

# 621
Скрит текст:
Прочетох книгата най сетне и виждайки трейлъра май вървят по нея, ВНЛ май няма да има  Cry  а така искам

Aз от самото начало гледам без очаквания, такива като твоите от спойлера. Би било твърде хубаво.  Simple Smile
Откакто са в Истанбул, всъщност доста се отклониха от книгата, но едва ли ще е чак толкова, колкото ни се иска.

# 622
# 623
Като видя пост на Терзи и знам, че почти винаги ни е поднесла фрагман, за което и благодаря  bouquet а като видя Дъгичка след нея, и знам, че го е превела, и на нея моите благодарности.  bouquet
Олеееее. newsm09
Аля май, ще стреля по Уили както си и помислих, да видим дали Джелил, ще успее да я спре навреме.
Имам кофти предчувствие гледайки трейлъра, че точно когато Шура влиза в стаята, ще завари Айше и Сеит в леглото. Cry
Баронесата май с нещо държи в ръцете си Петро, дали греша и ако е така дали, ще действа разкривайки картите му пред Курт!?! newsm78

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 17:36 от Neidjal

# 624
Благодаря за трейлъра Hug

май на Айшето ще й се отвори парашута Mr. Green милата Шура Sad

# 625
Привет, дружки! Hug

Още веднъж се извинявам, ако съм подвела някого, публикувайки отново старият трей.  bouquet
Щеше да е хубаво, ако наистина ни бяха зарадвали с нов, ама като няма риба .....

Диме,  Hug радвам се, че си изкарала добре - тези срещи са много емоционални и вълнуващи, поне за мен, винаги са такива. Peace

Нервакова,  Heart Eyes ама то ВНЛ-то се е случило още в първи епизод, джанъм . От тогава - насетне, нашите двама любимци, не са спирали да се обичат лудо, независимо от обстоятелствата, разделите, тайните, загубите и мръсотиите на мнимите им приятели. За мен, те се обичат така, както в първия миг, когато се зърнаха и сърцата им забиха в един ритъм. Това, че няма да се оженят или пък ще се разделят, не означава, че ще спрат да се обичат . Любовта един към друг, е единственото нещо, което и двамата носят със себе си и в себе си, независимо къде и с кого са . Аз мисля, че това няма да се промени до края. Peace/ ще ме прощавате, ама няма да използвам вече това съкращение, че имам лоши спомени  Wink/

Не стана ясно как точно Сеит се отърва от затвора, но те попаднаха на турски войници и може би Курт е използвал името на онзи офицер, с когото го запозна Лола и с когото се срещна в Истанбул . Така предполагам, може би ще има ретроспекция в някой от следващите епизоди и той сам ще разкаже как са се случили нещата.
Според мен, Джелил работи в Руското консулство - нали каза, че е оправил документите на Алина. Мисля, че той ще и помага и в бъдеще и определено ми се затвърждава усещането, което споделих по- рано, че между двамата ще припламнат искрите на любовта . Много ще ми е мъчно за Гюзиде, ако стане така, много го заобичах това момиче - толкова е добра и състрадателна, толкова е искрена и добронамерена . За съжаление, никак не умее да се прикрива и онова музавирче Айшето, веднага надуши, че не е безразлична към Джалил и ще я тормози . Как злобничко само и подметна, че е видяла Аля и Джелил да си говорят на улицата, как тутакси се опита да създаде интрига. Много ядове ще
създава това момиче, така ми се струва.

А Алина, определено ще предприеме удар срещу убиецът на брат и , само се моля да е успешен !

# 626
Според този туитър финалът на сериала е 17 юни

Dedikoducu Çocuk @dedikoducucocuk  ·  10h

#KurtSeyitveSura yeni sezonda devam edecek... 10 veya 17 haziran sezon finali olacak...

# 627

newsm51  love001 newsm51

Аз, докато пиша и публикувам, Терзи  Heart Eyes е дала отговор на половината въпроси с новия фрагман ! Благодаря ти, мила !   bouquet

Иде ми да я удуша с два пръста Айшенцето, ей ! Като че съм знаела какви ще ги натвори, докато пиша !  ooooh!

Дано да е подвеждаш трея, че и на Сеит няма да му се размине, ако се е поддал на импулса !  Crossing Arms

# 628
Момичета,   bouquet Лола е разбрала, че Петро е убил Осман. Аз така го разбрах.  Peace

Да, Джелил държи пистолета, с който Айля иска да убие Уили.

Айше и Сеит - това беше ясно.  Peace

# 629
Не знам за Вас но аз съм много, ама изключително много нетърпелива за утрешната серия.
Ако на 17, ще е финалния за сезона епизод то той, ще е 14 а не 13 както се писа преди време.
Ако Лола е разбрала за Осман дано каже на Сеит. То, че, ще са във война с него е ясно но поне да е открита а не Сеит да го смята за приятел.

Общи условия

Активация на акаунт