Отговори
# 600
Много се радвам, че сериала, ще има втори сезон. Party
Въобще не ме интересува рейтинга му и кой го харесва и кой не.
Много съм доволна от решението им да го продължат а и е ясно, че на чуждия пазар върви като топъл хляб а комшиите нека си гледат вълнуващите ги сериали с чистене на леща и слухтене зад вратите.

# 601
Момичета, гледам 10 серия и споделям:
Петро не обича Шура. Той й причини най-страшните, разрушителни, трагични изживявания - когато скри, че Сеит е жив, с което я докара до опит за самоубийство, и когато я остави сама в сватбения ден. Но не му стигна да я накара да страда и се тревожи, че Сеит го няма. Унизи я публично чрез скалъпените "доказателства" за измяната на Сеит, накара околните да мислят, че Шура е излъгана и изоставена.
Пази Боже от такава "любов"!

# 602
Дъгичке,  Hug благодаря за новината.    bouquet

На една от снимките, които Госпожата  Heart Eyes е качила Айше ми прилича на Азра Акън, затова и писах, че е напълно възможно Киво да я хареса - това е неговият тип жена.  Peace

Дафне,  Hug няма как да ни изненадат с Берен, защотот тя временно спира да се снима и е в САЩ с Кенан, пише, че е отказала няколко предложения.

Не мисля, че Шура ще замине с Петро. Нермин казва,че ще има много нови лица, а и да гледаме филма, без да сравнявамес книгата.  Peace
Hug Не знам колко прилича Айшето на Азра, но всички партньорки на Къванч са  все тъмнокоси. Руса жена не може да го запали, затова му е умрела романтиката с Фара...
Като видим Берен да се качва на самолета, тогава ще признаем, че заминава...
Нови лица вкараха достатъчно, на някои още не мога да им науча имената...И какво от това...Тия нови лица са абсолютно безинтересни като персонажи...Готвачката от къщата на Зиягел  е по-интересна.... Чакам само Айшето...Колко дълго ще устиска Курт... Joy

# 603
Не знам колко му е умряла романтиката с Фарах но аз я усетих и именно тя ме провокира да загледам сериала, и в последствие ми хареса, и сюжета а и винаги има първи път както в случая.

# 604
Трейлърът на победителя от Кан...Къванч си прави  харакири ако продължи с КиШ и не се пусне в голямото кино...Ще загуби като фенове и афганистанските домакини... Joy

# 605
# 606
Много съм доволна от решението им да го продължат а и е ясно, че на чуждия пазар върви като топъл хляб а комшиите нека си гледат вълнуващите ги сериали с чистене на леща и слухтене зад вратите.

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51
Дъгичке  Heart Eyes благодаря за инфото! Айрич  Heart Eyes на теб също!
Вале, Госпожата, Диме  Heart Eyes мислим едно и също. Peace
Терзи  newsm51  love001 newsm51

# 607
Привет момичета  Hug

Скрит текст:

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51
Дъгичке  Heart Eyes благодаря за инфото! Айрич  Heart Eyes на теб също!
Вале, Госпожата, Диме  Heart Eyes мислим едно и също. Peace
Терзи  newsm51  love001 newsm51

newsm10 newsm51

# 608

Терзи,  Heart Eyes благодаря за новите снимки, мила !  newsm51

# 609
Добро утро ! Щастлив нов ден и успешна седмица ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:

Фрагман !  Peace

">#t=16[/video]

# 610
Добро утро

Госпожата, разбирам възторга ти. Трейлърът е страхотен, но не е нов, Дъгичка го сложи, виж предишната страница. Ех, очаква ни интересен епизод!

Много ми хареса 10ти. Струва ми се , че баронесата не е толкова изплашена и покорна, играе своя игра и ще отмъсти на Петро.

A каква ли ще е реакцията на Сеит при вида на Шура? Ще стои безмълвен като парализиран? А ако извика "Шура"?

# 611
Валя, не можах да видя целият фрагман сутринта, защото бързах за работа. Не мисля, че е проблем да го видим още ведньж,нали така? Не мисля, че -ще има недоволни, а не вярвам, чеДъга би се обидила. Непрекъснато се случва да:-) се повтаря информация, все пак не винаги се сколасва да се види и прочете всичко.

# 612
Валя, не можах да видя целият фрагман сутринта, защото бързах за работа. Не мисля, че е проблем да го видим още ведньж,нали така? Не мисля, че -ще има недоволни, а не вярвам, чеДъга би се обидила. Непрекъснато се случва да:-) се повтаря информация, все пак не винаги се сколасва да се види и прочете всичко.

Разбира се, че не е проблем, само отбелязвам.
Използвам случая да благодаря на всички за приятната компания, за новините, снимките, колажите и мненията, които публикувате.

Диме, как мина снощи?  Hug

# 613
Добър ден...  Hug

И...аз изгледах 10 епизод... Rolling Eyes...чок шокюр Heart Eyes....ммммм...плаках и страдах с Шура  Cry ,радвах се на чистата детска обич на Сабри  Party  ,настръхнах при срещата на двете сестри  ooooh! ,молех се Курт да се спаси   Praynig...НО...накрая....ооооооо  #Crazy...идеше ми да трупясам Петро  bash...и за да не е сам , бих му изпратила и тейзето... bowuu #Cussing out
М/у другото гледайки сцената с Шура и Тина ,когато влезнаха в кафенето ,се сетих за Хубавата жена... bowuu Laughing Laughing Joy Joy Joy
Чакам с нетърпение утре вечер... bowuu
ААААААА...сетих се нещо newsm78...нали в писмото на Сеит до Яхя пишеше ,че ще иде вечерта...хм...дано Айшето не му налети тогава... Praynig Praynig
Димее  Hug....май още ближеш рани... newsm78 Joy Joy Joy
Приятен ден ,сладурки Heart Eyes...както казва Белчето... bowuu Heart Eyes

# 614
Свет  Hug
Не разбрах как точно се спаси Сеит и какво е това консулство, където Джелил започна работа. Ако може някой да ми обясни.  Praynig
Звучи обещаващо, Джелил да работи с документи, може да попадне на нещо интересно.

Това да не е скрит пистолет?

и още снимки

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 11:39 от ValentinaP

Общи условия

Активация на акаунт