Отговори
# 585
Момичета, сега прочетох, че към средата на юни актьорите ще имат лятна почивка. Септември, или октомври пак започват да снимат.  Hug
Hug Много не вярвам, но ако се случи,  дано  втория сезон извадят някое тайно оръжие. Берен Саат като Мурка...И спасяват рейтинга...Нещо като Котка върху горещ тенекиен покрив...Семейство от пияница и отчаяно влюбена в него жена...Много ще им се получат сцените...В К/Г  скандалите на Кузей със Симайчето бяха върха...

# 586
Здравейте момичета! Hug
След вчерашният стрес от земетресението,което аз усетих много драматично,вече се поуталожиха нещата,но все пак нощта ни беше тревожна.Още няколко пъти ни залюля майката земя,но много по-лекичко и за 2-3 секунди.
Та си преговарях някои неща по филма  ни.Мисля си,как няма да е Сеит разочарован и тъжен от създалата се ситуация с Шура. Та той изгуби почти цялото си семейство,а за останалата част нищо не знае.Попадна в чужда за него страна,нищо че е турчин сред турци.Културата му е чужда,нравите са му непознати.Вярно,че в неговото семейство се спазваха някакви правила,но бяха различни,по цивилизовани ми се сториха. Та думата ми беше за душевното състояние на Сеит сега.Къванч показва това толкова добре - сякаш усещам как е стиснал зъби и цялата тази мъка и безнадежност,която има и струи от очите му.Страданието,че не може и не трябва да прави Шура съпричастна в делата му,за да я запази от бъдещи неприятности.Много самотен,много нещастен - единствените спокойни мигове търси при Шура,при нея иска да си почине от всичко,но пък неговото мълчание поражда неприятни и неочаквани емоции в нея. Разминаването в очакванията и реалността е очевидна и при двамата.
Още повече старата слава на Сеит като неверен любовник, кара дори Джелил да се съмнява в него.
И ето ,че Шура намира семейството си и отива при тях,а Сеит отново е съвсем сам.Дали не го мъчат разни въпроси,че е изгубил своите близки,защото е бил с нея,когато те са имали нужда от него.
А сега - той има нужда от нея,а тя препочита да бъде със своите роднини.Дали това не поражда гняв у него,да се чувства пренебрегнат незаслужено,едва ли не предаден от любимата си.
И доста мъже в такова състояние се утешават с алкохола,а пък ако имат подръка и някоя услужлива женичка - гасят си страстите успешно,а после идва и разкаянието,ама не можеш да върнеш времето назад.
Спирам да дрънкам и да издевателствам над клавиатура си и над вас,че хубав ден ни примамва навън.
И граждански дълг ме чака Peace
А довечера имам  среща със съучениците си от средното училище. Laughing

# 587
че маските падат и С най-накрая ще види истинското лице на П. Но въпреки това явно няма да стане и да се готвим да втори сезон Сеит и Мурка. Интересно ми е кой се отказва пръв  от другия, защото според мен Ш не се е отказала, предстои да видим как ще действа С.

Hug Ама, разбира се, че нищо няма да се случи...Само  ще пребие Петро...Курт ще разбере, че и Петро е влюбен в Шура, това го устройва...И без това не иска да се жени и се чуди какво да прави с Шура...Ще се върне назад в спомените си, кое как се е случило, какви обещания пое пред Петро, пак думите на бащата...Ще осъзнае вината си, съблазнил е момичето...и ще я преотстъпи. Нали и в книгата е така...Качва я на кораба с човек,  който бил влюбен в Шура. Е, тоя човек ще е Петро...
Така както върви действието, според мен отговорността ще падне върху Шура...Всички турци  подкрепят любовта, роднините на Шура - до един злодеи Joy Joy Joy И те ще я изманипулират...

# 588
Добро утро!

Благодаря ви за размислите по филма, аз пак не успях да гледам преведения епизод.
Идвам да ви зарадвам с хубава новина за успех на турското кино.

Tурският режисьор Нури Билге Джейлан спечели "Златната палма" на фестивала в Кан за драмата "Зимен сън". Главната роля е поверена на Мелиса Сьозен.

# 589
Диме,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и моите мисли текат в тази посока .  bouquet

Предстои ти вълнуваща среща - скоро и аз имах такава с випуска, много ми беше хубаво и мило !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Вале,  Hug благодаря ти за новината.   bouquet Прочетох резюмето на филма, радвам се, че турското кино излиза и се оценява по достойнство и извън пределите на страната. За този режисьор казват, че е турският Антониони - голямо признание на таланта му, е и тази престижна награда. Peace

Кеете,  Hug благодаря ти, че сложи превода на статията.  bouquet

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 10:47 от gospojata

# 590
Госпожата  Heart Eyes благодаря!   bouquet
Мис  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Диме  Hug newsm10 smile3521 smile3521 споделям напълно твоите размисли!
Приятно изкарване довечера, ще е вълнуваща среща. Peace
Вале , Кеете Heart Eyes благодаря!   bouquet
В 10 серия много добре показаха колко много Сеит обича своята Шура и с какво вълнение очакваше сватбата им, въпреки всичко, което мъчи душата му ... дори и пръстен и беше купил човекът ... Шура вярваше в него и в любовта му, докато не се появи леля и ... Според мен, не беше случаен разговорът му с Джелил, когато той каза, че тя трябва да му вярва, независимо от всичко случващо се. Именно нейното недоверие ще е причина за раздялата им, да видим ... Разбира се, няма да мине и без помощта на "доброжелатели"  Laughing Но точно пък на Петро няма да я даде, сигурна съм. Нито пък мисля, че Шура ще тръгне някъде с него именно ... Поживели, видели ...
Хубав ден! Hug

# 591
Госпожата Hug, Фенче Hug - благодаря за пожеланията. Peace
Скрит текст:
С моята приятелка,с която 9 години сме споделяли един чин и която днес ми е на гости,сега се смеем и си казваме,че може разпознаването ни да е като "вуду"магия Joy Joy Joy Joy
Така сме се разпръснали из страната,че само на тези срещи,които правим на 10 години се събираме, обаче май ще трябва да ги правим вече на 5,че има и такива,които вече не сред нас,за голямо съжаление. Tired
И аз мисля,че в никакъв случай, както Сеит няма да я "даде",така и самата Шура няма да остане с Петро,камо ли да замине с него за Париж или пък да има интимност между тях.Невъзможно е това да стане доброволно.
Надявам се , че Петрушко няма да приложи насилие над нея.Ама знае ли човек,ако му прегорят бушоните,тоя изверг е готов на всичко Mr. Green

Валя Heart Eyes  bouquet

# 592
# 593
Здравейте! wavey

Отново специален епизод

Перевод: Melike Nehir

Субтитры и монтаж видео:Ирина Котова

vk.com/kurtseyt_official и odnoklassniki.ru/kurtseytsuraofficial

http://youtu.be/4L5QS0JtnSg

И още нещо:

На волне международного успеха Ay Yapim начала переводить свои сериалы на английский, чтобы люди во всём мире смогли ознакомиться с проектами.
Переведены первые серии Кузей Гюней, Запретная любовь, В чём вина Фатмагюль?, Красная косынка, Последний. В планах - перевод всех сериалов. При этом видео находятся в свободном доступе на youtube.
Это очень действенно. Например, США закупили права на Кузей Гюней, и зрители, посмотревшие первые серии, уже заинтригованы и ждут продолжения на своём телевидении.

И потвърждение от Стар тв, че сериалът продължава и през следващата година.

Кыванч Татлытуг и Фарах Зейнеп Абдуллах сделали шокирующее заявление!

Проекту «Курт Сеит и Шура», главные роли в котором исполняют такие звезды, как Фарах Зейнеп Абдуллах и Кыванч Татлытуг, по пришествию 10 недель так и не удалось достичь желаемых результатов. Неоднократно говорилось о том, что сериал закончится в июне 2014 года. Однако, телеканал СТАР ТВ опроверг данные слухи, заявив о том, что проект завершится в 2015 году. Для этого Кыванч и Фарах согласились уменьшить свой гонорар.
Возможно, по мере увеличения рейтинга сериала, гонорары актеров вновь возрастут.

Материал подготовлен Викторией Коломиец

Благодаря за всичко споделен и хубава вечер на всички!

# 594
Дъга благодаря ти за новините Hug много хубаво ,че серияла ще го има и през новия сезон Simple Smile
но искам и твоя коминтар за 11  Simple Smile

# 595
Здравейте момичета Hug

Дъга , благодаря за информацията Hug

Това трябва да е рейтинга от последната серия Peace

Това е написала Едже в туитър

Според РФ, тя казва, че е нормално през лятото рейтингът да пада, но сериалът се е покачил с 2 пункта newsm78 нагоре и благодари на феновете.

Тук отново се пише нещо актуално предполагам newsm78

http://gecce.com/magazin/haber/kivanc-tatlitug-resti-cekti

Според подругите  Къванч и Фара са отправили ултиматум към Стар тв и Ай Япъм, и те са се съгласили да продължат сериала, опасявайки се да не ги загубят Peace newsm78

# 596
Дъгичка,  Hug благодаря за добрата новина !  newsm51 Аз съм доволна, че имам възможност да гледам Къванч още един сезон - ако са по 13-15 епизода на сезон, мисля, че ще е добре . Да се надяваме, че през летните месеци, ще поработят и на есен ще ни изненадат с още по- интересни епизоди.  Peace

Аира,  Hug благодаря за инфото .  bouquet Къде видя качване с два пункта тази жена ?! В АВ групата, сме даже с два пункта надолу, досега държахме твърдо 4 място. Явно и по- късният час на излъчване, си е казал думата.
Малко не ми се връзва това с “ултиматума“ - как така, хем са поставили ултиматум за нов сезон, хем са се съгласили да намалят хонорарите им, за да продължи сериала ?!
Както и да е, жалко ще е , ако филма стане “жертва“ на разни задкулисни игри на продуценти и медии.

# 597
Дъгичке,  Hug благодаря за новината.    bouquet

На една от снимките, които Госпожата  Heart Eyes е качила Айше ми прилича на Азра Акън, затова и писах, че е напълно възможно Киво да я хареса - това е неговият тип жена.  Peace

Дафне,  Hug няма как да ни изненадат с Берен, защотот тя временно спира да се снима и е в САЩ с Кенан, пише, че е отказала няколко предложения.

Не мисля, че Шура ще замине с Петро. Нермин казва,че ще има много нови лица, а и да гледаме филма, без да сравнявамес книгата.  Peace

# 598

На една от снимките, които Госпожата  Heart Eyes е качила Айше ми прилича на Азра Акън, затова и писах, че е напълно възможно Киво да я хареса - това е неговият тип жена.  Peace

Кралицата,  Heart Eyes ама вярно прилича !  Laughing Сега, като обърна внимание, забелязах, иначе не бях се замислила.  Peace

Ама много лошо го гледа тук Шура ! А в неговите очи такъв копнеж има, че чак ... Crazy

# 599
Поздравямам тези, които днес се разходиха до урните...Това сa гражданите на България и европейците...

Общи условия

Активация на акаунт