Отговори
# 570
Момичета, сега прочетох, че към средата на юни актьорите ще имат лятна почивка. Септември, или октомври пак започват да снимат.  Hug

# 571
Може ли линк с превод на 10 серия. Не успях да го намеря на предните страници.

Все още няма превод на бг.

Здравейте и честит празник и от мен Hug

Щеше да е много скучно за сюжета, ако характера му остане  еднопластов. Обстоятелствата и неговите „доброжелатели ", които не са малко вероятно ще го подтикнат да покаже и тъмната страна от себе си. newsm78

А може би Къванч се е съгласил на изиграе точно такава роля, малко по-многопластова. Според мен, когато Едже е писала сценария го е писала за него. Peace

Айра,   bouquet точно същото си помислих, когато видях поста ти със статията.

Да видим какво ще се случи, когато се видят със Сеит  newsm78

Сеит ще потърси Шура още в същия ден , въпреки манипулациите от страна на Перто. Правя си извод за това, защото всички са облечени по същия начин както в края на 10 серия. Но вместо с Шура, Сеит ще разговря с леля Надя. Явно Шура ще му се опъне нещо. В анонса се казва , че Сеит ще се разгневи на Шура.

Наде,  Hug, Кралице, Heart Eyes и аз като вас смятам , че разбирам филма, въпреки че съм за любовта и се вглеждам в нея...

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 21:38 от sinq laguna

# 572
link=topic=780387.msg28259379#msg28259379 date=1400956254]
[/quote]

Руски имах предвид.

# 573
link=topic=780387.msg28259379#msg28259379 date=1400956254]

Руски имах предвид.
[/quote]

Заповядай.
Досега винаги имах проблем(и не само аз) с регистрацията в сайта, който Дъгичка редовно ни предоставя но с този нямам проблем и не ми изисква регистрация.
Приятно гледане.

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/172 … sskom-yazyke.html

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 23:42 от Neidjal

# 574
На финала честит празник и от мен Hug Heart Eyes На Госпожата Heart Eyes Hug и Фенчето Heart Eyes Hug, надявам се сте изкарали страхотен професионален празник и ви желая да бъдете отдадени на професията си и вдъхновение за възпитаниците си  bouquet  bouquet  bouquet На останалите учители в темата честито и на тях  bouquetНадявам се останалите също сте прекарали добре Hug

Аз се чудех от къде е ниския рейтинг, а пък то от хороскопа на сериала Joy Joy Joy JoyАма може ли такова нещо, Керем Чатай да не се допита до някой астролог  Joy Joy JoyКак не е фалирал до сега не знам newsm78 Joy Joy

Много се надявам любовта на К и Ш да издържи на изпитанията, а и съм обнадеждена от анонса на 11 епизод, Вале, благодаря  bouquet  Hug че маските падат и С най-накрая ще види истинското лице на П. Но въпреки това явно няма да стане и да се готвим да втори сезон Сеит и Мурка. Интересно ми е кой се отказва пръв  от другия, защото според мен Ш не се е отказала, предстои да видим как ще действа С.

Благодаря на всички за интересните коментари, снимки, колажи, преводи и др.  bouquet  bouquet  bouquet

# 575
Здравейте и честит празник и от мен Hug

Преди малко разсъждавах върху вашите коментари и реших да споделя нещо, въпреки че предпочитам да ви чета Peace
Освен любовта между Сеит и Шура аз също, както каза Димето, бих искала да видя още повече от
събитията,  които се случват по това време в Турция. За страната това е преломен момент в историята им и ако бяха наблегнали по-вече на този факт т.е. върху национализма на турците дали пък нямаше да има повече интерес? Аз все още смятам   че масовата турска аудитория не разбират за какво иде реч от историческа гледна точка , но може пък и да ги подценявам. newsm78

Замислих се и  за ролята на Сеит- до тук е влюбен, верен, благороден, мъж на дълга и честта.Има си своите принципи и ги спазва. Но защо пък да не се промени и малко в друга посока-едва ли ще стане психопат но може да претърпи своя упадък. Щеше да е много скучно за сюжета, ако характера му остане  еднопластов. Обстоятелствата и неговите „доброжелатели ", които не са малко вероятно ще го подтикнат да покаже и тъмната страна от себе си. newsm78

А може би Къванч се е съгласил на изиграе точно такава роля, малко по-многопластова. Според мен, когато Едже е писала сценария го е писала за него. Peace

Аира,  Hug  bouquet Hug

Аз мисля, че тепърва действието ще показва исторически факти и събития, свързани с най- новата история на страната, която е по- позната на хората. Революцията, Ататюрк....тези събития предстоят и мисля, че няма да ги пропуснат, още повече, че Сеит е имал своята роля в тях.  Peace
Със сигурност и героите ще претърпят метаморфози, особено, ако има втори сезон, но все пак не ми се ще да си мисля, че трансформациите ще бъдат толкова диаметрално противоположни. Сеит със сигурност има и своя тъмна страна, както всеки човек, но ми се струва твърде пресилено да го превърнат в психопат . Много ще ми дойдат няколко . LaughingНо....както вече казах, очаквам всичко .

Миси,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти !   bouquet Получих изключително мила и трогваща изненада от едно от моите деца - много ми стана мило и си поревах и на празника .

# 576
# 577

newsm51  love001 newsm51

Магията на киното - син екран, зелен екран , си-джи-ай ефекти.....за да може да ни завладее чудото на това изкуство. Терзи,  Heart Eyes благодаря, че го сподели !   bouquet

# 578
Привет...по късни доби... wavey smile3503
Токущо изгледах 9 епизод...и...съм съгласна с  вас ,че Петро е влюбен в Шура  bowuu...само newsm78 ...и аз се чудя що за любов е това #Crazy...да нараняваш човека ,който искаш да имаш на всяка цена... Rolling Eyes
Това Айше ми става все по противно...и..много ми прилича на една друга особа...толкова злобна и неприятна...Айше ,Айтен...бактън .... ooooh! Rolling Eyes
Гюзиде ,милата пишман стана ,ама пуста любов... #Crazy
Нашто момче много умничко ...как само" изгъделичка " Ръза...жалко само за брата на Алина  Sad...дали тя няма да довърши гадняра Уили... Thinking
И...накрая много ми дожаля за Шура...чок...такава хубава булка...без жених  Whistling...мъкаааа... Sad
Утре ще изгледам епизода на руски...като се наработя ,де....уффффф... #Crazy Joy
Госпожа Hug...радвам се ,че Димето  Hug  ти е отговорила...даже много изчерпателно bowuu...аз подразбрах само някои изрази и с малко фантазия си ги насосах...ужастъъъъ...докъде стигнахме от любопитство  ooooh! Joy Joy Joy
Айде ,лекинка   newsm46...че дълъг ден беше...и тва друсанееее  #Crazy...доста го усетихме  bowuu...дано да няма повече такива стряскащи бедствия... Praynig Praynig Praynig

# 579
Това ...за психопата Сеит...доста ме стряска... #Crazy #Crazy #Crazy

Пуснах на гугълчо...психопат и... вижте какво ми каза той... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Психопатом называют человека с буйным, неадекватным и непредсказуемым поведением, от которого всем окружающим плохо. Человек с очень трудным, плохимхарактером. Дикий человек без культуры. Как правило, речь идет о явных акцентуациях характера.
В отличие от невротика, которому всегда плохо, психопату с собой может быть не плохо. Плохо окружающим с ним.
В отличие от хулигана, который причиняет окружающим неприятности, но контролировать себя может, психопат себя не контролирует - не может.
В отличие от невоспитанного человека, который причиняет окружающим неприятности, но может быть обучен и воспитуем, психопат обучению и воспитанию не поддается.
Акцентуация характера - за рамки нормы выходит совсем немного. Психопат - за рамки выходит уже серьезно, но это еще не психическое заболевание. Следующая ступенька -психопатия (расстройство личности), уже область психиатрии.

Сега нямам време да го превеждам...НО...просто не ми се мисли ,че Сеит може да стигне до това състояние...нееее.... Naughty
Ааааааа...и някъде другаде прочетох ,че психопатът започва да се проявява като такъв към 16-18 си година...а... Naughty....Сеит отдавна е минал тази възраст ,нали... bowuu Joy Joy Joy
Вече наистина изчезвам... wavey

# 580
Свет, много изчерпателно си коментирала за психопата. За мен това определение е абсурд, напълно неприложимо за Сеит.

Да, може да се депресира, да стигне до самоубийство, да деградира, да се алкохолизира, но всичко това не е основание да наречеш някого психопат.

Лека нощ, до утре!

# 581
Добро утро ! Прекрасна, слънчева и спокойна неделя ви пожелавам!   bouquet

Скрит текст:

Свет, Hug благодаря ти, че си направи труд да дефинираш тази тежка диагноза.
Затова и казвам, че този образ може да претърпи всякакви трансформации, но чак такава - надали.  Peace Друг е въпросът, че това понятие се използва доста свободно и се е превърнало в нарицателно за всякакъв вид девиантно поведение. Peace

http://musliman.fr/2014/04/14/kurt-seyit-ve-sura-la-nouvelle-serie-phenomene/

Kurt Seyit ve Sura: the new series phenomenon

*The Pros of the series
- A true story, although looks like a romance
- The Generic, a beautiful waltz (composed by the artist Toygar Işıklı)
- An impressive realism (vintage clothing, scenery/shooting etc.).
- A historical background (war, customs of that period)
- Very talented actors
- The Turkish values always present

**The Cons of the Series
- Some kissing scenes (so be careful if you look with family and kids!)

Kurt Seyt & Shura Greek Fan Page-Kivanc's world

# 582
Добро утро! Hug
Терзи  Heart Eyes Hug Heart Eyes много благодаря! Наистина киното е магия ...

Колкото и да не е в същата форма както в КГ Киво, пак е с най-хубавата фигура от всички  Laughing
Биркан ми е много смешен и кривокрак  hahaha
Свет  Heart Eyes благодаря и на теб за дефиницията на психопата.  Peace Според мен, няма никакъв шанс Сеит да стане такъв.
Госпожата  Heart Eyes благодаря за инфото - особено ме заинтригува последното изречение  newsm78
Хубав ден, дружки! Аз днес съм на бал на племенника.

# 583

Госпожата  Heart Eyes благодаря за инфото - особено ме заинтригува последното изречение  newsm78
Хубав ден, дружки! Аз днес съм на бал на племенника.

Heart Eyes Hug Heart EyesКое ? Това, в което се говори за сцените с целувките ли ? Не знам защо си учудена, типично е за техният псевдоконсерватизъм. Wink Laughing
Весел празник и на добър час на племенника ти !   bouquet

# 584
Добро утро Simple Smile Слънчев и усмихнат ден  bouquet Ето преводаKurt Seyit ve Şura : la nouvelle série phénomène

ликувано от Сара в Гюлистан Evasion & Discovery , Movies & TV | 1 коментар

14 Април 2014

Assalamu уа уа Rahmatullah aleykum Barakatuh

Тази седмица реших да говоря с вас , за да ви разкажа за последния ми фаворит в областта на турски сериали . Може би вече сте имали възможност да гледате серия от Турция , както знаете , той често се обръща любовна история ( очевидно невъзможно любовна история !) .

Е серията искам да говоря за да говорим за ... една история за невъзможна любов ! Ти ми кажи , отново ? Какво може да го разграничи от другите? Но преди да говорим малко по-наясно , че турските серията представляват истински "бизнес" в Турция, но също така и в Близкия изток и Северна Африка. Някои приятели на Палестина , както и аз знам някои участници ... Невероятно! Изкуство без граници, така . Човек може лесно да разбере тази мания за турски сериали , тъй като културата и ценностите в Близкия изток и Турция идват много близки . Така че често можете да гледате серия семейство , тъй като няма дръзки сцени, или много малко. Също така, в Турция, че е рядкост да се види една телевизия в най-гледаното време , чужда програма. Турските серията обикновено са много оценявам , защото зрителите могат лесно да се идентифицират с ...

Kurt Seyit съм Sura вече са продадени на Иран , Грузия , Афганистан и Пакистан , а след това тя започна да се излъчва като началото на март. Тези страни са в действителност не се очаква да се запознаят с публиката в Турция, за да предложат на своите жители . Един истински успех , така че ...

Kurt Seyit съм Sura : новата серия явлението

Просто бях в Турция два месеца преди старта на серията. И мога да ви кажа, че истерията е наистина впечатляващо ... Изумителен подигравателен следователно , особено след като главното действащо лице е нищо друго освен Kivanc Tatlıtuğ . Към днешна дата , само на пет епизода са излъчени , все още има време , ако искате да се следват. Това, което прави тази серия още по- интересен е фактът, че тя не е нищо повече от адаптация на роман , наречен Kurt Seyt съм Шура Нермин Benzmen , е, че един и същи роман е базиран на истинска история . Той разказва историята на дядо Нермин Benzmen , падна лудо влюбен в красивата руска военна сура , докато в Санкт Петербург.

"Истински" Kurt Seyit и сура

Серията е бил прострелян в Русия , Турция на брега на Черно море, както и червата ми ми казва, че много скоро , нашите неразделки ще пътуват до Истанбул , семеен натиск е твърде висока: Руската семейството Sura иска не военен далеч за дъщеря им , и турската семейството на Kurt Seyit означава непременно турски доведена дъщеря ... първите епизоди бяха наистина красиви и могат да угодят на цялото семейство : романтични сцени с Курт Seyit за някои сцени , война и действия за други, стресиращи пъти с парцели и стратегии за отделяне на Kurt Seyit и Sura ... Всеки ще намери своя сметка ... Ние също така имайте предвид, че въпреки че турските ценности са налице, един производители амбиция предлагам една история по "международен " ( тук , е част от историята в Русия) да , може би, за да завладее Запада и предлагат други страни турския сериал .

Повечето от серията

- А истинска история , макар и измислена
 - Generic , красив валс (съставен от художник Tolgay Isikli )
 - Впечатляващ реализъм ( винтидж дрехи, за снимките , и т.н. ) .
 - A исторически фон (война , митнически има време )
 - Много талантливи актьори
 - Турските стойности все още съществува

По-малко Series

- Някои се целуват сцени ( така че бъдете внимателни , ако се вгледате със семейство и деца! )

Как да гледаме Kurt Seyit съм Sura ?

- Ако говорите турски, всички епизоди са на разположение на интернет страницата на Star TV : тук
- Ако ви разбирам арабски, епизодите на турски Субтитри Arabic също са на разположение : тук (има Facebook Fanpage на арабски предлага ежеседмични видео връзки епизода)

Ако се отнасяте към себе си, към серията , или ако знаете

Google Преводач за фирми:Преводачески инструментариум
Преводач на уебсайтове
Търсене на световни пазари
Изключване на незабавния превод
Всичко за Google ПреводачМобилни устройстваПоверителностПомощИзпращане на отзиви

Общи условия

Активация на акаунт