"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 538
  • 750
  •   1
Отговори
# 225

Дууууур беее...  Joy Joy Joy Joy
Батко Али го направи разноглед, сега Ча
  Mr. Green Mr. Green
хахахахахахахаххаха,гледай да не подхвана Метин  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Shocked Shocked А шамари де  Naughty Joy Joy Joy Joy
ееее така ли ще ми говориш,той нека клъвне,аз ще му спомена за тебе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha спомени му за двете с Вени и за клуба hahaha hahaha кажи му, че това са му единствените фенки.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 226

Дууууур беее...  Joy Joy Joy Joy
 Mr. Green Mr. Green
хахахахахахахаххаха,гледай да не подхвана Метин  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Shocked Shocked А шамари де  Naughty Joy Joy Joy Joy
ееее така ли ще ми говориш,той нека клъвне,аз ще му спомена за тебе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm09 newsm09 Гледай, гледай  ooooh! ooooh! щяла да му спомене   ooooh! ooooh!

# 227

Mr. Green Mr. Green
хахахахахахахаххаха,гледай да не подхвана Метин  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ееее така ли ще ми говориш,той нека клъвне,аз ще му спомена за тебе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha спомени му за двете с Вени и за клуба hahaha hahaha кажи му, че това са му единствените фенки.  hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 228

Mr. Green Mr. Green

newsm09 newsm09 Гледай, гледай  ooooh! ooooh! щяла да му спомене   ooooh! ooooh!

Да,да нали съм приятелка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ей така без да искам ще се изпусна  hahaha

# 229
в Т има някаква клюкарска снимка  Mr. Green,я я раздробете,че не виждам кой е  Mr. Green

# 230

Ча ли е долу  newsm78

# 231

Mr. Green Mr. Green

Смей се ти, смей... Подигравай се с клуба... Скоро ще е...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 232

Къде долу, бе къз?  newsm78  Кви бяха тия чушки?  hahaha hahaha hahaha hahaha 

# 233

Данииии  Hug Hug Hug Hug Hug
Гледай Ники как иска да те изработи, да му обуваш гащи.  hahaha hahaha hahaha

На някои мъже им отива да са леко брадясали и Чачо е един от тях.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тя Ники се прави нещо на скромна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
newsm03 newsm03 newsm03 нарочно smile3534 smile3534  smile3534

# 234

еййййййййййййййййй Око-орлово,кога успя да ги видиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
обърках се,щото в готварския ги качвах и копирах грешния линк  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 235

Данииии  Hug Hug Hug Hug Hug
Гледай Ники как иска да те изработи, да му обуваш гащи.  hahaha hahaha hahaha

На някои мъже им отива да са леко брадясали и Чачо е един от тях.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тя Ники се прави нещо на скромна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
newsm03 newsm03 newsm03 нарочно smile3534 smile3534  smile3534
ти каква си подводницааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 236
Аааа на тез двамата братя днеска слагам черни точки,абла да не ги е завела на цирк,от не ми отговарят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 237

еййййййййййййййййй Око-орлово,кога успя да ги видиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
обърках се,щото в готварския ги качвах и копирах грешния линк  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кви чушки бе  newsm78 newsm78 newsm78  ще ме уморите  hahaha hahaha hahaha как си говорехме за голи и брадясали мъже  Wink Wink Wink  изведнъж-зарзават  Joy Joy Joy Joy Joy

# 238
Аааа на тез двамата братя днеска слагам черни точки,абла да не ги е завела на цирк,от не ми отговарят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нееее  Naughty Naughty Naughty днеска имат санитарен ден   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧИСТЯТ  Embarassed Embarassed Embarassed

# 239
Ники,днес правих пълнени чушки и качих снимкии в готварския и сега ,нали бързам някой да не ме предвари  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha,вместо да кача снимка от Т.,сложих чушките,бързо се поправих,ама Ивчо ме е засекла  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт