След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 977
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Снимките на Нургюл от Бодрум - вече и на корицата  Joy Ама вижте и кой е приседнал в краката ѝ  Joy Joy Joy

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 676
Здравейте, момичета! Heart Eyes
Няма да Ви изреждам за да няма пропуснати, за това на всички много  Hug
Хриси,Алекс,   bouquet  за сутрешното чайче и кафенце   и то в приятна компания.
Марти ,  и обяд си подсигурила.  bouquet
Аферим !!!
Браво на Нургюл,  активно си почива, както и Бурчин с тези крайморски разходки.
Аз пък да поднеса едно следобедно кафенце

Скрит текст:
Кафето има редица полезни свойства, а сега се оказва, че редовното пиене на чаша кафе намалява опасността от Алцхаймер, показва американско изследване.

То установило, че възрастните, които поддържали високи нива на кофеин, било по-малко вероятно да страдат от Алцхаймер. Хората, които останали здрави по време на четиригодишното изследване, имали два пъти повече кофеин в организма си от тези, които развили ранни фази на деменция, съобщиха учени от университета в Южна Флорида.

# 677

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 19:21 от .Rumi

# 678
# 679
Здравейте  wavey wavey wavey
Алекс Hug Хриси Hug Руми Hug  чудесни колажи  smile3521

# 680
# 681
# 682
 wavey wavey wavey

Късно е, но когато можех през деня не ме пускаше.
Руми, Hug обичам темата на твоите колажи.

Хрисе, Ени, Алекс Hug Hug Hug
Алекс,благодаря за уточненията. Боже, на какво трябва да отговаря Джанет?!  Joy Joy JoyНо Мурат бей да не се гневи, така е като не снима, феновете полудяват и си правят от всичко сюжет. Само гумите на колата не са дискутирани, newsm78 #Crazy Sick а и километражът. Освен това папараците са пропуснали да снимат номера! Joy Joy Joy
Е, сега, как ще се ориентираме???????????

Нургюл си почива активно, дано да работи през лятото, за филм, както обеща.

1countingsheep   newsm46 smile3524

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 01:32 от martali

# 683
  • На юг от тук
Вчера влизането в темата,поне за мен беше забранено.
Изчетох и изгледах снимките.
Марти,номера сами ще си го открием.......
Добро утро на всички,заедно с Мурат Ви го казва ме.

# 684
Добро утро и от мен!

Пожелавам ви, ако не е слънчев денят ви, поне да е усмихнат!   Grinning
 Hug

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 08:24 от alex_b

# 685
Кати,  Hug Марти  Hug

Вярно е, че номера сами ще си го открием - видеото вече се отваря, а Таня много бързо успя да го щракне, така че вече сме ориентирани   Joy Joy Joy  Мурат е на 16:53 мин., картината е доста кофити, но поне гласът му се чува добре  Grinning

http://www.startv.com.tr/program/superstarlife/video/super-starlife-312-bolum/3

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Вчера и аз имах проблеми с влизането - постоянно ми даваше грешка или, че временно е спрян форумът.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 08:28 от alex_b

# 686
Ето го клипчето, вече и в ютюб

Murat Yildirim on super starlife on June 1st 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=8qq3mHG_BAc&feature=youtu.be

# 687
  • На юг от тук
Алекс,благодаря,че ни достави удоволствието да чуем гласът му.
Имам нужда от  помощ. Може ли да видя само моите си писаници в тази тема?Какво трябва да направя? newsm78 newsm78

# 688
  • Sofia
Алекс,благодаря,че ни достави удоволствието да чуем гласът му.
Имам нужда от  помощ. Може ли да видя само моите си писаници в тази тема?Какво трябва да направя? newsm78 newsm78

Кати, кликни върху никнейма или в/у профил, отваря се профилът ти, там на допълнителна информация има "последни публикации на този потребител", кликни там, но ще ти се отворят публикациите във всички теми на бгмама в които си писала. Незнам да може да се сортира или избира за конкретна тема, а и незнам за какъв период се пазят...

Приятен ден момичета!!!

# 689
Здравейте сладурки!
Кате - вече ти е отговорила Диди PeaceНе може да се сортират отговорите по отделни теми - всичко е на купчинка!

Вече не знам от какво ми е писнало, дошло до гуша и т.н. Close - от гадното време или от влизането в Мамата... newsm78 Няма ли да има край това мъчение Cry Thinking
А и компютъра ми прави номерца напоследък-уж беше на ремонт,лечение,рехабилитация и т.н.,
ама май си е капризче - та напоследък само ви чета,а премятането на страниците си
е жива мъкЪ,мъкЪ ooooh! ooooh! ooooh!
Радвам се на новинките - при рускините четох,че Мурат щял да прави продуцентска къща,ама и те имат едни фантазии и правят разни преводи от жълтите вестници на комшиите пощо-защо  Thinking,та не им хващам много вяра. Wink

Цунки-гунки на всички в темата!

Общи условия

Активация на акаунт