Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015

• 34 036
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,детето ми е прието на ясла и искам да попитам,понеже работя на две места ...трябва ли и от двете да представя служебна бележка или само от тази работа на която съм 8ч?
Благодаря!

# 376
Здравейте,детето ми е прието на ясла и искам да попитам,понеже работя на две места ...трябва ли и от двете да представя служебна бележка или само от тази работа на която съм 8ч?
Благодаря!

Само от посочената в профила.

# 377
  • София
Благодаря!

Само от посочената в профила.
Благодаря! Hug

# 378
Мисля, че Чобанов под "контролни" имейли имаше предвид тези, с които ни честитят, че сме приети. Защото, когато го каза, говореше за онзи пример с 17те пъти незаписано дете. И на които се очаквало, че ще отговорим, аконямаме интерес при записване. Ама може и да греша, де.

Саня, за това, което говорихме вчера съм го пуснала физически по пощата, защото не видях друг вариант Simple Smile

veenni, не съм те забравила. Обаче аз вече не виждам желанията на децата и не мога да разбера как е било преди това. Ако имаш принт скрийн или някакъв уърк тейбъл, който си извадила преди класирането, защото това е много важно да се провери.

Аз нямам мой принт скрин, но то и сега си е показано Преди класиране на 10,05, отгоре над Списъка с приетите. Чуствам се супер зле защото ако бяха обявили тези 17 места които са приели шанса за там ни беше много по голям и щях да си променя първото желание....  #Cussing out И как по социален критерии са обявени 8 места преди това а класират само 3????? А по общ критерии пище 12 а класират 17???????????

# 379
Знаете ли най абсурдното нещо кое е че в Младост 4 има  само едно ОДЗ, а желаещите са много,тъй като в близост е Бизнес парка.Искам Чобанов да излезе и да каже къде е детската градина която трябваше да се строй от преди 5 години в близост до 76ОДЗ. И защо след като има човек който си предлага имота за построяване на общинска детска градина със площадка никой не предприема нищо.Само лепят чертежи ,че искат да строят блокове и живущите се надигат да протестират.И къде са тези нови детски градини,че нещо не ги виждаме в София Simple Smile

# 380
  • София
Вени, местата от социалните, останали незаети минават в общите, оттам 5 места повече в общите.

# 381
Някоя мама с опит от минали години може ли да каже дали след първото класиране в самост. детски ясли остават някакви места изобщо. Опитвах се да гледам назад от миналата година в секция "новини" какви места са спускали и ми се струва, че отпускат по някоя бройка в ОДЗ-тата и ЦДГ, но не видях нито една СДЯ. Чудя се изобщо да се надявам ли на 2-ро, 3-то и т.н. класиране или да се настройвам, че детето ми е карък и ни е писано да плащаме за частно заведение.

# 382
  • София
Moята щерка не е класирана. В списъка на Некласираните е последна с най-голям генериран номер. Егати каръшката работа Simple Smile

Същата работа и ние...  Според мъжа ми точно един софтуер най-лесно може да се манипулира, ето звучи логично както някой предположи тук, да се задава скрит критерий... newsm78 Сега заради този "лош късмет" ме вкарват в големи филми.

# 383
  • around the world
Относно 62 ОДЗ, това е новото ОДЗ в сградата на озеленяване в парка Заимов. 62 ОДЗ ще се мести там и няма да има нови групи и нови места, а само тези които са обявени в момента. Налага се преместване тъй като в сградите, в които в момента се помещава 62 ОДЗ са под наем и ще бъдат освободени. Строителството на нови детски градини всъщност не ни решава проблема, защото там се местят стари, които са под наем и не се отварят нови бройки места. Борба трябва да има за отваряне на нови места. С това строителство само забаламосват медиите и масите.
След това касиране вече съм убедена, че дори случайните номера на са съвсем случайни. Според мен в компютърната система има и друг зададен критерий по който детето получава малък или голям номер. 
Задължително ще попитам на следващата среща за 62 ОДЗ. От СО от около година се бият в гърдите за това, че са успели да осигурят още една сграда за детска градина в централен район и накрая, ако наистина се окаже, че местят деца от една сграда в друга и нови места няма  #2gunfire

# 384
  • София
Момичета,сега като подам документи за детската,след като сме приети и ако следващия месец мъжът ми остане без работа,това ще повлияе ли или вече ще сме приете и няма да има значение?

# 385
Вени, местата от социалните, останали незаети минават в общите, оттам 5 места повече в общите.
Незаети от кога защото имаше 22 кандидата?

# 386
  • София
За томболата и случайните номера
Интересно ми е как точно става, разглеждам файловете от вчера и не мога да разбера.
Ето случайните числа, приемаме, че произволно са изтеглени
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r166/ISODGGenerator.log

Обаче файлът, където се ползват тези числа за граничните групи не мога да го разбера.
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r166/ISODGRegister.log
Например за 2 ОДЗ Звънче, редовете от тук надолу
14:18:49 #   В гранична група: 4 кандидати за 3 места

Като случайни числа са взети първите 4 числа от файла с числата и са дадени на 4 деца В., А., К., М. Но тези деца защо са в този ред при даване на случайните числа В., А., К., М., защо не са както в списъка за кандидатстване А., В, К., М. и както са в списъка за кандидатстване - да им се дадат случайните числа от файла с числата?

# 387
  • София
Незаети от кога защото имаше 22 кандидата?

от тези 22 деца колко бяха по 1во желание?

# 388
  • София
veenni, явно само 3 деца от соц. опашка са били по 1во желание, а останалите 5 места са слезли в общата опашка.

Момичета,сега като подам документи за детската,след като сме приети и ако следващия месец мъжът ми остане без работа,това ще повлияе ли или вече ще сме приете и няма да има значение?
Не мисля, че е проблем. Гаранция за никой няма, кога ще остане без работа.
Някоя мама с опит от минали години може ли да каже дали след първото класиране в самост. детски ясли остават някакви места изобщо. Опитвах се да гледам назад от миналата година в секция "новини" какви места са спускали и ми се струва, че отпускат по някоя бройка в ОДЗ-тата и ЦДГ, но не видях нито една СДЯ. Чудя се изобщо да се надявам ли на 2-ро, 3-то и т.н. класиране или да се настройвам, че детето ми е карък и ни е писано да плащаме за частно заведение.
Не искам да те обезнадеждавам, но през изминалите 2 години не се освободи нито едно място при нас. говоря за община Триадица.

# 389
  • София
За томболата и случайните номера
Интересно ми е как точно става, разглеждам файловете от вчера и не мога да разбера.
Ето случайните числа, приемаме, че произволно са изтеглени
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r166/ISODGGenerator.log

Обаче файлът, където се ползват тези числа за граничните групи не мога да го разбера.
http://kg.sofia.bg/lists/ratings/log/r166/ISODGRegister.log
Например за 2 ОДЗ Звънче, редовете от тук надолу
14:18:49 #   В гранична група: 4 кандидати за 3 места

Като случайни числа са взети първите 4 числа от файла с числата и са дадени на 4 деца В., А., К., М. Но тези деца защо са в този ред при даване на случайните числа В., А., К., М., защо не са както в списъка за кандидатстване А., В, К., М. и както са в списъка за кандидатстване - да им се дадат случайните числа от файла с числата?

Хммммммм....... Наистина, откъде накъде точно така са подредили децата? Или имаме два случайни момента- номерата и подреждането- вече обаче по имена, където нищо не е толкова случайно???

Общи условия

Активация на акаунт