Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 649
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро момичета Simple Smile Е ама какво е това време искаммммммммммммммм лятооооооооооо.

Мали срам ме е , но спах до сега - само с една подробност че вчера пак четох книга , но този път до два през нощта - зачела съм последната част на трилогията Игрите на глада - Сойката присмехулка  и не мога да спра да чета - направо едва се отделям - за две вечери прочетох две трети от книгата днес мисля че ще я завърша и като я свърша като знам как ще ми е едно празно - много обичам да чета, но трудно ме грабва нещо така както тази книга и после като изчета някоя интересна книга винаги ми е търсене.

KNICK KNACK е направо ме разби - да ти е живо и здраво детенцето е на това му се вика изненада.

Уф това с детският пубертет е ужас- моя кара този на две и мога с ръка на сърцето че имаше моменти в които ми идеше да го ошамаря едно хубаво ( а аз съм против шамарите ) и ме е изкарвал извън равновесие- едва го изтърпях - а сега като чета след година две ме чака същото ми иде да се гръмна #Crazy

VeryMe и аз знам че близнаците ги вадят по-рано, а и то 36 г.с. се счита че бебетата са вече доносени.

Ще ми се смеете, но аз си взех едно календарче и като войник с хикс си отбелязвам дните до 6 юни , когато завършвам 36 г.с. и мога да родя където си искам напълно спокойно че детето ще е о.к. Трябва да устикам само до последният хикс.  А да кажете че ям повече- не не ям и ако маям салати - сладко почти не ям и от къде са тия кила - а имам още 11/2 до термин - ми то ще взема да кача 20 кила - миналия път бях +12 кг - много ми е болна тази тема. Нещо вече с тия килца отгоре ( от вчера отчетени +14 кг. ) и с болежките през тази бременност и тази имам чувството вече безкрайна почивка се чувствам като затворена в чуждо тяло - имам енергия и желание за 10, но съм като старец в младежко тяло. Странното е че като сънувам винаги съм си старото клечкаво аз - дори и да сънувам че туко що съм родила.

Бориса - на мен ми харесва да са облечено различно близнаците Simple Smile Иначе и двата компелкта са много сладурски

Niya- да ти кажа по мое мнение е малко рисковано тъкмо сега да пробваш кола маска на триъгълника за първи път - аз съм например с много чувствителна кожа и ставам направо на ранички и получавам едни възпаления от всичко освен от бръснач- та ако се окаже че ти е по-чувствителна кожата да не си навлечеш беда

# 436
 MAMA_SANCHO,и за харесвам повече да са в различни дрешки но исках и вашето мнение,благодаря ти все пак  Hug

# 437
Borisa_koeva, облечи ги различно все пак са две различни душички  Heart Eyes а иначе ако трябва да избирам между двата втория по-евтиния по ми харесва!

# 438
  • София
borisa много сладки и двете, но сякаш на мен лично това в червеното повече ми харесва от другото като картинки и цвят  Hug а иначе дали да са различни, абсолютно въпрос на предпочитание, има чар и в това да са еднакви Simple Smile
мама сънчо, аз по принуда сутринта си четох щото обратно на теб възкръснах в 4 часа и познай... аз съм на последната книга от сагата game of thrones Simple Smile
ния за кола маската аз също не бих те съветвала да ходиш за 1 път сега, зависи от прага ти на болка, моя е доста добър сиреч търпя доста, но пък и на кола на триъгълник ходя от 18 годишна и просто е въпрос на навик, на разреждане на космите и прочие. ти си преценяш разбира се, но все пак предвиди и това че е възможно да те заболи доста Peace
elpet Благодарско Hug. Терминът ми е 27.07; 21 ми е вече в 39гс+1 седмица, а 15 ми е 38гс+ 2 дена. Така или иначе и двете са след влизане в 39. Като си поставя въпроса пред лекар, 100% ще ми каже 15..., но знам че е добре. Според астроложката: първа дата 21, втора 15. И това от целия юли
Ако тръгне лейди когато си реши, цялото ми главоблъскане ще отиде по дяволите Laughing
бебче, да ти кажа имам и още едно пристрастие - дреб е роден на 14 юли, деня на френската революция, а вие сте и двамата с мъж ти близки до тази френска тематика така да кажем, та си мисля че и това ти е перфектен вариант. от гледна точка на бг православен календар мисля че тогава беше и пренасяне мощите на св. йоан рилски, та дет се вика голям празник от всякъде. предния път моя термин беше на 25 юли и виж ко стана, аз бях сигурна че ще бъде лъв Simple Smile а то раче мило с асцендент стрелец Simple Smile)))

# 439
bebe2 ами бодитата са по две, защото едните са за бебе 2.5 кг, а другите са малко по-големи /незнам кои ще им станат /
Borisa на мен ми харесват комплектчетата, но аз това второто май съм го виждала и преди и мисля, че беше турско производство, та незнам материята дали ще е хубава.. newsm78

Сег ада ви споделя, че днес ходих на ЖК и накрая измериха малчуганите.
Малчо-2130 грама
Лейди-1666 грама

Laughing
Незнам дали наистина са толкова грамове, ама аз съм 30-та седмица  Shocked Не съм заподозряна за гестационен диабет. За сметка на това пък кръвното взех да вдигам, та ме пращаха и на кардиолог. От там ми изписаха допегит при нужда. Надявам се да не се наложи да го пия, все пак кръвното ми е около 130, кардиограмата ми е перфектна. Ами, това е  Wink

# 440
Добро утро/добър ден,пупета!

KNICK KNACK,Изненада цялата ни групичка!Радвам се,че все пак ще останеш при нас!  Blush

MAMA_SANCHO,какво да ти се смея-аз имам 5 приложения в телефона,които своеобразно ме уведомяват всяка седмица,а и всеки ден ги преглеждам да видя колко дена остават...абее луда работа.

Niya,я си продължи с бръснача 1-2 месеца да ти е мирна главата,и аз не съм ходила на триъгълник,но ми се струва лоша идея сега да ми е за 1 път.

josi_josi,ти козметик ли си?Аз съм козметик по професия,но не практикувам:)Точно щях да напиша,че вероятно козметичката не се е справила с патрона и ти ме изпревари...

Бориса,от мен един глас за розовото комплектче и съм "за" различното обличане  Party

# 441
 elpet, аз съм много криво скорпионско същество Laughing. За 14, да денят на френската революция, но не си падам по четните дати пък и търся тройката в цялата работа ( 15 е кратно на 3 а и 1+5=6; 21: 2+1=3) Тя и мойта не е лесна Joy. Да вземе да си тръгне самичко, най-добре ще е

# 442
  • София
elpet, аз съм много криво скорпионско същество Laughing. За 14, да денят на френската революция, но не си падам по четните дати пък и търся тройката в цялата работа ( 15 е кратно на 3 а и 1+5=6; 21: 2+1=3) Тя и мойта не е лесна Joy. Да вземе да си тръгне самичко, най-добре ще е
хм бе за скорпиона аз нямам кофти впечатления, ама хайде, щом си рекла  Laughing за датата- разбрах сега за 3ката, обаче я виж тук какво пише за кармата на самите числа и по-точно за 3ката:
http://sanovnik.bg/n4-28875-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%87 … D1%81%D0%BB%D0%B0
виж това сефте го виждам

# 443
Здравейте тумбачета !

Ужасно, ужасно времеееееееееее!!  #Cussing out За нищо не става това време. Направо ме депресира!Какво се случва егати?Имам чувството, че за месец съм видяла венъж -два пъти слънце. Офф...

Бориса: Много сладки комплектчета, аз също предпочитам първото обаче. Може би защото не си падам много по розово, но също бих избрала 2 различни  Peace

VeryMe: И аз се поразчетох из нета, защото нищо не разбирам и действително близначетата ги вадели около 36г.с.  Така, че не се притеснявай! Супер дрешки си накупила!!

Ния: И аз като другите не бих те посъветвала сега да правиш опити за кола маска, защото ако досега си карала на бръснач там е загрубяло и може да ти излязат дори и рани. Не знаеш как ще ти реагира кожата. На мен първият път ми излязоха рани и синини.

Мама Сънчо : И Аз съм като теб с книгите. Рядко нещо ме грабва, но почна ли не мога да спра и после като привърша ми е много празно и криво.

За секциото - на мен ми казаха седмица до 10 дена преди термин. Надявам се доки да ми определи дата, хич не ми се избира сама. Предполагам другият път ще изберем.

Момичетааа трябва да избера вече стая за болницата, за да кажа на застрахователя ми и все не мога да се реша между двоен ВИП(т.е. 2 родилки, които делят баня с общо 4) или единичен ВИП (всичко самостоятелно). По принцип бих предпочела да съм самичка,за да ми е по-спокойно, но не знам дали ще се справя сама с бебето. Според вас ако нещо не ми е ясно мога ли по всяко време да извикам някоя сестра/акушерка да ми съдейства?

# 444
  • София
thank you, ladies  Hug
май наистина няма да рискувам сега, защото досега си ползвах бръснач, а и кожата ми е много чувствителна...да не си докарам някоя беля накрая  ooooh! ще го карам на спомени  Joy

Моник@, винаги можеш да ги извикаш за помощ и съвет, но пък не е лошо, ако има и поне един човек в стаята при теб...да не ти е скучно..знам ли. То много зависи и на кого ще попаднеш, но аз сега като бях в болницата попаднах на готини момичета и ми беше приятно да се запозная с нови хора и да обменим опит. А и някак си, докато си свободен в болницата, се чудиш какво да правиш. Аз лично не успявах да се концентрирам за четене и само цъках на телефона...А и ако ти е първо бебче и се паднеш с вече опитна мама, може да ти даде добри съвети Wink

# 445
Здравейте мами!
Вчера забравих да ви споделя за ФМ как мина. Всичко е отново по учебник размерите на бебо  baby_neutral Не ми казаха тегло, но аз си го изчислих по един калкулатор 1480 би трябвало да е в 30 г.с. съм. Шийката ми я измериха за 1ви път 2,76 доктора каза че е супер.  Каза че мога да ходя да раждам. Да бе мисля да почакам малко до юли. Той се шегуваше човека, но пак ми каза да си направя изследвания. Та това е общо взето. Бебко се криеше и не можахме да му видим личицето а аз толкова се надявах, но по важно е че всичко му е наред. Нямаме и хубави снимки, само една на пишлето за доказателство  Joy

За колата маска на триъгълника и аз си мислех, че вече не виждам там какво се случва и по фантазия и аз ако отида за 1ви път ще ми е ама какво толкова може да стане.

knick_knack верно голяма изненада сега ако отървеш цял месец егати густото Simple Smile  Айде за среща и аз съм навита, които са по заети да кажат кога. Аз съм айляк по всяко време  само искам слънце да има   Nature Sunny не че ако е кофти ще си стоя у нас ама все пак е по добре да е хубаво временце.

# 446
Моник@, аз по време на моя престой се убедих че се радвам че имаше майчета в стаята. И приказка има с кого да си обелиш и ако се случиш на някоя опитна ще ти покаже това-онова, ако е неопитна ще умувате двете...пък и 5 дена са все пак
Елпет мерси за линка. Всички дома сме с едно и също кармично число 8... за лейди и тук се оказва вярно моето предчувствие за 21, кармично число 2, другия вариант е 5, което много тегаво изглежда.Дано ми се навият докторите за 21 Praynig...
За кола на триъгълник сефте в 8 месец на бременността и аз съм супер против. При дърпане на дебел косъм ще се предизвикват бая силни контракции, да не говорим за евентуални инфекции на местенцето след това. Честно, тоалета в б-цата е най-малкото притеснение от всичко. Наистина не е страшно.

# 447
За кола маската,аз съветвам тези,на които ще им е за първи път,да поизчакат да родят.Поне моя опит от първата кола беше много горчив след бръсненето,космите ми бяха доста твърди и много ме болеше,даже козметичката ми ги махна на два пъти,защото наистина беше гадно.С времето като поомекнаха космите,беше поносимо,поне при мен беше така и определено сега не бих се подложила на това за първи път,беше ми зачервено,подуто и се мазах със специални кремове,които не знам колко биха били подходящи в момента  Peace

# 448
Мерси за съветите. Ама пък мога да се падна на някоя досадница, знае ли човек  Mr. Green Пък и ММ като идва на свиждане реално другата родилка ще е постоянно там нали? Не може да сме си самички?
Но пък за скуката съм съгласна...не бих искала да умра от скука, въпреки че ще имам право на почти постоянно свиждане във вип-а  ooooh! АААААААААааааааааааааааааа не знам ще се гръмна   Laughing Някой да вземе решение вместо мен, моля !

Авенсис; Браво за чудесните новини !!

# 449
  • София

моника, ако избереш 25 юни може да сме заедно, живот и здраве  Laughing
аз лично вероятно отново ще си избера т.нар вип с 2 мами вътре.

авенсисче, браво за бебче и резултати  Hug само така!

бебе2, стис палци за 21 юли тогава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт