Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 646
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
knick_knack аууу как не си се шашнала .Сигурно нямаш търпение вече Simple Smile)))) Добре дошло е хубава новина.Живо и здраво да е.Таткото сигурно е потреперил и коленцата са му омекнали  Crazy

# 421
knick_knack УСПЕХ !
Ще чакаме хубави новини скоро Simple Smile
Дано всичко е наред  Praynig

Момичета, какво количество дрешки купихте?
Аз съм си направила списък ама не знам до къде ще ми стигнат.
Хем бързо ще растем, хем много ще повръщаме и т.н.  newsm78
Днес ми доставиха ваната и повивалника.
Поръчах си анатомична със стойка, много е хубава.

Лека нощ и без котенца тази вечер  Joy Hug smile3534

# 422
Miss Pavlova според мен не купувай много дрехи само толкова колкото да му стигнат за няколко дена след изписването и в последствие ще купуваш ако ти се роди по голямо а дрешките са малки както при един колега много кофти ще е Simple Smile и времето е топло бързо ще съхнат ,но това е мое мнение аз още не съм си взела но ще взема от всичко по 4 новичко ,ссигурно и подаръци ще има .те дрехите са лесна работа :Р

# 423
Добро утро тумбачета и майчета,ние като се замислим ами то деня наближава малко ни остана....
 Thinking
Ето,почти и тази тема изписахме и вече в другата някой вече ще са майки на бебешоци
ВериМи,аз снощи се поразрових в нета,и там пише че близнаци се раждат горе-долу в 36.г.с,не се притеснявай ето...и на мен тогава ми е планувано раждането,и моя корем от време на време става твърд,така че всичко е ОКЕЙ !
Хайде чао за сега и много  Hug на всички,на майките с болежки всичко да им минава,а на тези които се притесняват от нещо кураж ! Hug Hug

# 424
Добро утро Wear Umbrella
Момичетата дето не сте по лятото, гледайте какво е навън Close. Ми ние дето го обичаме кога ще ни огрее smile3512
Почвам ви по ред Laughing.
За чесъна и спирта, това фигурира и като тибетска рецепта за дълголетие и се прави по не знам си колко време на не знам си какъв период. Много гадно ми звучи и не съм го правила, но със сигурност действана
ПетяТ, ти ако се храниш здравословно, тези 18 кила също са здравословни. Виж, ако не се, прави корекции. Направи си зелева супа или салата. Аз си правих ден на сокове на пълнолуние и много добре ми се отрази. Виж по-скоро лунна диета по сайтовете. Прави се и на пълнолуние и на новолуние и изхвърля токсините и излишните течности. Другото за сега не го "изхвърляй", ще ти трябва Laughing
Алек
, щерката ти на колко е точно? Имай предвид че към 5 започва един втори детски пубертет след 2-3 годишния и си има абсолютно същите характеристики като тинейджърския. Синът ми е на 5,5 и май почна да го отпуща леко, но е адско положението. До тръшкане на врати се е стигало от негова страна. Някъде към 6 преминава. Попрочети малко по въпроса, поне да се увериш че си е нормален период. Съчувствам ти Hug
Елпет, на какъв принцип ще определиш датата за секциото, аз още нищо не съм решила. Уж говорих с астролози и ми предложиха 2 дати, но при двама различни имаше разминаване с по един ден, при единия 16 и 20, при другия 15 и 21...
VeryMe, не го мисли това с датата. Аз мисля че е хубаво да имаме доверие на лекарите. Пък и щом Бориса казва че практиката е 36 седмица при близнаците... А аз да питам за комплектчетата дето си ги нагласила, защо има по 2 бодита? Предвиждаш 2 варианта за по-топло и по-студено? Защото двете ще съм и много
Браво на Лаленцето за заглавието с 2-те бебета smile3501
Малко като очна ставка стана, ще ме прощавате

# 425
  • София
Добро утро Wear Umbrella
Момичетата дето не сте по лятото, гледайте какво е навън Close. Ми ние дето го обичаме кога ще ни огрее smile3512

Следобед  Mr. Green

alek_stz, много добре те разбирам. Аз затова не обичам като имат ваканция. Детето си стои вкъщи, доскучава му и се стига до грозни сцени. Сега в събота я взех на обяд и следобеда му ударихме голямо глезене. Угаждам й, защото ми се иска да използваме пълноценно времето, когато сме си само двете, преди да се роди бебето. Тя е много привързана към мен и се страхувам как ще й се отрази това, че няма да съм само и изцяло на нейно разположение.   Confused В резултат се разлигави съвсем и баща й официално ми забрани да я взимам преди 17 ч. от градина. Така не се разваляла дисциплината.  Tired

josi_josi, предполагам е така за кола маската, но имам ужасен спомен и няма да повторя. Всеки път след това питам каква кола маска използват и ако е патрон - довиждане.

Секциото го пределят по принцип 2 седмици преди термин, но аз си настоявам за колкото се може по-малка разлика между термина и секциото. За близнаците не знам, моята кума има близнаци, но не мисля че ги извадиха в 36 седмица  newsm78 Със сигурност си бяха с нормално тегло (над 2.500) и не са имали проблеми.

bebe2, това с астролозите ме озадачи. Как сега да избера най-подходящия РД на бебето?

# 426

bebe2, това с астролозите ме озадачи. Как сега да избера най-подходящия РД на бебето?

Моята АГ каза 10 дена. Май всичко е въпрос на преговори Rolling Eyes
ами не знам, виж сайтове за нумерология или нещо такова. Има и сайтове в които астролози дават съвети онлайн...аз се регистрирах в един и хората ми отговориха. Или най-лесното затвори, очи, замисли се за бебето, представи си го, мисли си само за него 10-15 минути. После погледни календар само с възможния период от дати и първата на която ти се спре вниманието, тя да е. Майките имат много силен инстинкт. Аз отдавна си бях избрала 21 и една от астроложките точно нея ми посочи за най-подходяща

# 427
  • София
Ако е със затваряне на очите, таткото отдавна е избрал една дата. Най-вероятно тя ще е. Много ми е лесно тази бременност, той избира датата, името, изобщо не се напрягам да мисля  Crazy

# 428
  • София
ВериМи,страхотни дрешки да си кажа и аз, много ме умилиха! за близнаци 36 седмица си е съвсем ок според мен, те се вадят принципно по-рано, и в нашата тема предишна за юлки 2007 имаме близнаци и те по-раничко излязоха, даже от определната им дата Simple Smile
бебе2, веднага се включвам за датата за секциото - докторката няколко пъти ми каза 10 дни преди термин, което се пада 2 г.с. преди него, т.е. и ти и тони (май тя писа) сте прави като срокове за секцио. за самата дата, според това което проверих по разни книжки и без излишно втелясване, това което мога да кажа е че живот и здраве не бих избрала като дати тези които са 16, 18, 22, 29. ти сама си посочила 21ви и на мен ми звучи чудесно, само недей (според мен) да избираш датата 16ти .
а колко дни преди термин ти се падат 15 20 и 21?
аз по-скоро ако всичко е наред бих й предложила за мен спрямо термина от 5 юли, да е 25 юни.
ето тук е по-подробен списък с тези дати, ако прецениш, че би "заложила" на такива:
"Числата на кармична разплата са 4,8,13,17,22,26,31.
Числата на кармично наказание са 16,18,29.
Числата на кармична отплата са всички останали числа от месеца, а най-облагодетелствувани са родените на датите 23,24."

knick knack
радвам се за теб, надявам се всичко да е наред и да са уцелили този път вече термина  Hug

ще дописвам и аз по-натам Hug

# 429
 elpet
Благодарско Hug. Терминът ми е 27.07; 21 ми е вече в 39гс+1 седмица, а 15 ми е 38гс+ 2 дена. Така или иначе и двете са след влизане в 39. Като си поставя въпроса пред лекар, 100% ще ми каже 15..., но знам че е добре. Според астроложката: първа дата 21, втора 15. И това от целия юли
Ако тръгне лейди когато си реши, цялото ми главоблъскане ще отиде по дяволите Laughing

# 430
  • София
Момичета, малко ми е неудобно, но да ви питам - има ли сред вас някоя, която сега ще ходи за първи път на кола маска на триъгълник?
Досега не съм си правила там, а предвид затрудненото ни положение, май няма да имам друг избор скоро и се притеснявам, че ще е супер болезнено Sad ooooh! какъв е вашият опит?

# 431
Айде пак здравейте от нас какво мислите за този комплект цената му е 49,90лв
http://mama-bebe.com/shop/userfiles/productlargeimages/product_4591.jpg
Включва  пелена тип одеало – памучна+ бельо- потник с гащички, боди с къс ръкав , палтенце с ританка - горни, ръкавички, шапка, лигавче ,буйки
А този е 24,90лв
http://puhi.bg/resizer.php?src=images/products/detski_magazin_66 … 100?1400052474497
Аз мисля да ги обелка с различни дрешки на изписването,защото тези двата много ми харесаха! Или,да поръчам два едни и същи вие как мислите ? newsm78

# 432
Момичета, малко ми е неудобно, но да ви питам - има ли сред вас някоя, която сега ще ходи за първи път на кола маска на триъгълник?
Досега не съм си правила там, а предвид затрудненото ни положение, май няма да имам друг избор скоро и се притеснявам, че ще е супер болезнено Sad ooooh! какъв е вашият опит?
Хич не се притеснявай на тях това им е работата,аз ходих даже преди 2-3седмици,нищо особено ! Е,първия път боли малко,ама не е болка за умиране,аз преди да наближи много момента за раждането даже мисля пак да отида ! Отивай без да се притесняваш !  Hug

# 433
Според мен, ако никога не си ходила, по-добре не отивай точно сега. Зависи как си ги махала досега, ако е с бръснач, не те съветвам. Все ще изтърпиш още месец два. Поне аз така бих направила Simple Smile

бебе2, нещо не си падам по лунните диети, пробвала съм преди гладолечение с плодове, но за не повече от 2-3 дни. Сега от днес минах на режим, този, който ти предложи на базата на 90 дневната.

Не знам какво ми става напоследък, но ето от вчера не мога да се стискам, т.е. докато отида до WC или след това и ми текат капки без да се усещам. Това нормално ли е?

# 434
  • Пловдив
Подкрепям  Petq T, точно това щях да напиша.

Petq T, нормално е да изпускаш по малко урина. Много добре за режима.

Общи условия

Активация на акаунт