Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 618
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Хаххха Пивал,супер това е много хубаво  Hug ! Ама и рисуват добре да ти кажа супер браво добре са те направили  Hug Hug

# 406
Borisa на теб казват ли ти нещо за дата на раждането? Със секцио ли ще си?

# 407
  • Пловдив
VeryMe, те си знаят де, но все чета, че две седмици преди термина определят датата. Важното е, че ще си под наблюдение и може да ги оставят още някой ден..

Аз ще правя терапия с Дексаметазон, ако се наложи...

knick_knack, важното е, че сте добре. Ехааа, скоро ще се гушкате  Heart Eyes

# 408
  • Пловдив
VeryMe ,рано ми се струва и на мен 36 за близнаци.Те и без това са с по-ниско тегло.Не бих чакала само лекар да ми определя.Аз също ще си искам и ще си изложа доводите.

knick_knack ,на 11 ти ноември АГ щеше да ти каже,че това е плод заченат предния месец.Просто няма как да се обърка.Нищо.Сега чакаш да видиш какво ще стане.Но при тази неяснота с термина и ти не си тръгнала да раждаш,изчакайте със секциото.

# 409
  • Телиш/Плевен
Май само аз не обичам лятото почнат ли жегите и ми иде да се пренеса в хладилника да живея. Голям ми е кошмар.
Ето един пълен съмишленик. Hug И аз съм така и затова не обичам лятото. Или както честичко казвам - то не ме обича. Mr. Green
Стискам палци нещата с дъщеричката ти да се нормализират. Hug

arin4eto_93, пиши лично съобщение на мен или на Щастлива жена с линк към профила си и ще те добавим. Hug

knick_knack, определено шашна всички. Shocked Не знам досега с какъв термин си била, но ако до 5-10 дни ще влезеш в 45-дневния, значи новият ти термин ще е някъде към края на юни - началото на юли. Мога да ти дам пример с мен - моят 45-дневен започва от 19-ти май и терминът ми е на 3 юли. Ще чакаме да пишеш подробности, определено взе да става интересно. Hug

VeryMe, първо да си кажа, че точно първото заглавие ми хрумна благодарение на вас с Бориса. Hug Знам, че имаме и други мами с близнаци, но понеже тук само вие сте активни, та затова от вас се вдъхнових. Heart Eyes Дрешките са много сладки!!! Heart Eyes За раждането не мога да се изкажа компетентно, но и на мен ми се струва раничко сякаш... Но те докторите нали уж знаят най-добре. Всичко ще е наред. Hug

pival, значи ТМ е участвал в шедьовъра, аз не попитах ами директно си казах. Embarassed Но няма значение, де. Важното е, че резултатът е страхотен! Heart Eyes Сега ще чакаме да ни покажеш какво ще сътвори и по-малкият батко. Hug

# 410
Ами за сега съм нормално раждане,моя доктор ми е планирал бременноста между 36-38г.с
Но при другия ми прдстоящ преглед ще ми каже,защото той иска да със със секцио ама аз мако се дърпам,така че може  и аз  да се окажа със секцио !
Дата за сега твърдо съм за 19-юли,тъй като аз със точност знам датата на оплождане !

# 411
  • Пловдив
ММ го започна, но големият го измести, защото това беше неговата рисунка, идея..

Днес ми е доста напрегната матката и ще отложим рисуването..

# 412
Ами за сега съм нормално раждане,моя доктор ми е планирал бременноста между 36-38г.с
Но при другия ми прдстоящ преглед ще ми каже,защото той иска да със със секцио ама аз мако се дърпам,така че може  и аз  да се окажа със секцио !
Дата за сега твърдо съм за 19-юли,тъй като аз със точност знам датата на оплождане !
И на мен не ми се нрави секциото, ама те май не искат да рискуват, за това ни тласкат натам. Иначе при мен малката е неправилно разположена, главичката й ми опира в гръдния кош иначе братчето си се обърна още преди месеци. Така че, май няма да избегна рязането  Sad  Моя термин е два дни след твоя  Simple Smile
Elfita права си за ниското тегло, по начало повечето се раждат 2-3 кг . Даже  бодитата без ръкав на снимките  са мънички-те са за бебета 2,5 кг. Тайно се надявам да са им малки  Wink

# 413
VeryMe,да най-вероятно не им се рискува при мен само едната бебка е обърната главично другата е седалищно и за това,ще изчакаме още 2-3седмица ако не се обърне значи и аз съм за секцио.... HugМного искам да се обърне,ама най-вероятно няма ! Не се притеснявай всичко ще е наред докторите си знаят работата.. ooooh!

# 414
  • Ямбол
Кнак Кнак  Shocked направо ме уби с тази новина. Леле,ще се гушкате скоро  Heart Eyes Hug
Понеже съм вързана за ьсистемата,че успях да попрочета малко..
Бебе 2 как съм се смяла за котето  Laughing,милата,ама е сладурски сънят ти
Пивал,успях да видя творението на тумбачето,страхотна е и много оригинална Hug
Вери ми,дрешките са страхотни  bouquet
За лятото и аз не го обичам,направо изпадам в депресия,все съм затворена на климатик,ама с малчо не знам как ще изкретам без хладилни температури вкъщи ooooh!
Сестрите,тук едят и ме гледат и като викат,абе момиче ги не беше ли скоро тук,викам ами да ,ама сега зз друго Tired
На всички мамчета,сладък и спокоен сън  bouquet

# 415
knick knack : И на мен ми се струва това странно да са объркали датата на зачеване. Освен това не е хубаво така да се мести термин. Бебчето може да е 3 седмици напред по големина, но дали си е развило и органите с 3 напред, както трябва?Поразпитай все пак. Моето като вървеше с 2 напред ме караха да пускам изследвания и да се обременявам с глюкоза, за да се види първо причината и все пак ми казаха, че какъвто и да е резултатът термин не бива да се мести.  Thinking
Питай преди да избързате наистина! Стискам палчета !!

Ще дописвам по-късно, че сега нямам много време. Лека вечер на всички!

# 416
VeryMe, и аз съм с близнаци и секциото ще бъде най-малко 3 седмици по-рано(между 10 и 15 юни) . Докторът каза, че ще е добре да издържим до 10.06 затова и вероятно ще постъпя в болница. Коремът много често ми се втърдява и повече лежа.  Хубава вечер на всички. От двете теми съм за първата Simple Smile

# 417
VeryMe, и аз съм с близнаци и секциото ще бъде най-малко 3 седмици по-рано(между 10 и 15 юни) . Докторът каза, че ще е добре да издържим до 10.06 затова и вероятно ще постъпя в болница. Коремът много често ми се втърдява и повече лежа.  Хубава вечер на всички. От двете теми съм за първата Simple Smile
И аз лежа, то вече всяко движение ми е затруднено де.. А нощем на която и посока да се завъртя-все ми се "сърдят" и ме ритат. И ти ли чакаш момче и момиче  Simple Smile

# 418
Да, момче  и момиче Simple Smile И на мен ми е трудно спането, едвам се завъртам. Даже вече и седнала не ми е удобно. Малък ужас, но ще издържим. Най-хубавото  предстои.

# 419
  • София
Ух успях и аз да ви изчета, ама много пише бе ей!
Salji4ka скоро да се оправиш и да те изпишат!
VeryMe, наближава Денят, а? Мале, аз колкото повече го мисля, толкова повече ме хваща шубето, а време не остана почти.
ТоНи_ и elpet, за кола маската да се изкажа и аз, понеже тук съм компетентна. В патроните и тази, която ви я нанасят със шпатули и дърпат с ленти е една и съща кола маска. Това, че с патрон е боляло повече, е защото или не е била стоплена достатъчно добре, или козметичката е била калпава. НЕ би трябвало да има разлика в усещането, тъй като продукта е един и същ.
bebe2 тенк ю за инфото, ако имам възможност ще го преслушам и аз този магазин да видим дали ще си харесам нещо.
knick_knack, защо не потърсиш още едно мнение?

Общи условия

Активация на акаунт