Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 615
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • Телиш/Плевен
По писанията ви от последните няколко страници, горе-долу се ориентирах коя коя е от групата.
А вие ще се сетите ли коя съм  Mr. Green  Hug
Аз вече понаучих почти всяка коя е, след като дни наред преглеждах списъка "Кой кой е от бг мама".  Blush Така че за мен не си мистерия. Hug

Хайде и от мен две предложения за заглавие, щом сме почнали отсега:

Чакаме юли щастие да ни донесе – за някои по бебе, за други – по две.
Юлчето в корема расте, а мама си мечтае за море.

# 391
Лале в дъжда  втората темичка много ми харесва .супер е  Heart Eyes

# 392
а как да ви намеря във facebook?

# 393
knick_knack,   за стволовите да те питам... Аз мисля и от плацентата да взимам живот и здраве. Ти само от пъпната връв ли?
Здравей lokosff , ние ще съхраним и стволови клетки от пъпната връв и част от самата пъпна връв. Малко по-скъпо е, но според нас си заслужава и дано не даде Бог да се ползват !!!Ако искаш още инфо, питай смело на лични Peace

Пловдивчанки,дайте да мислим среща.Аз тази седмица съм свободна само петък.Другата съмм ОК по всяко време
[/quote]

Elfita, аз съм за среща където и когато кажете. Ако и другите майчета са навити ще е супер ooooh!

Благодаря на всички, които ми пожелаха успех на прегледа. Сега да се отчета и да се посмеете и Вие.  Joy Joy Joy
Отивам аз , започва да ме преглежда лекарката и аз и казвам,че в последно време имам контракции, че ме боли, че след прием на нош-па ми минава за малко..и тя..мх,..хм..и в следващия момент гледайки ми възкликва :" На теб кога ти беше последната менструация ? Знам,бебето ти върви напред ама...и след въпрос от моя страна какво става, какво има чувам; - Ми то бебето е с 3 седмици и 5 дена напред от термината ти ?? Вече е 2 кг и 100 гр Simple Smile Ти сигурна ли си кога си забременяла ? След 10 дена влизаш в деветия месец и аз вече те броя за"раждаща жена"  Joy. Аз лежа и се хиля, я тя милата лудна !!! Бебка е с главата надолу (готова за старт), с 2,5 см шийка съм ( за сведение успяхме да я закрепим на 3,5 см), с контракции съм си и т.н....тоест от тук нататък можело и да родя всеки един момент.
Взе ми Микробиология днес, утре ще ме товарят с глюкоза и сменяме термина Simple Smile))за кога и аз не знам вече..ама май до 5-10 дена ще излизам в 45 дневния болничен преди термин, пък каквото това ! Утре ще ми и насрочи среща и с анастезиолог и всичко друго, което трябвало да ми се направи преди раждане !! Предупреди ме,че ще съм в болницата поне до 14 часа !
Майка беше с мен,че пазарувахме преди това за бебка и аз като излизам и и казвам и тя милата се разплака от радост и от страх,че рано ми било и т.н....
Най-вероятно съм забременяла месец по-рано, но не сме разбрали, имах си цикъл и всичко друго..като на филм Simple Smile))хахахахаах
Сорри за дългия пост, ама даже съкратих малко,че още по-дълго и досадно щеше да е !!!

Мравче..сорри, ама не се сещаме коя си ? Ще си кажеш ли сама ?Simple Smile newsm78

# 394
Здрасти мацки
Всички мами с болежки да се оправят бързо. Почти не остана до края все ще изкараме Hug аз днес цял ден съм с контракции, но по обикалях повечко и от там.
Пак че радвам се, че си в къщи, но това с 3км разходка за мен е много тази бременност на 10мин почва да ме стяга корема, а Ей сега едва се качих до 4-я етаж, че асансьора се е бъгнал.
За кола маската аз не съм я спирала. Триъгълника ми го чисти с шпатолка и ленти, а крака ръце и корем с патрон. Аз попринцип съм богато окосмена Tired но миналата бременност краката ми оплешивяха от колата, а тази корема и триъгълник и съм много happy. Освен това вместо на 20-тина дена ходя на месец месец и малко
Аз да се оплача с щерката имаме много странни отношения(нищо, че е само на 4) от 1-ви до сега само на 7-ми беше на градина и от два дена имам чувството, че взаимно не можем да се понасяме. Както много се обичаме и почваме да се караме, че и на бой си налитаме. ММ се хвана за главата с нас. Освен това той заминава на 18-ти и ще си дойде на 24-ти и ми е много тъпо.
Май само аз не обичам лятото почнат ли жегите и ми иде да се пренеса в хладилника да живея. Голям ми е кошмар. Шапка свалям на всички които ходят на къмпинг. Аз не мога да се реша. Друго си е хотела, банята, басейна и като гледам и малката е като мен. Миналата година пясъка и боцкаше водата и беше студена ooooh! , но от басейна не излизаше. Живот и здраве септември ще се запишем към южното ни Черноморие. Кириън ми е фаворит по това време на годината. Няма навалица водата е чай вечер е хладно. Разкош!
Откраднах се ама  Звинете.

# 395
  • Пловдив
knick_knack, ти направо ме шашна... Утре ли ще ти определят новия термин?

# 396
knick_knack, е как сега чак установихте.... newsm78 нещо не ми стана ясно! До сега бебето по напред ли вървеше?

# 397
pival,забравих да ти кажа имаш страхотно стегнато коремче ? А,кой ти нарисува това прекрасно раче ? Hug

# 398
knick_knack,пиши ако има нещо ново че тука ни шашна всички !

# 399
Лаленце гласувам за първата темичка с две ръце  Wink
Да се отчета и аз идвам от преглед. Бебоците са добре, големи са за възрастта си /двете заедно съа към 3 кг/ но ме гледаха в чужд кабинет и ехографа беше малко остарял, та за точно тегло не стана дума. Но благодарение на лежането имам шийка 3.3 мм  bowuu
Изписаха ми за всеки случай кортикостероиди - Флостерон, 4 инжекции, бият се по две на ден. Това е цялата профилактика / знам, че някои момичета се интересуваха/
При мен мами раждането ще е секцио в 36-та г.с., като ще постъпя в болница още в 35-та. Сега осъзнах колко малко време ми остава  Crazy
За щастие днес ми пристигна 4-килограмовата пратка с дрешки от Англия и целия креват е обсипан с джиджавки  Laughing.При момчешките акцента пада върху левскарското синьо  Wink Пращам да ви покажа какви комплектчета "създадох", ако нещо видите, че липсва или не става, кажете да се коригирам  Hug

Скрит текст:
Скрит текст:

knick_knack ама тези доктори наистина ли  Shocked Ох дано не са те разтревожили много. И сега за кога ти е раждането?

# 400
ВериМи,страхотни дрешки ! Ааа аз още нищо не съм харесала ! Браво на теб ! Много са сладки  Hug Hug Hug Hug Hug

# 401
  • Пловдив
knick_knack,кога отиде за първи път за установяване на бременност?Според мен едва ли си забременяла предния месец,защото това веднага щеше да се види при първия ти преглед за установяване на бременност.Къде е зародиш в 5-6 та г.с,къде е такъв 9-10 та.Разликата е огромна
Когато и да родиш важното всичко да е наред

VeryMe,толкова рано секцио заради близнаците ли?Не ги ли изчакват повече,та дори и да тръгнат сами,и тогава секцио

# 402
  • Пловдив
 Borisa_koeva, големият ми син и ММ творяха. Тези дни ще е ред на малкия Simple Smile))

VeryMe, браво за хубавите новини, а дрешките са страхотни!

Не е ли рано в 36-а седмица  newsm78

# 403
Да, това е причината толкова рано да ги извадят-че са близнаци..Аз знам даже за една мама дето ги преносила с два дни, обаче на мен втори лекар /и най-вече този, който ще ми води раждането/ ми казва, че ще е 36-та..Решила съм да се моля до последно да ме оставят, дано се смилят.

# 404
knick_knack, ти направо ме шашна... Утре ли ще ти определят новия термин?

Да pival , утре ще го определи лекарката.Каза,че ако го направила сега било с много дни и не знам какво там имало проблем и трябвало на 2 пъти да се променя. Аз когато ходих при Стратиева, тя жената все викаше,че вървим напред ама само с 2 седмици, а сега вече с 3 и 5 дена Simple Smile))  ( аз все и казвах на моята лекарка, но тя казваше,че се гледало термин по цикъл, а не по развитие на бебето и сега хоп - изненада) На мен лично ми е спокойно, бебка е добре, каквото и да стане..само да е жива и здрава - добре дошла е Simple Smile)
Май отървах 1 месец пуфтене и грухтене в  нас  Joy Ще Ви държа в течение какво ще стане и утре и кога ми е термина..ама няма да се местя в друга група, тук си оставам де Simple Smile Аз ще съм и със секцио по медицински причини, та..не знам какво да Ви кажа . Да видите леката истерия в нас Simple Smile семейството ми лудна като им казах  Grinning
Забравих да кажа,че имам пак нови лекарства даже и диаспорала ми е вече сутрин и вечер - кеф ooooh!
♥Elfita♥, установихме бременност на 11 ноември, помня,че аз на 18 съм рожденничка и тогава казахме новината на всички поканени ! И аз като теб така викам...жива и здрава да е, пък когато тогава !
VeryMe няма ли да е рано в 36 седмица ?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт