Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 614
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Едно предложение за темичка:

Юли наближава и на бебчетата все по-тесничко им става

Относно помоща на ММ за сега никаква я няма,имам чувството че преди ми помагаше много повече,а сега трябва мърморене.На мамите с болежки-ПАЗЕТЕ СЕ,мъничко остана.И ние живеем на квартира и то в гарсониера и все се чудя как ще се справим и с бебето в тези условия,само леко освежаване ще направим,защото ММ не иска да оправя хорските домове и имаме надеждата,че до 1 година ще се изнесем"(ДАНО  Praynig ),но това за мен си е голямо притеснение незная  освен подвижната кошарка дали да купуваме и дървено легло и ....................стига съм  се оплаквала отивам да готвя и  поизчистя че няма кой.............. Cry

# 376
За това подуване си мисля дали няма да е зле да сваля килограм два, разбира се съвсем здравословно, че може и от килограмите да е  newsm78 Мисля да пробвам с 90-дневната, но не стриктно, все пак съм бременна, но поне някакъв режим да наложа, дано да има ефект.
А за листата от глухарче, ще опитам с тях да видя какъв ще е резултатът.

# 377
За това подуване си мисля дали няма да е зле да сваля килограм два, разбира се съвсем здравословно, че може и от килограмите да е  newsm78 Мисля да пробвам с 90-дневната, но не стриктно, все пак съм бременна, но поне някакъв режим да наложа, дано да има ефект.
А за листата от глухарче, ще опитам с тях да видя какъв ще е резултатът.
ако се храниш умерено и здравословно, не виждам смисъл от 90 дневната. Спазвай основните  и правила: сутрин до 12 само плодове, вечер след 20ч нищо. Пий по 2 литра вода дневно и яж поне по 4 пъти, като следобедната закуска да е пресен плод или зеленчук( морков, краставица домат..) и кисело мляко. Филийки си мажи с извара. Не яж бял хляб, замени го с пълнозърнест. Вкарай си овесени ядки/трици някъде в храненето... Често, по малко и с храни с висока хранителна стойност, така наречените полезни.  На всяко основно хранене, огромна зелена салата- пълни стомаха, дава фибри, хидратира, съдържа фолиева...
Аз като някоя даскалица се изказвам, но при едно здравословно балансирано ядене, няма нужда от диети, каквито и да било. Аз съм от онези дето целия си живот се борят с 2-3 колиграма, малко бричове и целулит и за храненето толкова съм изчела, че докторат мога да направя Crazy

# 378
Alxndrnas  аз имам болки в кръста и крака не мога да търпя мажа се с мазило
ето това http://apteka.framar.bg/30011577/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB-

доволна съм има и охлаждащо-загряващ ефек .мъжът ти да те разтрива сутрин и вечер цели гръб а за ребрата не знам

Много благодаря. Ще го пробвам. Той ме разтрива, не мога да се оплача, но все пак, явно без нещо за мазане няма да стане.

охх извинявай с дяволси нокът и евкалипт е а това е по различно

# 379
 Grinning bebe2 и аз съм все така откак се помня, затова сега си мисля, че е от килограмите + 18, даже ме е срам да кажа колко са  ooooh! Blush Ще опитам съвета ти, но трябва да си наложа и малко воля smile3512 Ще пиша, ако има резултат как съм с подуването  newsm50

# 380
  • София
здравейте и от мен
днес сутринта по спешност се изстрелях док да ме гледа, че не го усещах изобщо да помръдва и много се панирах, а пък часът ми беше чак за петък, като на мама сънчо.
слава богу всичко е наред, слушаха му тонове, акушерката каза че били перфектни, че бебето е много спокойно, че съм си внушила. аз й казах че синът ми беше като мелница в корема ми и с това бебче няма как да не сравнявам, е казаха ми естествено че няма две еднакви бременности. после ме прегледа и доктора, който ми прави фм-тата - каза че води си има и си е ок беб, продължава да върви с една седмица назад и според неговия апарат беб отговаря на 31 г.с. и 3 дни, а не на 32 и 3 дни, но отново подчерта дебело да не се вкарвам във филми. беб е 1700 гр според него и всичко друго му е ок.
и накрая, отидох и при докторката, уточнихме се за секциото - не ми трябва друга бележка от доктор за това налага ли се или не секциото, избирам си дата, казвам й я, нося и паричките и от там насетне тя се оправя с болницата. каза ми да си поискам от жк направление за хоспитализация и обменна карта, както и да си нося изследванията, но че въпреки тези изследвания ще ми правят пак в болницата, даже задължително. също така ми каза за тоновете да са ежеседмични от 26 май, което идва горе долу 34-35 седмица и следващ час 3 юни. и след всичко това най-после мирясах и аз...
но пък в работата ме посрещнаха със зор и срокове, та хайде отначално Simple Smile
стана малко дълго като "отчет" но исках да кажа на всички да се пазите и ако имате притеснения дори най-малкото, да идете да ви погледнат.
сълзичка да пази леглото в тоя ред на мисли  Hug
Пивалче, страхотно коремче и страхотно раче!! Hug
бебе2, честити придобивки от този магазин амиго, и аз нямам скрупули да пазарувам и от скъпарски и от евтинджарски магазини, стига да ми допадне нещото Simple Smile сънят ти с котето е сладурски определено  Laughing
mrs raven и от мен адмирации за работата и последняи работен ден, на мен ми остава още една седмица, стискайте палци Sunglasses
райка, направо ти завиждам за съня, благородно разбира се, аз пък спя много малко, не спя спокойно - будя се сто пъти я за до wc я за друго и това според мен прави сънят ми още по-непълноценен, ама какво да правя. може природата да ме подготвя за ревливо бебе, знам ли.... дребния беше супер спокоен като бебе, в смисъл спеше си, за разлика от шутовете му в корема ми, а този е на обратно дотук.....
тони каква кола си правиш, тази с лентата ли? и на мен пак ми предстои, макар че предпочитах да ходя при една мацка дето правеше с колофон, които май по принцип не се правят вече, но много добре чисти и бързо.

# 381
  • Телиш/Плевен
Искам да направя комплимент на Лаленцето за това, че в постовете си не пропуска никого - и за хубаво, и за лошо намира по една добра дума за всички. Аз докато чета отметнатите страници, толкова неща искам да кажа, но после ги забравям  Embarassed
О, Райче, благодаря ти! Hug Hug Hug
Просто се вълнувам с всяка от вас и се старая да не пренебрегна никоя. Толкова месеци сме заедно, че ви чувствам близки, макар и виртуално. Аз следя и групата във Facebook, но винаги съм казвала, че тук ми е по-приятно, а и съм по-активна. Пък и за да я има групата, нали всичко започна оттук. Heart Eyes EFP preggo Ох, много сте ми мили всичките!!! Hug Hug Hug

yulitooo, много сладко комплектче, но вече толкова 'жирафести' неща съм набелязала (някои и купила), че ММ сигурно скоро ще ме изсели от вкъщи. Embarassed Може пък да си помисля и да го изнудя по някакъв начин. Twisted Evil Благодаря ти за линка! Heart Eyes Hug

elpet, радвам се за хубавите новини от прегледа! Hug

# 382
  • София
elpet, нямам представа как се казва кола маската. Козметичката я разтапя в някакъв уред, маже ме с шпатула и после с едни хартиени ленти я маха заедно с косъма  Sunglasses Много бързо става и чисти. Ходила съм преди много години при една козметичка дето ползваше кола маска в "патрон", умрях от болки с това чудо, такова скубане, не е истина. Аз по принцип търпя на скубане, но това беше ужасно. Затова си ходя при тази, шат-шат и е готова, а и не се страхува от бременни  Mr. Green, щото много козметички отказват, страх ги е да не им родиш на кушетката  Crazy

# 383
  • София
тони, не, не е в патрон това дето аз имам предвид, да разбрах те, и моята нова козметичка маже такова с ленти, и аз не знам как се казва, просто се чудех каква ползва  Wink
а иначе тази не отказва и аз я предупредих да не се шашка, че не смятам да раждам там при нея, и добре че не ми отказва, че няма как иначе, не си представям 2 месеца без тоалет по тези райони и да се цъфна така в болницата или пък мм да помага, абсурд.... Crazy

# 384
Здравейте Момичета в този облачен ден и след хладна нощ  Crazy

Мимоза2 ти как си се нагърбила с тези ремонти и обзавеждания ,това си е доста напрежение.Пожелавам ти всичко да мине  наред с бебо и първокласника ,а накрая като стане апартамента сигурно ще ахнеш няма по хубаво от това да си имаш нещо твое ,хубаво,уютно и изпълнено с мноого любов.Да не забравяш и да си почиваш а за козметиката и другите неща и накрая можеш няма да се шашкаш аз съм в 33гс и имам две дрешки а ремонта ни е до никъде и навсякъде е мръсно и прашно и мноооого за пране и нареждане.

бебе 2 много сладък ама странен сън с това котенце,но ти пожелавам да е като котенце сладък и спокоен пухкав бебчо . няма да се стряскаш.Crazy

Petq T ами намали солта и водата и си ги накисвай в хладка вода със сол или сода и за двете знам че стават за отекли рака и ги мажи най вече с нещо че иначе как ще изкараш до края така.

за магданоза и лимона добре ми звучи ще го пробвам.аз бях чела през зимата за стара рецепта за имунитет със чесан и спирт (прави се отвара) и после по две капки в чаша прясно мляко сутрин на гладно  .четох коментари и хората казват че има ефект през година се прави за месец май .

salji4ka оххх милата много неприятно .Моля те да устискаш не е далече юни не остана Simple Smile бързо да се оправяш и по малко се притеснявай. Hug
ToHu_ според мен другия път отиди ти им им дай зор да ги стреснеш като те видят с този корем ще оправят по на бързо все пак си давате парите! Confused

момичета от София
чудя се от къде да си взема нощнички ама да не са с тея котенца и мечета нещо изчистено.вие от къде пазарувате за болницата аз съм в Хладилника.

искам и да споделя че преди да забременея имах хубаво гладко коремче само с мъхчета махах си много рядко само лятото косъмчетата на корема под пъпа и след като забременях ходих при една козметичка която и казах да ми махне косъмчетат под пъпа а тя ми ги махна на целия корем като каза че няма как да пораснат по големи и така о ще три пъти после спрях да ходя и веднъж сама защото си личаха а сега е много зле,но четох че от бременността и хормоните се появявали косми и после падали направо много съм се депресирала сега с този грозен корем.ако ги махна ми става на пъпчици.Какво да правя Sad

# 385
Не ги махай и аз имам и така си стоят. Преди да забременея имах мъхче, но никога не съм го махала, а колкото и смешно да ви звучи го изсветлявах със сини прахчета. Ставаше супер, но сега ме е страх да ги ползвам, понеже си е боя и сигурно е вредно. Някой практикува ли този мой метод?

Благодаря за съветите момичета. Започвам още от днес да видим какво ще помогне, че другата седмица съм и на сватба и не знам какво ще обуя и облека  newsm78

# 386
Петя Т Благодаря ти.Това с изрусяването ми минава вече за стотен път ама и мен като теб ме е старх.А как ми е кофти от ММ той така да обича коремчето ми а сега като ми вдигне блузката и ще ревна.

имам и аз едно предложение за нова темичка ако ви допадне или поправите не се обиждам   Crazy

"Юли никак не е вече на далече ,а рачето пощипва вече."

# 387
Хайде да се разпиша и аз в тази наша тема  Peace

По писанията ви от последните няколко страници, горе-долу се ориентирах коя коя е от групата.

А вие ще се сетите ли коя съм  Mr. Green  Hug

Пазя дивана и аз по предписание на док, предната седмица имах същите менструални болки като sweetpie. И моят праг на търпимост е доста висок, и не ми светна веднага, че са контракции. Пък ми е втора бременност  ooooh!  hahaha

За сега толкова, от сега натам - ще пиша повече   bouquet

# 388
  • София
По писанията ви от последните няколко страници, горе-долу се ориентирах коя коя е от групата.
мравче, аз само единици разпознавам в групата във фб, така че не мога да се ориентирам ти коя си, ама не се сърди  Hug Wink
аринчето аз нямам много косми по принцип и на корема съм махала но без да стават повече, и не мога да съм ти мн полезна, но може би това с изрусяването е вариант  newsm78

# 389
Здравейте майчета,много сте писали бе не мога да ви прочета !  Simple Smile
Тези дни имам много странно чувство във гърдите все едно е огнехвъргачка,и много ми е годно ! При вас имали го този проблем ?

Общи условия

Активация на акаунт