Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са размерите на болничните нощници?
Какви са мненията за раждането с епидурална упойка?
Каква е цената на епидуралната анестезия в Майчин дом, Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са размерите на болничните нощници?
Болничните нощници се предлагат в различни размери, включително такива с копчета отпред и картинки. Някои майки предпочитат нощници с котенца, мечти или зайчета. Въпреки че има различни предпочитания, нощниците с копчета отпред са популярни. Освен това има майки, които не се придържат към секси нощници по време на раждането и предпочитат по-удобни варианти.
-
Какви са мненията за раждането с епидурална упойка?
Мненията относно раждането с епидурална упойка са разнообразни. Някои майки се интересуват от опита на други жени с тази процедура. Някои са заинтересовани от възможността за епидурална анестезия, докато други се колебаят и се притесняват от възможните странични ефекти. Някои майки споделят своите лични преживявания и мнения, изразявайки предпочитанията си за раждане с или без упойка.
-
Каква е цената на епидуралната анестезия в Майчин дом, Варна?
-
Какви са мненията за системата с окситоцин?
-
Какви са цените за раждане в Майчин дом Варна?

но ми е любопитно)
юпииииии, видях ви! Много сте хубави, наистина. Много красива булка си и букета ти е прекрасен (любимите ми слънчогледи)
А слънчогледите си ги избрах спонтанно, едва ги изнамерих през ноември, но много държах да са те.После ми казаха, че били подходящи за моята зодия. 

Голямо изпитание за връзката ни беше моето следване в София. Пет години се виждахме веднъж месечно, пишехме си писма всяка седмица и рядко се чувахме по телефона. Колко от вас помнят времето без мобилни телефони. За да се чуем, трябваше аз да отида до телефонната палата и да го търся - ако той си е вкъщи, добре. Последната година от следването ми забременях. Не беше планирано. Вече бяхме заедно от седем години, но тепърва предстоеше да се отделим от нашите, да си намерим работа и стъпим на краката... Търсих го няколко пъти по телефона, за да му кажа новината, но не го открих и накрая му написах писмо. Вечерта той ми се обади в общежитието от мобифона на негов приятел, след като разбрал, че го търся настоятелно. Системата с телефоните в общежитието беше следната - звъни се на портиера, той звъни по домофон на съответната стая, слиза представител на стаята и ако обаждането е за него, го приема, ако не - качва се горе да си вика съквартиранта. Първо слезе съквартирантката ми, след това аз. Представете си как се съобщава такава новина по телефона, пред портиера, докато покрай теб минават хора... Имаше един популярен виц тогава - за революционера, който извикал на барикадите "Менструация!" и на въпроса дали думата не е "революция" отговорил "Нищо, важното е кръв да се лее." Та аз казах на ММ, че този месец няма да има революция. Той разбра. На следващия ден цъфна при мен, с обръсната глава и пари назаем за аборт, ако решим. Една година по-късно бяхме женени с бебе, на квартира, той си имаше работа... Ех, спомени! Някой ден трябва да разкажа тази история на сина ми
Засега само загатвам, че е бил изненада.