Деси, за държавните ясли ли питаш?
. Инак гледам вече има праскови и кайсии в Била, но ще изчакам нашенските, като ги пуснат на пазара до нас. Вече има черешки и мисля да взема. Елина още не е опитвала. 

Гледам, че на Дани и харесва да носи шапка. Елина не иска и това си е. Лятната и е с връзки и дано имаме повече успеваемост.
. Хем излизаме на разходки, гонят се и играят с котката, и пак е пълно с енергия това дете. (за сметка на котката ни). Луда работа! Добре, че идва лято и не се притеснявам, но така съвсем ми изпива силичките и тези на баща и. Някой друг, като нас?
А това с пясъка е неизбежно, и ние като излезем Таня отива право в пясъчника и колкото и да не ми се иска може с часове да седи и да рови там.
. Хем излизаме на разходки, гонят се и играят с котката, и пак е пълно с енергия това дете. (за сметка на котката ни). Луда работа! Добре, че идва лято и не се притеснявам, но така съвсем ми изпива силичките и тези на баща и. Някой друг, като нас?
, иначе преди и аз бях като парцал и не знаех на кой свят се намирам. Започна да заспива по-рано няколко месеца след като тръгнаха на работа, предполагам че защото започна да става малко по-рано сутрин заедно с мен, т.е. около 8, преди сутрин си откарвахме до към 9 и нещо.
Поне за лятото сигурно ще й отпуснем още 30-40 мин свободия .
Елина винаги става към 7:30, тъй, че явно това не е проблема. Ще го мисля...
. При нас имаше период с голяма любов към люлката, към пясъчника, към тебеширите, към пързалката... Сега ги редува, но да се заиграе толкова дълго, че да пия кафе сама с нея е невъзможно...