Милано - 4

• 80 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Milano
Ако си със сутрешния полет хич не ти е удобен.

Сесто е предградие, не важи нормалния (градски) билет. Само до Сесто Марелли важи.
Рондò e след това.

Такситата са с извънградска тарифа оттам.

Иначе, няма проблем, на 15-20мин. от центъра с метрото.

# 181
  • София
Ние сме с кола под наем и тъй като в този същия хотел има безплатен паркинг ми се стори добра идея или да търся нещо друго?

# 182
Ако си със сутрешния полет хич не ти е удобен.

Сесто е предградие, не важи нормалния (градски) билет. Само до Сесто Марелли важи.
Рондò e след това.

Такситата са с извънградска тарифа оттам.

Иначе, няма проблем, на 15-20мин. от центъра с метрото.
Полетът ни е чак в 22:00 ч, но искам да си изясня: Пристигаме предния ден на Бергамо в 14:30, още час и 30 за шатъла, към 17 ч. живи здрави, да речем, ще сме в Милано. Ако първо решим да отидем до хотела и после да разглеждаме, много време ли ще ни отнеме- или ще си загубим целия следобед? Щом метрото ходи до там, не ми се вижда трудно, но нещо не мога да се ориентирам.....

# 183
  • Milano
Няма проблем тогава.

Купуваш си билети до Сесто Сан Джованни.

За кое не можеш да се ориентираш, метрото ли?

Хващаш зелената линия (н.2) от Централна гара в посока Колоньо M. или Джессате (Cologno M., Gessate), слизаш на втората спирка Лорето, където се засичат с червената линия (н.1) и оттам си хващаш влака за Сесто, 8 спирки са до твоята - дотам не съм засичала, но ще да са 10 - 15 мин.

# 184
Благодаря! Hug

# 185
Здравейте - моля за малко повече информация Praynig,
кацаме в Бергамо в 7.15, а си купихме билети за Тайната вечеря за 9.30(само този час беше възможен Sad). Колкото повече чета - толкова повече се убеждавам, че е невъзможно да стигнем навреме!? Някой наясно ли е колко време отнема пътуването с метро от централна гара до църквата!? newsm78 Май няма да успеем! Cry

# 186
Здравейте - моля за малко повече информация Praynig,
кацаме в Бергамо в 7.15, а си купихме билети за Тайната вечеря за 9.30(само този час беше възможен Sad). Колкото повече чета - толкова повече се убеждавам, че е невъзможно да стигнем навреме!? Някой наясно ли е колко време отнема пътуването с метро от централна гара до църквата!? newsm78 Май няма да успеем! Cry
Ако полета ви кацне навреме, пътувате само с ръчен багаж и няма задръствания между летището и Милано, мисля, че ще успеете.
Пътят от гарата до църквата е 15-20 минути, но имайте предвид, че ще загубите време при купуването на билети/карта.

# 187
Силви аз пък мисля, че няма да успеете.  но какъв избор имате, освен да пробвате  Simple Smile Когато ние пътувахме всичко ставаше много бавно. Опашка на граничел контрол, тоалетна...
Ние имахме резервация за кола под наем за 9ч и не успяхме да стигнем до офиса на фирмата на летището, който е в сградата на две крачки. Правя уточнението, че полета ни закъсня 30 мин, но оставам с впечатлението, че това често се случва. Дори да кацнете по разписание, времето ви е малко

# 188
Мерси много!

Както казах дано да успеем, но вече май нямам много надежда!?

А други идеи за транспорт има ли!?   newsm78
Винаги ли точно спазват часовете за посещение!? Няма ли шанс малко да позакъснеят - да кажем 5-10 мин!?

Ако си купим билет за автобуса от летището онлайн сигурно ще е по бързо, но какво става ако го изпуснем - имаме ли право да се качим на следващия!?

# 189
Купуването на билета няма да ви забави, а автобуса кога ще тръгне. Билета можете да купите от шофьора. Като излезете от летището се огледайте и потърсете най-скоро тръгващия автобус.

# 190
Гледах разписанията на автобусите - има в 7.30 и в 7.55 - ако хванем първия - според мен нататък ще успеем, но възможно ли е за15 минути да сме слезли от самолета и да се качим на автобуса!? newsm78

Ех дано да има някой в 7 и 45

# 191
Гледах разписанията на автобусите - има в 7.30 и в 7.55 - ако хванем първия - според мен нататък ще успеем, но възможно ли е за15 минути да сме слезли от самолета и да се качим на автобуса!? newsm78

Ех дано да има някой в 7 и 45

По мои наблюдения на всеки десетина минути тръгва автобус(от/до Бергамо), защото фирмите са 3.

# 192
ssiillvvyy ,за коя дата са билетите ти? Ние вчера пробвахме да закупим за 22.06 ( неделя) , но нямаше. Надявам се  , че ще успеем  следващия път...Simple Smile

# 193
  • Sofia
Ще бъда много благодарна за малка помощ...  Hug
Миланският ни план е почти готов, но се двоумя за последната нощувка в Милано. Възможно е и по тъмно да пристигнем от Комо, а със сигурност по тъмно ще тръгнем за летището. КОй от двата хотела бихте препоръчали като местоположение най-вече? И къде точно спират бусовете за летището?
http://www.booking.com/hotel/it/hotelsempionemilano.en-gb.html?a … 68f2X1#map_opened
или http://www.booking.com/hotel/it/hotelterminalmilano.en-gb.html?a … 27a373e859ce234X1

# 194
ssiillvvyy ,за коя дата са билетите ти? Ние вчера пробвахме да закупим за 22.06 ( неделя) , но нямаше. Надявам се  , че ще успеем  следващия път...Simple Smile

За 20-ти юли - неделя! Дали пък накрая няма да се наложи да ги предлагам тук във форума!? newsm78 Laughing

Дано успеете да си купите! От мои наблюдения се оказа, че за неделя е по-трудно!

Мимии - дали имаш информация - в неделя пак ли са толкова на често автобусите!?

Съжалявам, че съм толкова подробна, но май трябва до минути да го изчислим - според теб как е редно да направим - слизаме максимално бързо(по възможност първи от самолета Mr. Green) После бързо граничен контрол и директно на спирката - там питаме кой е първи и се качваме на него - така ли!?

Това - горе долу за колко време го виждаш - Малко ли е  летището - колко време се върви!?

- всички автобуси на едно място ли спират!?

-от шофьора може ли да се купи и билет за връщане или после трябва директно от центъра!?

- На централна гара от спирката до автобусите до метрото - колко време се върви!?

И последно: за Тайната вечеря - часовете до минута ли се спазват - няма ли шанс ако сме в 9 и 30 да влезем в в 9 и 40 например!? Май точно тези 10 минути ще са фатални!? Mr. Green

Благодаря ти предварително!?

Ако някой друг може да отговори - също ще се радвам! Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт