ББ кремове 5

• 169 562
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Взех си BB-то на Garnier, медиум тона и ми идва екстра. Имах възможност и да го тествам преди да го взема, светлия тон ми идваше малко по-светъл, а медиума идеално се слива с моя цвят.  Доволна съм от този, след време бих пробвала и корейските, ако има подходящи за моя тип кожа.

Mили дами,
кожата ми е много суха, след като нанеса фондьотена, започва да се бели, мислите ли че бб ще е подходящ за мен?

# 406
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
hollyme, и с ББ крем може да се получи същият резултат, ако не е подходящ за твоя тип кожа. Трябва да избираш продукти, които са хидратиращи и подхранващи. Матиращите и тези, които са oil free, изсушават и опъват.
Моята кожа също е ужасно суха и задължително ползвам под ФДТ/ББ богат крем.  Peace

# 407
hollyme и аз имам същия проблем с повечето ФДТ-и затова независимо дали е ФДТ или ББ крем гледай да е за суха кожа. Моята кожа също е много суха, позлвала съм доста кремове за лице, но напоследък слагам кокосово масло на лицето и не ми се бели кожата и ФДТ-а стои много добре.

# 408
Reina,  Hug
Скрит текст:
Какъв крем ползваш ? Много ми е суха кожата и вечно ФДТ или ББ крема са ми на петна  Tired

# 409
Жана,  Hug

Каква е причината за сухата кожа - дехидратирана ли е или има липса на липиди?

Ползвам различни марки кремове, сменям ги на три месеца горе-долу - за толкова ми отива едно бурканче.
Скрит текст:
В момента съм с този /давам линкове, за да не спамя много темата  Blush/
http://www.trilogyproducts.com/products/ultra-hydrating-face-cream/ , но го купих на сляпо и не ми е достатъчно подхранващ, та го съчетавам с този серум на Сефора http://answers.sephora.com/answers/8723/product/P385129/questions.htm

А преди това бях с този http://www.enzo.bg/lierac/mesolift-dneven-i-nosshen-krem-protiv-brchki/ и този http://www.enzo.bg/lierac/coherence-dneven-lifting-krem-za-vsichki-vidove-kozha/ - те са по-подхранващи и с много богати текстури. Много обичам и Ланком, Деклеор, Академи, Канебо...

# 410
Reina ,  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Дехидратирана е по-скоро  Tired Този серум на Сефора тук във форума е много хвален,ще взема да си го поръчам  Peace
Иначе ползвам 24-часовия крем на Скинкод в момента,преди това на Елизабет Арден Visible Difference , медицинска козметика - Юсерин,Биодерма,Авен...и все същата работа  Tired Ще си взема пробички на Лиерак  Hug
Благодаря ти отново  Hug
За да не е само спам  Blush , да споделя,че последното ББ на Миша , което си купих е като за призраци  Laughing, освен това имах реакция на кожата...иначе е с добра покривност и цял ден не мърда , ама много бяла ставам  ooooh! Tired

# 411
ЖаниHug
На мен пък ми е много трудно да уцеля такъв цвят /много съм бяла/. Ще погледна този, въпреки че не ми трябва висока покривност. Любимо ми е това ББ на Скин79 http://www.ebay.com/itm/SKIN79-DIAMOND-II-ABSOLUTE-TOTAL-BB-CREA … sh=item43d1ef3d5f , но за лятото факторът ми е нисък и не го ползвам.
Скрит текст:
Аз не го харесвам този серум изобщо, но го купих точно заради масовото хвалене тук. Уж е олио, но не е мазно - комфортно ми е само минутка-две след като го нанеса и после започва да ми опъва. Мъча го, само защото кремът на Trilogy ми е недостатъчен, а нямам друг серум в момента. Бих те посъветвала първо да си вземеш тестер или да помолиш за отсипка, ако си от София.
Пиеш ли достатъчно течности? Бях пробвала от тестери Хиалурон филър и Волюм филър на Юсерин и ми харесаха като усещане, кожата ми се чувстваше комфортно, тъкмо щях да ти ги препоръчам за проба, но щом не ги чувстваш добре...
Ако не държиш особено на високия слънцезащитен фактор, би могла да пробваш да смесиш ФДТ/ББ-то с малко от дневния си крем/серум или капчица от някакво козметично олио/масло.

# 412
  • Варна
Аз преставам да се мъча с ББ крема на Биотерм - опитах да го харесам, наистина, но просто не се получава.
Поръчах малка опаковка Missha M Perfect Cover и ако ми пасне, ще разчитам на него до края на лятото. А след това - направо се оглеждам за нов ФДТ.

# 413
Странно, чувала съм, че  ББ крема на Биотерм е много добър... Rolling Eyes

# 414
  • Варна
Вероятно е, аз това не го отричам, но просто не е подходящ за мен.
Придава допълнителна сочност на смесената ми кожа и в това горещо време резултатът е неприятен след твърде кратко време. А и покривността е много лека.
Предполагам, че за суха кожа, на която няма какво да й се прикрива, ще е просто идеален. Но моят случай не е такъв.

# 415
ами да, значи за моята кожа, която е много суха ще е по-подходящ! Mr. Green

# 416
  • Варна
Пробвай го Wink

# 417
така ще направя! Joy

# 418
Включвам се с отзив за Мissha Complexion Coordinating CC Cream

Поръчах си мостри на тъмния. Отговаря на Номер 21 и по-светли от Missha M Perfect Cover. Изисква време за адаптиране, след време не сивее. Не е много покривен, приятен е върху кожата, не лепне, не се свлича. По-течен от другите бб-та на марката. Обаче имам подозрения, че съм алергична към него, защото сложа ли го и хоп - пъпки, гной, които трудно ми минават. За 1-ви път ми се случва  Sad

Също така се сдобих и с ББ на "Деклеор" - най-лекия като усещане бб крем. Изключително приятен, втора кожа без преувеличение. Всякакви хвалебствия, които бихте искали да прочетете за някой бб крем, да знаете, че казвам най-отговорно за този.

# 419
  • София
Здравейте момичета. Аз ползвам ВВ крем на Ла Рош и съм много доволна. Бих искала да попитам каква е разликата между ВВ и СС кремовете?

Общи условия

Активация на акаунт