ББ кремове 5

• 169 563
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте!
Прочетох, че имате опит с CC кремовете. Може ли да кажете кои са най-добрите марки? Изглежда най-често използваният е на Биотен. Подходящ ли е за предразположена към омазняване кожа или си трябва да се нанесе друг крем предварително?

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 08:48 от Mira_X

# 391
Избрах си бб крем и съм много доволна, че рискувах, но спечелих Simple Smile

Този е:

Feria99 би ли написала малко повече за продукта?За каква кожа е подходящ,какво покритие има.Хвърлила съм му око,защото търся точно такъв продукт,но първо ще потърся тестери.

# 392
  • Бургас
И аз вчера рискувах с тъмния и май не е това което очаквах.... стои на петна и като се опитам да го изравня става като кир... до сега ползвах биотен и бях доволна но в последния месец много лъсвам от него(мазен ми е), на ла рош имам и пак ми е мазен... Sad
Избрах си бб крем и съм много доволна, че рискувах, но спечелих Simple Smile

Този е:

Feria99 би ли написала малко повече за продукта?За каква кожа е подходящ,какво покритие има.Хвърлила съм му око,защото търся точно такъв продукт,но първо ще потърся тестери.

# 393
  • Варна
Здравейте!
Прочетох, че имате опит с CC кремовете. Може ли да кажете кои са най-добрите марки? Изглежда най-често използваният е на Биотен. Подходящ ли е за предразположена към омазняване кожа или си трябва да се нанесе друг крем предварително?

Аз по препоръка от форума си взех този на Биотен, но не е за мазна кожа. Моята също е мазна и ми я омазнява още повече. Отделно и като тон ми идва светъл, бях взела светлия. Биотен ще е идеален за суха кожа.

# 394
  • София

Аз по препоръка от форума си взех този на Биотен, но не е за мазна кожа. Моята също е мазна и ми я омазнява още повече. Отделно и като тон ми идва светъл, бях взела светлия. Биотен ще е идеален за суха кожа.

Значи май е най-добре да се вземе BB крем, поне така прочетох във чуждоезичните сайтове. Никъде не открих да съпоставят CC кремове със кожа склонна към омазняване.

# 395
Здравейте!

Недей да се полъгваш по маркетинговия трик с BB, CC и прочие съкращения. Случва се BB крем на една марка да е доста по-покривен от CC на друга или дори на същата, въпреки че по принцип би трябвало да е обратното.
За мазна кожа винаги препоръчвам  BB на Гарние (да, така се произнася, въпреки че в рекламния им отдел явно не знаят) за комбинирана и мазна кожа със син надпис (не този срещу акне, този за който говоря е тънка тубичка и с много течна консистенция). Не бих го нарекла най-добра марка, другите от марката са доста никакви, а ако дадеш 5 пъти повече пари вероятно ще намериш по-добър, но за бюджетен е много ок. Можеш да опиташ и някой корейски. Лично на мен Биотен ми се видя доста лош - никаква покривност, кожата ми изглеждаше по-зле с него и въобще единствената му добра страна беше, че не те е яд много за парите.

# 396
Взех светлия крем. Кожата ми е светла, нанасям на много тънък слой. Доволна съм от продукта, да имала съм и по-добри, но този определено ще си го използвам до край. Мисля, че идеята да се искат мостри не е лоша, все пак при всеки стои и се усеща различно. Друг е въпроса, колко ще откликнат на тази молба дамите в аптеките...  Simple Smile Peace

Редактирам се, за да допълня нещо. Винаги, когато купувам продукт имам идея какво предстои да закупя. Тогава искам мостра на бъдещият продукт и не получавам отказ, защото не влизам в аптеката просто, за да поискам тестери, макар че намирам това за напълно нормално. Има и други, в които съм редовен клиент там притеснения с мострите нямам (знаят, че ако ми хареса нещо ще се върна да си го купя).

# 397
  • София
Недей да се полъгваш по маркетинговия трик с BB, CC и прочие съкращения. Случва се BB крем на една марка да е доста по-покривен от CC на друга или дори на същата, въпреки че по принцип би трябвало да е обратното.
За мазна кожа винаги препоръчвам  BB на Гарние (да, така се произнася, въпреки че в рекламния им отдел явно не знаят) за комбинирана и мазна кожа със син надпис (не този срещу акне, този за който говоря е тънка тубичка и с много течна консистенция). Не бих го нарекла най-добра марка, другите от марката са доста никакви, а ако дадеш 5 пъти повече пари вероятно ще намериш по-добър, но за бюджетен е много ок. Можеш да опиташ и някой корейски. Лично на мен Биотен ми се видя доста лош - никаква покривност, кожата ми изглеждаше по-зле с него и въобще единствената му добра страна беше, че не те е яд много за парите.
Ще послушам съвета ти. Благодаря за него! Simple Smile Вероятно първо ще пробвам Гарние-то, а по-нататък може и да поръчам и да видя Корейските.

# 398
  • на кого му пука
Mira_X ,СС крема на Буржоа не е лош също.Само че определено е с жълт подтон.

# 399
Bukuto,Feria99,благодаря ви момичета  bouquetаз привършвам ББто на Биодерма и ми се иска да взема нещо ново.Една позната много ми похвали този на Филорга и дано успея да намеря тестери,защото цената му хич не е малка,за мен е важно бб крема да не омазнява,да е подходящ и за чувствителна кожа,да не запушва порите,да има леко покритие за постигане на по естествен вид и не на последно място да има светъл цвят,много съм бяла.

# 400
Да, този Буржоа е доста добър и за мен най-светлия дори не жълтее. Но не съм напълно сигурна как ще взаимодейства с мазна кожа.

# 401
  • Бургас
Bukuto,Feria99,благодаря ви момичета  bouquetаз привършвам ББто на Биодерма и ми се иска да взема нещо ново.Една позната много ми похвали този на Филорга и дано успея да намеря тестери,защото цената му хич не е малка,за мен е важно бб крема да не омазнява,да е подходящ и за чувствителна кожа,да не запушва порите,да има леко покритие за постигане на по естествен вид и не на последно място да има светъл цвят,много съм бяла.
И аз имам като твойте изисквания за бб крем и също съм беличка и с чувствителна кожа. Пиши пак ако откриеш нещо добро Wink

# 402
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

И аз съм много бяла и светлият цвят на Филорга ми идва тъмен.  Peace

# 403
  • София
Взех си BB-то на Garnier, медиум тона и ми идва екстра. Имах възможност и да го тествам преди да го взема, светлия тон ми идваше малко по-светъл, а медиума идеално се слива с моя цвят.  Доволна съм от този, след време бих пробвала и корейските, ако има подходящи за моя тип кожа.

# 404
Бих искала да помоля имащите bb на Too Faced, да споделят отзиви за продукта. Подходящ ли е за смесена кожа и как стои най-светлият цвят vanilla glow? Безкрайни благодaрности!!!

Общи условия

Активация на акаунт