ББ кремове 5

• 167 967
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас/Пз
Не знам кой е новия, но ми дадоха мостра на ВВ 5 в 1, който имаше в Ремедиум.
На кой цвят - нюд или златистото

# 556
Пише make up care face cream 5 in 1, Clair.

# 557
чета хубави отзиви за този ББ крем, покривността му била добра като фдт, но без да го пробвам много трудно да преценя...Missha, M Perfect Cover BB Cream, No. 21 Light Beige

# 558
  • Бургас/Пз
Пише make up care face cream 5 in 1, Clair.
Благодаря ти  Peace
чета хубави отзиви за този ББ крем, покривността му била добра като фдт, но без да го пробвам много трудно да преценя...Missha, M Perfect Cover BB Cream, No. 21 Light Beige
Да , наистина е много покривен. Този цвят обаче е малко странен, леко сивеещ, но много добре неутрализира червенината и се слива с кожата. За смесена кожа е добър, за мазна не мога да кажа. За суха според мен ще е недостатъчен.

# 559
  • Велико Търново
Моето мнение абсолютно се припокрива с това на Ани bouquet относно Миша-та, имах същият крем, същият номер - изхабих си го до дъно Wink с добър УВ фактор, добро покритие, цветът наистина е малко странен първоначално, макар добре да се адаптира, но аз понякога го смесвах с друг ББ/ФДТ и ми се получаваше идеално; не се свлича, за моята смесена кожа беше идеален Peace

# 560
  • Вестерос
След 2 седмици Нивеа , мазничък ми идва , няма да го повторя
Нивеа НЕ! Никога повече! Нито ВВ, нито СС  Naughty поне за мен. Много лош опит имам с тях. Стоят ми тежко, мазнеят ми. А иначе изглеждат добре ако пробваш на ръка. Аз лично и пъпчасвам от тях. Купувала съм ги от Бг.
Не съм пъпчасала, но са мазни да. Смятам за зимата да го запазя, тогава да го изхабя, а наистина на ръката беше перфектен

# 561
Аз съм със същите впечатления от Нивея бб.
От няколко дена съм с един корейски, анти акне се води. Харесва ми, а и не е много скъп - 10ина паунда -предвид, че се бях засилила към Биотерм СС.

# 562
Здравейте, момичета!  Hug С удоволствие изчетох мненията ви. Предлагам ви своето във връзка с BB крема на Eveline, към който съм със смесени чувства, но повече положителни. Можете да прочетете тук:
http://makemeupwhenitisallover.blogspot.bg/2016/06/eveline-cosmetics.html  Peace

# 563
При мен Нивеа нямаха никакво покритие, само правеха кожата по-жълтеникава, което не бих търсила като ефект.

# 564
Момичита , припоръчайти ми бб или сс крем да прикрия порите на носа, със смесена кожа съм.

# 565
  • Бургас/Пз
Момичита , припоръчайти ми бб или сс крем да прикрия порите на носа, със смесена кожа съм.

Цена??

# 566
  • Вестерос
Моята нивея е лайт цвета, с бялата пудра на есенс стои ок

# 567

Цена??
Няма значение , важно е качеството -да не ми запушва допълнително порите и да ми се появяват пъпки

# 568
  • Бургас/Пз

Цена??
Няма значение , важно е качеството -да не ми запушва допълнително порите и да ми се появяват пъпки

Това без да пробваш няма как да разбереш. Съветвам те да отидеш в Бюти Зон или Дъглас и да помолиш за проби - Герлен бб, Шанел сс са с високи фактори са много хубави , но са 100-120лв. Бб то на Ести също можеш да видиш. На Биотерм - ССто също може да се пробва. Ако нищо не ти хареса , можеш да видиш аптечните марки. На Ларош позе не са лоши и имат тестери. От дрогерийните може да видиш Римел 9в1. Не е лош за парите си. Всичко обаче става с проба иначе никой не може да ти гарантира , че няма да ти запушва порите.

# 569
Мерси много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт