ББ кремове 5

• 171 024
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, как не съм намерила тази тема до сега не знам  ooooh!
Последният ББ крем ми беше на Диор...малко тежък и плътен  ми идваше, но сега зимата си го използвах...и започна лудото търсене на перфектния ББ крем. В опити си купих Bb cream на Estee Louder, чийто цвят за съжаление не ми пасна и сега нямам какво да го правя  Tired Търся си ББ крем със средно покритие и е много важно да е много светъл цвят, порцеланов...всички, които гледах нямат толкова светли цветове... Tired Някой дали има същият проблем?   bouquet
...п.с. предпочитам да е на някоя БИО марка козметика, но те съвсем пък нямат избор от цветове...
Погледни на LR....те имаха такъв цвят със сигурност.Бях си взела преди време и беше  ми много светло,а аз по принцип съм със светла кожа

# 271
  • Бургас
Момичета, как не съм намерила тази тема до сега не знам  ooooh!
Последният ББ крем ми беше на Диор...малко тежък и плътен  ми идваше, но сега зимата си го използвах...и започна лудото търсене на перфектния ББ крем. В опити си купих Bb cream на Estee Louder, чийто цвят за съжаление не ми пасна и сега нямам какво да го правя  Tired Търся си ББ крем със средно покритие и е много важно да е много светъл цвят, порцеланов...всички, които гледах нямат толкова светли цветове... Tired Някой дали има същият проблем?   bouquet
...п.с. предпочитам да е на някоя БИО марка козметика, но те съвсем пък нямат избор от цветове...
Погледни на LR....те имаха такъв цвят със сигурност.Бях си взела преди време и беше  ми много светло,а аз по принцип съм със светла кожа
Има тема за размяна на бяла и декоративна козметика
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=831642.45
някой много ще се зарадва на ББто, а и ти на новата придобивка

# 272
  • Варна
Dancer, благодаря, ще го разгледам   bouquet

mariqivanova799, благодаря за предложението   bouquet, но не си падам по размените...може и тъпо да прозвучи, но съм склонна да го продам на половин цена, отколкото да го разменя. Просто търся друг вид козметика като цяло, от който явно по-малко хора се интересуват...и така... Blush

# 273
  • София
В събота си купих ВВ-то на Биодерма, за което четох хубави отзиви в темата за ФДТ. Хубаво е, но май ще го пращам в размените, защото не ми е добре на моята кожа - след 3 часа съм лъснала и някакси се свлича и го усещам мазно на лицето ми. Пък кожата ми клони към нормална/суха. По същия начин ми стои и с Туш Екла.
Ще му дам още един шанс с базата на Шанел, но предвид предстоящия летен сезон май ще го пусна за размяна.

# 274
Каква е разликата между ВВ и СС?

# 275

Ето:
http://www.kozmetikata.com/show/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-% … 0%BD%D0%B8%D0%B5/  Peace

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 16:48 от elian

# 276
За лятото си търся хубав ББ или СС крем , който да хидратиращ, покривен и с фактор, а ако може да има и анти ейдж ефект. Май много искам, цената не е от значение.
Благодаря предварително

# 277
Бих ти препоръчала  фдт на Авен, който е по-скоро с текстура на ББ крем/според моя бих казала немалък опит/ и СС крема на Лумен. https://www.google.bg/search?q=bb+cream+lumene&hl=bg&rlz … bb-cc%3B700%3B933

# 278
а за някакви по-евтини бб кремове, сещате ли се? Wink

# 279
  • Щастлива мама на 3 слънца
Вече пробвах над 20 .и корейски и какви ли не . Нещо не става както трябва. Все ми се очертават малките бръчки.
Едно като маска ми седи.
Искам сс или бб нежен незабележим ....мразя фт.
Ако някой се сеща нещо подходящо.

# 280
а за някакви по-евтини бб кремове, сещате ли се? Wink

Пробвала ли си този на Биотен? По 4-5лв е, прекрасен за цената си Peace Предлага се само в светъл и тъмен вариант, но и двата са универсални. Ако обаче си с мазна кожа, няма да ти допадне..

# 281
  • София

Би ли разказала за по- подробно за " Мирикъл на Етюд Хаус" , от който пишеш, че си била мн доволна? С каква кожа си първо, покритие, ефект, изсушава ли и т.н. Може би в темата за ВВтата ще е по- удачно....
 Hug предварително
Да. Там отивам да разкажа. Flutter
Та...да разкажа за ББто на Етюд Хаус. Simple Smile
Първо да се извиня за късата си памет и сега като си изрових старите постове, видях, че не било Мирикъл, ами...Меджик ББ крема. Joy Joy hahaha
Ето го:
Купувала съм го март 2013г. И съм писала за него тук
Със суха кожа съм. Peace

# 282
Kopche  златна си!   bouquet А и с твоите зарибяващи описания, чувствам че ще го 'диря'  в някакъв момент Crazy ( само в eBay, нали? Cry)

# 283
  • София
 Hug
Ами от там го бях поръчвала. Да.
Сега може и другаде да се предлага.  Peace

# 284
' muchas gracias' отново  Hug

Общи условия

Активация на акаунт