ББ кремове 5

• 169 553
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Здрасти, Вяра. Разликата е в това, че бб лекува повече, а сс - коригира повече. Лаишки обяснено, разбира се. Лично за мен разлика няма, а се касае за маркетингов трик: дай да купим и СС да го видим какво е и каква му е разликата. Така че е по-разумно да се обсъжда марка и конкретен продукт отколкото родовите понятия бб и сс (според мен).

# 421
  • Вестерос
Здравейте. Днес за пръв път си купих бб фдт на мейбалин. Имам големи очаквания, но и малко резерви. Доста време се чудих дали да го взема, тъй като съм с чувствителна кожа. Дано ми повлияе добре.

# 422
Здрасти, Вяра. Разликата е в това, че бб лекува повече, а сс - коригира повече. Лаишки обяснено, разбира се. Лично за мен разлика няма, а се касае за маркетингов трик: дай да купим и СС да го видим какво е и каква му е разликата. Така че е по-разумно да се обсъжда марка и конкретен продукт отколкото родовите понятия бб и сс (според мен).
не мисля, че бб крем може да излекува нещо....

# 423
не мисля, че бб крем може да излекува нещо....
хахах и аз мисля така Joy

# 424
  • Варна
Моят The M Perfect Cover BB Cream привършва и понеже ще го поръчам отново, искам да ви помоля за препоръка - ще ми се да купя още един ББ крем на марката, но не чак толкова покривен. Търся по-скоро по-сочен, по-сияен ефект за дните, в които кожата ми е по-суха и не особено отпочинала. Покрай честото недоспиване редовно ми се случва.
Благодаря предварително  bouquet

# 425
Държиш ли да е на "Миша"?

# 426
  • Вестерос
Аз съм леко разочарована от моя на мейбалин, не ми е покривен и червени или пъпчици се виждат.

# 427
  • Варна
Държиш ли да е на "Миша"?

Чак да държа, не.
Просто опитът ми с ББ кремовете не е богат - само Миша съм пробвала до момента и Биотерм.

# 428
Тогава аз ти предлагам  СС крема "Хера", можеш да го намериш чрез ибей в пълен размер и на сашета от по 1 мл. Много хубав продукт е, покривен е по-малко от М Перфект кавър, същевременно е по-сочен, цветовете им са съпоставими, не сивее като "Миша"-та в началото. Икономичен и приятен за употреба.

# 429
  • Варна
Daisy^Slava, това ли е продуктът?

# 430
Да, това е. По-добра е цената ако си го купиш на мостри, аз така направих преди време.

# 431
  • Варна
Много ти благодаря  bouquet

# 432
Тайга,аз ти препоръчвам на Скин 79  

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 15:23 от tamar

# 433
# 434
Случи,

кажи нещо повече за "Луминъс Годес Аура"-та.

А лилавия "Ориентал" на СКИН79 не го намирам отдавна, да не са го спрели? Цената му е космическа и са единични бройки, а аз съм фен на марката.

Общи условия

Активация на акаунт