ББ кремове 5

• 169 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • на кого му пука
Дейзи,Мишата на мен ми идва твърде плътен и светъл,да не кажа сив по-скоро.Аура е първият ББ на който съм попадала без да има това сивеене и без да изглеждам като гейша.Но и при него има само два цвята.Ето няколко ревюта.

1 2  3

# 436
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, чета темата, но не съм писала   bouquet
може да не съм видяла, но може ли мнение за ББ крема Guerlain météorites baby glow? благодаря!

# 437
може да не съм видяла, но може ли мнение за ББ крема Guerlain météorites baby glow? благодаря!

Можеш да погледнеш мои отзиви за продукта в някоя от предишните теми като ползваш търсачка.

# 438
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство

Можеш да погледнеш мои отзиви за продукта в някоя от предишните теми като ползваш търсачка.
мерси  Hug  bouquet

# 439
  • Варна/Благоевград
От поне две години се каня да си поръчам от корейските ББкремове, но все не стигам до тях.
Използвала съм на Гарниер, които ми беше много слабо покритие и не ми прикриваше зачервяванията, които имам. В момента съм с La Roche.
Скрит текст:

# 440
От поне две години се каня да си поръчам от корейските ББкремове, но все не стигам до тях.
Използвала съм на Гарниер, които ми беше много слабо покритие и не ми прикриваше зачервяванията, които имам. В момента съм с La Roche.
Скрит текст:
нещо повече за тия корейските ББ кремове може ли да пишеш? newsm78

# 441
Здравейте! По принцип съм доволна от Гарниер като марка, но много се чудя дали да пробвам ББ крем Pure Active (на 28 години съм, досега не съм използвала никакъв крем за лице, кожата ми е по-скоро чувствителна и лесно се омазнява). Ще съм благодарна, ако някой ми даде съвет.

# 442
Честно казано, не съм пробвала този вариант, но синият на Гарние за комбинирана кожа в тесните дълги опаковки е много добър.  Така че ако нямаш  нужда от нещо против акне по-скоро бих ти препоръчала него. А дори и за кожа с акне е добър...

# 443
  • София
Само за този "дългия" Гарние зная, а тези другите някой ползвал ли ги е, отзиви? newsm78

# 444
  • София
Момичета, имам Missha M Perfect cover, 27 номер. Слагала съм го 4-5 пъти, няма да го ползвам.
Ако някоя проявява интерес нека ми пише  bouquet

# 445
Разгледах подробно кремовете за лице на Гарние и попаднах на един, който се води гел крем за комбинирана кожа. Мисля, че той ще е "моят" крем.

# 446
Момичета, забелязвате ли окисляване като нанесете ББ на Гарние (3тото от горната снимка). Половин час след като го нанеса ми прави впечатление, че цвета потъмнява и почва да ми оранжевее. Ужасно е.

# 447
  • Велико Търново
И при мен се окисляваше, и се променяше цвета Confused

# 448
Момичета, забелязвате ли окисляване като нанесете ББ на Гарние (3тото от горната снимка). Половин час след като го нанеса ми прави впечатление, че цвета потъмнява и почва да ми оранжевее. Ужасно е.
Коя е горната снимка?

# 449
под заглавието на темата

Общи условия

Активация на акаунт