ББ кремове 5

• 169 503
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
При мен оксидираше също този, почти веднага. Но и с други също ми се е случвало.

# 451
  • София
Ползвала съм класическия и анти-ейдж на Гарние, доволна съм, не съм забелязала да си променя цвета.

# 452
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някой да e ползвал сс крема на лореал ?

# 453
Здравейте, аз се чудя пък за сс на максфактор ... дали има някой който го е ползвал ?

# 454
От миналото лято ползвам СС на Максфактор. Почернявам много и най-тъмният му цвят беше единствения тъмен, който ми хареса, защото не оранжевее както повечето бронзови цветове. Ползвам го основно под очите вместо коректор. Има сравнително добра покривност за СС крем. Не подчертава бръчиците. Стои естествено, има лек озаряващ ефект без лъщене, усеща се като кадифе. Единственият минус е трайността.

# 455
  • Казанлък
Здравейте, ако някоя от вас дами има излишен BB SKIN79 розовия, моля да ми пише. Бях успяла да го пробвам и много ми хареса, но няма как да пазаря от ebay сега. Иначе, ако можете да ми предложите достоен заместник  Hug

# 456
Здравейте, аз се чудя пък за сс на максфактор ... дали има някой който го е ползвал ?

Здравей! Аз ползвам сс на максфактор и съм доволна добра покривност с лек матиращ ефект.Не ми прави никакви проблеми при положение,че съм с много чувствителна кожа и съм ползвала само ББ крема на ла рош и виши

# 457
Някой да e ползвал сс крема на лореал ?
Подариха ми го онзи ден и го пробвах със страх,защото съм с чувствителна кожа.Не е лош,но като покривност не ми допада

# 458
Разгледах подробно кремовете за лице на Гарние и попаднах на един, който се води гел крем за комбинирана кожа. Мисля, че той ще е "моят" крем.

извинявай, че питам, но на каква възраст си?

# 459
Здравейте, момичета ! искам да ви попитам използвате ли ББ крем  вместо нощен  крем ? Simple Smile

# 460
Абсолютно никога не съм и не бих  Peace

# 461
  • Велико Търново
Нее...то ББ крема си е оцветен, като ФДТ, не бих си легнала с грим.

# 462
Разбира се че не!!!

# 463
Благодаря на всички, но защо тогава се нарича крем ?! по добре фон дьо тен да си ползвам. след като спокойно не мога си лягам с бб крем  и какъв е смисъла им ?!

# 464
  • София
Благодаря на всички, но защо тогава се нарича крем ?! по добре фон дьо тен да си ползвам. след като спокойно не мога си лягам с бб крем  и какъв е смисъла им ?!
То съществува и крем карамел, ама и с него не можеш да си легнеш  Laughing Mr. Green

Това в кръга не шегата. Сериозно - идеята на такива ВВ, СС и прочее кремове е да съчетаят грижа за кожата с грим/коригиращ ефект. В повечето случаи поне. Въпреки това, аз лично никога не съм ползвала самостоятелно нито ВВ, нито СС крем. Не ги чувствам като достатъчна грижа и под тях задължително съм с дневен крем или серум.

Общи условия

Активация на акаунт