ББ кремове 5

• 167 988
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
На мен също много малко ББ или СС кремове ми пасват.. цветово винаги има разлика и много се дразня. Или не мога да намеря моя цвят или трябва да бъркам два примерно за да няма голяма разлика.

# 466
Някой с отзиви за ЕЕ крема на Ести? Търся сочен ефект, леко покритие и висок фактор, което по описание този ЕЕ крем е предназначен да постига, но не съм тествала и ще съм благодарна ако споделите bouquet Предвид и цената, която никак не е ниска Confused

# 467
Някой с отзиви за ЕЕ крема на Ести? Търся сочен ефект, леко покритие и висок фактор, което по описание този ЕЕ крем е предназначен да постига, но не съм тествала и ще съм благодарна ако споделите bouquet Предвид и цената, която никак не е ниска Confused

За пръв път чувам  #Crazy явно ще се изрежда цялата азбука Grinning Grinning Няма лошо стига да има резултат. Чакам и аз отзиви  bouquet

# 468
Имате ли впечатления от СС крема на Биотерм -как е като покривност?

# 469
Ето ревю на съфорумка, която много го похвали и каза, че е откритието ѝ за 2015  Wink

# 470
  • Вестерос
И до ее ли стигнаха? Аз съм още на ББ  Laughing

Аз съм доволна от бб кремовете, даже вече рядко слагам и фдт, а с бб крема ми стана гладко лицето, пъпките по-бързо се разкарват Simple Smile

# 471
Ето ревю на съфорумка, която много го похвали и каза, че е откритието ѝ за 2015  Wink
Жана Hug , аз си взех от него, но направих грешката ,че взех по-светлият ....адски е светъл Rolling Eyes. Иначе кремът ми харесва като покривност, само тъмните кръгове не прикрива идеално,но не е болка за умиране това.Трайност при мен....около 5 часа.
Тъмният не съм го пробвала, май трябваше да си взема от него  пробичка newsm78

# 472
  • Велико Търново
И аз ползвам напоследък само СС крема на Биотерм Peace Много съм доволна, взех си най-светлият цвят и ми пасна идеално - обикновено от ФДТ-те купувам № 02, 20 и т.н.

# 473
Dancer Hug
Смесвай с нещо по-тъмничко, аз много обичам да си правя такива "коктейли"  Laughing Mr. Green Hug

# 474
Dancer Hug
Смесвай с нещо по-тъмничко, аз много обичам да си правя такива "коктейли"  Laughing Mr. Green Hug
Hug newsm51

# 475
  • Варна
Здравейте дами Simple Smile

скоро ще навърша 27г и търся подходящ крем 25+, защото годинките си вървят, а аз все още не съм предприела нищо срещу застаряването на кожата ми..

Идеи, съвети, препоръки?

пс: не смятам да ползвам козметика на орифлейм или ейвън

# 476
  • София
Пробвах СС крема на Eucerin Hyaluron-filler .Има два варианта на цвят,по-светлия определено е моят.Хареса ми като консистенция,добре стои на лицето.Но към обед вече т- зоната лъсва.

Исками се да пробвам и Rosaliac СС крема на La Rosche .Той е точно за розацейна кожа.Ако някоя от вас вече има впечатления ще съм благодарна за отзиви.

# 477
  • Бургас
Случайно някой да е пробвал ББ крема на sorelle ?

# 478
Имате ли проблеми със СС крема на Буржоа? Много добре стои, но адски много ми запушва порите и след него цялото ми лице опъпчасва. Само при мен ли е така?

http://www.beautyholicsanonymous.com/beautyholics/wp-content/upl … ct-cc-cream-3.jpg

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 15:25 от KeepSmiling

# 479
  • София
Не ми излизат пъпки от Буржоато, но пък съм забелязала как попълва порите не изцеляло, а седи като пълни пори с крем но дотам, не ги заличава или поне да ги замаскира малко, ами ги затлачи там и тва е.
Незнам дали някой ме разбра, но погледнато отблизо се вижда за какво говоря.

Общи условия

Активация на акаунт