ББ кремове 5

• 167 971
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Аз ползвам СС на Биотен и съм много доволна вече ми е 3-та тубичка.От ББна Нивеа се опъпчвах и ми миришеше адски силно.

# 496
Кремът на Биотен на мен въобще не ми допадна - нямаше покривност, само придаваше леко жълт отенък, което на по-светли кожи изглежда особено неподходящо.

# 497
  • София
На Мейбълин ВВ-то как е? newsm78
А на Катрис 9 в 1-то? Rolling Eyes
Ще ми се нещо леко, течно и не омазняващо се.

# 498
  • София
На Мейбълин ВВ-то как е? newsm78
А на Катрис 9 в 1-то? Rolling Eyes
Ще ми се нещо леко, течно и не омазняващо се.

Казвам веднага от какво съм доволна аз /и е евтино/ - BB na Lirene. Доста е лек, течен, има някаква покривност, седи леко матов.

# 499
  • Вестерос
Аз ползвам на мейбалин, много съм доволна, но не е от най-покривните

# 500
  • София
Благодаря момичета! bouquet
Този на Lirene един в черна кутия ли е? newsm78 Бях го гледала, но доста тъмен беше..
Tiffany Aching сравнение с този на Гарние в дългата тубичка можеш ли да направиш, за да се ориентирам, понеже на Гарнието мн го харесвам и го ползвам лятото, сега чакам малко тен да хвана, че ми е тъмен, но пък ми се иска нещо друго да пробвам. Този на Lumene, като имам път там където го продават, ще го взема определено, но дотогавааа... Blush

# 501
  • Вестерос
Кики,не мога да ги сравня, аз не съм го ползвала другия,само на мейбалин съм  Embarassed Сега четох ,че много се хвали на Nyx и смятам него на пробвам. Иначе за мейбалин мога да кажа ,че е лекичък,два тона съм ползвала,лесно го разнасям.Попива бързо, даже забелязах,че ми минават пъпките по- бързо.А и на промоция е 8 лв някъде.

# 502
Здравейте!

Някой ползвал ли е BB крема на Клиник против несъвършенства с фактор 40? Хареса ми, че има висок фактор. Кожата ми е мазна и засега от многото изпробвани само от Гарние за мазна кожа не ми лъсва т-зоната, но искам по-висок фактор от 20. Ако някой го е ползвал, ще се радвам да сподели мнение.

http://www.enzo.bg/clinique/anti-blemish-solutions-bb-krem-spf-40/

# 503
Здравейте, дами
решила съм да си взема ББ или СС крем обаче има прекалено голям избор
Та ето за мен: Комбинирана кожа, с неравен тен (т.е. на места жълто,оранжево,розово и т.н. ),  имам пъпчици нооо мнооо рядко, с тъмни кръгове(и то мноо тъмни),пори и това е търся нещо без вредни съставки и до 10лв повече не даваммм ...

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 21:04 от Ivcheto08

# 504
  • София
Казвам веднага от какво съм доволна аз /и е евтино/ - BB na Lirene. Доста е лек, течен, има някаква покривност, седи леко матов.
Взех го това ББ, онова черното фдт е било дето си мислех, та това ББ е много приятно, обаче тоо все едно нямам нищо на лицето, по скоро изравняване на тена и свеж вид, туй то. Още малко ми трябва, това не ми е достатъчно, пък и е светло, за лятото няма да става, а на мен ми трябва за жегите. Освен това ми излязоха 3-4 пъпки като го ползвах 3 дни. Май ще замине в размените или при някоя приятелка.
Ще взема Гарнието явно, от него поне съм 100 процента доволна.

# 505
  • Някъде по Дунава
Аз ползвам СС на Биотен и съм много доволна вече ми е 3-та тубичка.От ББна Нивеа се опъпчвах и ми миришеше адски силно.
И аз приключяам с такъв крем на Биотен и съм доволна. Иска ми се обаче нещо друго с фактор.

# 506
Реших да си взема бб крем. За пръв път ще ми е, затова се записвам и отивам да чета назад.

# 507
здравейте тъй като не бе отговорено на моето запитване ще ви питам какво мислите за http://apteka.framar.bg/30053323/биотен-скиненерджи-матиращ-крем-гел-за-мазна-кожа-50-мл

# 508
Мисля, че съм споделяла но купих bb на Ревлон. Една идея ми е по-мазен, но все още го изпозлвам докато не са настъпили горещините.

# 509
Най-сетне открих моят ББ крем Simple Smile
Дневният ми е на Lumene, много добре се разбирам с тази марка, но даже не знаех, че предлагат ББ, а то се оказа, че отговаря на всичките ми изисквания  Laughing

Когато ми препоръча дневния, миналото лято, случайно мернах и ББ, та си взех и от него  Peace Беше на промоция 9 лв  Heart Eyes
Не е същия като този, които си взела ти, но също много ми допадна. Аз също винаги вземам светлия тон

Общи условия

Активация на акаунт