ББ кремове 5

• 167 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Не, не се опъпчвам, понася ми отлично, а съм с чувствителна и реактивна кожа. В големите студове ми беше недостатъчен, но при температура над нулата го нося спокойно. Само него, без още крем отдолу и без пудра отгоре. Когато е разнесен добре и не е прекалено с количество, чудесно изравнява порите.

# 481
Определено опъпчасвам от СС на Буржоа. Реших да му дам още един шанс - цялата съм в пъпки по 4-5 на всяка буза, челото също. Адски ми харесва как стои, но ще го хвърля.

# 482
Здравейте, в момента ползвам Hydra Floral BB Cream SPF15, но искам да го сменя с крем с по-висок фактор. Насочила съм се към Biotherm Skin Best CC Cream и ме интересува дали е по-покривен от Decleor-a?

# 483
Здравейте момичета! Бихте ли ми препоръчали, понеже не съм изобщо наясно, някакъв BB крем, който да е съвсем леко оцветен, без фактор, дет' се казва, да става и за вкъщи Laughing Laughing. С комбинирана и акнеична кожа съм, даже автобронзанти едва ползвам. Доколтото разбрах, bb кремовете са по-леко оцветени от cc, нали така? Затова към тях съм се насочила. Бих предпочела продукт от медицинската козметика. Благодаря предварително!

# 484
  • Бургас/Пз
Здравейте, в момента ползвам Hydra Floral BB Cream SPF15, но искам да го сменя с крем с по-висок фактор. Насочила съм се към Biotherm Skin Best CC Cream и ме интересува дали е по-покривен от Decleor-a?
Да, много по-покривен е . Peace

# 485
Най-сетне открих моят ББ крем Simple Smile
Дневният ми е на Lumene, много добре се разбирам с тази марка, но даже не знаех, че предлагат ББ, а то се оказа, че отговаря на всичките ми изисквания  Laughing
- да стои естествено и леко
- да е за комбинирана кожа
- да се води против първи бръчки (на теория, разбира се)  Mr. Green
- SPF 20
- добра покривност
- не съм маниак на тема съставки, но все пак да не е съвсем пълен с парабени и подобни
- да мирише хубаво (има някои с много химична или тежка миризма)

Това е кремчето.
По принцип ББ кремовете ги усещам като тежест, защото кожата ми е нормална към мазна и като взема за такъв вид направо ме стяга и пресушава. Този е много сочен, лесно се разнася, а в същото време не лъсвам. Кожата на пипане е като кадифе Simple Smile За цената да не говорим, бях се настроила за двойна сума.

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 09:53 от Не се сърди, човече

# 486
Мерси за инфото! Аз също много харесвам някои продукти на Lumene. Това ББ има ли го по магазините?

# 487
Отделни артикули се продават в дрогерии "Лили" и магазините "Драка", но не знам дали точно този го има. Можеш да провериш по телефона и да питаш за цена, защото понякога се получава, че от онлайн даже след плащане на доставка пак е по-евтино  Mr. Green

# 488
Последното ми откритие от ВВ кремовете  е това на Clinique  age defense bb cream Heart EyesМного съм доволна,  и като цвят и конситенция  ми харесва, заличава неравностите по кожата, изглажда релефа, прикрива несъвършенствата, като в същото време стои естествено Heart Eyes
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 4nSJrngCNC1a1q3Pg

# 489
Отделни артикули се продават в дрогерии "Лили" и магазините "Драка", но не знам дали точно този го има. Можеш да провериш по телефона и да питаш за цена, защото понякога се получава, че от онлайн даже след плащане на доставка пак е по-евтино  Mr. Green

bouquet

# 490
  • Някаде там
Най-сетне открих моят ББ крем Simple Smile
Дневният ми е на Lumene, много добре се разбирам с тази марка, но даже не знаех, че предлагат ББ, а то се оказа, че отговаря на всичките ми изисквания  Laughing
- да стои естествено и леко
- да е за комбинирана кожа
- да се води против първи бръчки (на теория, разбира се)  Mr. Green
- SPF 20
- добра покривност
- не съм маниак на тема съставки, но все пак да не е съвсем пълен с парабени и подобни
- да мирише хубаво (има някои с много химична или тежка миризма)

Това е кремчето.
По принцип ББ кремовете ги усещам като тежест, защото кожата ми е нормална към мазна и като взема за такъв вид направо ме стяга и пресушава. Този е много сочен, лесно се разнася, а в същото време не лъсвам. Кожата на пипане е като кадифе Simple Smile За цената да не говорим, бях се настроила за двойна сума.
Стана ми интересно това кремче, и аз търся нещо такова. Замислям се да си го поръчам он-лайн. Само е чудя за цвета, ти по-светлия ли си взела?

# 491
Да, по-светлия. Аз съм по-беличка и ми пасна добре. Мацнах и на дъщеря ми, която е средно положение към тъмно, и пак добре се получи. Според мен, освен ако не си с много тъмна кожа, си вземи светлия  Peace

# 492
  • Някаде там
 ОК. bouquet

# 493
Здравейте момичета! Бихте ли ми препоръчали, понеже не съм изобщо наясно, някакъв BB крем, който да е съвсем леко оцветен, без фактор, дет' се казва, да става и за вкъщи Laughing Laughing. С комбинирана и акнеична кожа съм, даже автобронзанти едва ползвам. Доколтото разбрах, bb кремовете са по-леко оцветени от cc, нали така? Затова към тях съм се насочила. Бих предпочела продукт от медицинската козметика. Благодаря предварително!
На изискванията ти отговарят ББ-кремовете на Ла Рош и SVR, особено първият. Съответно Hydreane и Hydraliane. Само че имат фактор 20.  Simple Smile

# 494
@ Divine Love
Е, има ББ кремове, които са специално против акне на тези марки, може да са по-точен избор.
Между другото, това че ББ кремовете са по-леко оцветени от СС кремовете не винаги е вярно, зависи от марката и конкретния крем. Виждала съм и много леки СС-та, и изключително покривни ББ кремове. Също така покривността не означава, че непременно ще ти създава проблеми с акнето.

Общи условия

Активация на акаунт