ББ кремове 5

• 167 939
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
здравейте тъй като не бе отговорено на моето запитване ще ви питам какво мислите за http://apteka.framar.bg/30053323/биотен-скиненерджи-матиращ-крем-гел-за-мазна-кожа-50-мл
Не търсеше ли ББ? Този е сравнително нов и едва ли много хора са го използвали.

# 511
Днес загледах бб-то на Maybelline? Някой ползвал ли го, тъй като цвета пасна на шията ми, но нямам идея как се държи..  Ще ми бъде много полезно, ако някоя сподели. Simple Smile

# 512
  • София
Иначе за мейбалин мога да кажа ,че е лекичък,два тона съм ползвала,лесно го разнасям.Попива бързо, даже забелязах,че ми минават пъпките по- бързо.А и на промоция е 8 лв някъде.

Аз ползвам на мейбалин, много съм доволна, но не е от най-покривните

# 513
Много ти благодаря, явно ще си го купя по нататък. Simple Smile

# 514
здравейте тъй като не бе отговорено на моето запитване ще ви питам какво мислите за http://apteka.framar.bg/30053323/биотен-скиненерджи-матиращ-крем-гел-за-мазна-кожа-50-мл
Не търсеше ли ББ? Този е сравнително нов и едва ли много хора са го използвали.
ем да ама кат никой не ми отговори и не знаех какво да търся дали бб дали сс

# 515
  • на кого му пука
ем кат имаш въпрос и влизаш в определена тема,не е лошо да попрочетеш заглавния пост с доста информация в него и поне някоя и друга страница.Също така не е обидно да се ползват главни букви и препинателни знаци.
А по въпроса ти:
От евтините ББ и СС като че ли най-сполучлив по общо мнение е на Гарние в дългата тубичка .
Има доста доволни от СС на Биотен.

Ето ти и две положителни ревюта на СС на Есенс.

http://beautyandrelaxblog.blogspot.bg/2014/04/essence-cc-cream-c … -and-correct.html

http://idaandmakeup.blogspot.bg/2015/03/essence-all-in-one-cc-cream.html

# 516
  • София
СС-то на Есенс обаче за мазна кожа не е подходящ според мен, а път Биотена хептем. Гарнието най добре. Peace

# 517
И аз чух хубави отзиви за този Гарниер, но в ДМ тестера беше развален, миришеше ужасно и капеше като вода като го отвориш. Нещо се отвратих, пък и ако наистина е толкова течен няма да е много покривен. Надявах се да е по-кремообразна формула.
Препоръчвам базата на Гарниер обаче - 5 sec. blur, не е от най-евтините, обаче наистина заглажда. Подходяща е за хора с широки пори.

edit: Имам по-ниския ББ крем на Гарниер и адски много се оксидира. Слагаш го, перфектен, през деня се поглеждаш в огледалото и си наситено оранжев. Отврат!

# 518
  • София
ББ-то на Гарние е течно да, винаги трябва да се разбива преди отваряне, но за покритието грешиш, много добре се справя даже. Тестерите много често са отвратителни, но понеже две лета съм го ползвала и си го знам какво може. Peace

# 519
  • на кого му пука
Аз тези трите и ги дадох като вариант под 10 лв.Нали това беше условието.
Нямам впечатление Гарнието да става оранжево.Но все пак съм ползвала светлият цвят.

Най-голямо покритие си имат корейските ББ.

# 520
  • София
Ооо аз не съм против препоръките ти в никакъв случай, изказах мнение за самите ББ/СС-та. Hug
А Гарнието имало светъл цвят ли? Shocked Лелеее аз изобщо не съм знаела, мислех, че само medium има. ooooh!

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 12:22 от "KiKi"

# 521
Ползвала съм ББ на Гарниер и СС на Биотен. На Гарниер по ми харесваше, но в един момент започна да оксидира. Имах светлия цвят. СС на Биотен не е за мазна кожа. Както някой вече писа. Моята беше нормална, когато го имах. Започвах да лъщя доста бързо. Дори и с пудра отгоре.

# 522
  • варна
Здравейте момичета,наскоро взех бб SKIN FOOD peach sake pore spf20.Похвалвам го,че наистина прикрива пори,не омазнява прекалено и е лек.Покритието мога да определя като леко до средно.Когато се заговори за бб кремове (преди години) го бях купувала,но тогава се бях вманиачила на тема фдт и бб и купувах най-различни.Сега си спомних,че ме беше впечатлил и всъщност повтарям покупката,за което не съжалявам,предвид температурите,които ни очакват през лятото.

# 523
  • София
Имаше някакво ББ или СС на Ебдориан ли беше, нещо такова newsm78.
Та засънувала съм го нощеска, то мазах по ръцете, то му се чудих, таааа знам, че беше тачен във форума, може ли някой да сподели впечатления....пак. Rolling Eyes

# 524
  • София
Много ми хареса ББ крема на Микса!
Предупреждавам - няма особено покритие, но аз не търся това.
Мажа го направо на лицето, като крем, не седи тежко като грим, въобще не го усещам, а все пак придава свеж вид.
Води се за кожа, склонна към зачервяване, аз нямам такъв проблем, просто ми харесва как стои.

Общи условия

Активация на акаунт