ББ кремове 5

• 167 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
С какво си нанасяте ВВ крема, с пръсти или с тампон?

По принцип с пръсти. Пробвах имитация на Бюти Блендъра, но гълта доста. Имам една четка - Импала номер 4, тя е добра. С лъскав косъм, специално за фдт. Не мисля, че кабуки четка е подходяща.

За мен Буржоа СС си е чист фдт. Наскоро си купих фдт на НМ, прилича на него, но е по-лек като усещане и има повече нюанси.

# 586
  • София
Ммм да, фдт-си е, СС-то е просто да се заблуждаваме, че сме с нещо по леко. Mr. Green
Уж търсим леко пък все за покривността питаме. Laughing

# 587
  • Варна
И аз много харесвам това СС на Буржоа. Покривността му наистина е сравнително висока, но все пак върху лицето ми изглежда естествено и няма никакви оранжеви следи. Вървя към финала на опаковката и не виждам причина да не го купя отново.

# 588
Мислих да взема някой нов фон дьо тен на Bourjois, но момичето в клипчето ги сравнява и казва, че CC крема й е любим.
https://www.youtube.com/watch?v=H_dJNIRlA60

# 589
  • Варна

Вече трета опаковка,не го заменям.Намерих си моя продукт и текстура и аромат и покривност и цвят ,всичко ми е 6 точки Heart Eyes

# 590
Момичета, някоя от Вас, с мазна кожа  ползвала ли е този ББ крем на Бенефит?
https://www.benefitcosmetics.com/us/en/product/big-easy-bb-cream
В Сефора го пробвах на ръката, има пудрен завършек, но не знам на лицето как се държи.

# 591
Здравейте момичета, нямам време да изчета всичко и ще Ви помоля накратко да ми препоръчате ББ крем, който да стои естествено и не омазнява кожата. От няколкото страници, които успях да прочета всеки е доволен от коренно различна марка и се омотах  newsm78 Благодаря предварително !

# 592
Би помогнало, ако споделиш каква ти е кожата, какво покритие търсиш (леко/пълно) и бюджет Peace

# 593
Би помогнало, ако споделиш каква ти е кожата, какво покритие търсиш (леко/пълно) и бюджет Peace

Благодаря ти, кожата ми е комбинирана, на моменти мазна, после суха. Хем искам да стои естествено, но си имам по някоя пъпчица и петънце от тях. Бюджетът няма значение Simple Smile

# 594
  • Варна
Здравейте! Съжалявам, че така нахлувам и да си призная не съм я прочела цялата.
Можете ли да помогнете с препоръка за ВВ/СС крем, който матира и е подходящ за нормална към смесена кожа. Ако пропусна редовното дълбоко почистване или в горещите дни имам леко омазняване в Т-зоната.
Искам средно покритие. Да изгладя тена, но не и плътно като ФДТ. Бюджетът няма значение, важното е да се получат нещата.

Вече трета опаковка,не го заменям.Намерих си моя продукт и текстура и аромат и покривност и цвят ,всичко ми е 6 точки Heart Eyes
Би ли споделила каква ти е кожата и как се държи през деня? Вече доста положителни мнения чета за Биотен.

# 595
Здравейте, от известно време използвам BB крем на SVR Sebiaclear и съм изключително доволна. Имам леки петънца от пъпчици и стои много естествено и прикрива. Има лечебно действие и ми се поизбистри кожата. Почиствам лицето с гел на La Roche и след това слагам крем или на Биодерма Sebium Global май беше или на La Roche Effaclair Duo, невероятни продукти за проблемна кожа.

# 596
  • София
Онзи ден гледах друг СС крем на Биотен, чудех се с какво е по различен, а той бил противостареещ и за след 45год.

# 597
Здравейте, не знам дали тук е правилното място за моят проблем , но съм отчаяна вече  ooooh!  Grinning Използвам BB cream - Nude Magique (на L'Oreal) и мисля, че най-накрая открих идеалният  ББ крем за мен. Да, обаче, поради някаква причина вече е с нова опаковка и уж единствената разлика е, че старият е със SPF 12, a новият 20, абсолютно всичко останало трябва да е същото, обаче не е . Имам ето този,
Скрит текст:
но вече никъде не го откривам. Ако някой го ползва и го е виждал някъде (в реален или онлайн магазин), моля да кажете къде. В момента навсякъде има такъв
Скрит текст:
Едвам изтисквам нещо от стария, а новият просто не ми седи както трябва.  Sad

# 598
commala в Парфимо го има, но само 1 цвят  Peace

# 599
commala в Парфимо го има, но само 1 цвят  Peace
Да, видях, но на мен ми трябва light skin tone  Confused Благодаря все пак!
Тъкмо го намерих в Амазон, ще си почакам явно .

Общи условия

Активация на акаунт