ББ кремове 5

• 167 882
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Взех си бб крема на Ербориан - да кажа, че ми харесва, мисля, че стои много естествено. Мога да правя сравнение с Гарние - при него си личи, че имаш нещо върху кожата, личи си по порите като остатък докато при Ербориан-а все едно нищо не съм слагала. Освен това при Гарние имах винаги кир ефект, а и като че ли не скриваше и още повече си личаха несъвършествата по кожата.

Проблемът ми е, че с моята мазна кожа към обяд вече съм лъснала, независимо дали съм с Ербориан или Гарние (дори и да съм ползвала матиращ крем и след бб крема слагам пудра в Т-зоната). Не слагам база, за да не си запушвам порите.

Чудех се има ли нещо, което мога да отложа това лъсване. Щях да ви питам с какво нанасяте бб-то на Ербориан - аз само с ръце, без да ползвам четка или гъбичка, но се чудех дали няма да е по-добре с кабуки.

# 571
  • София
Аз също използвам/ нося бб крем Ербориан- нюд. Не мислех, че с ниският си фактор, би предпазил добре, от слънчево изгаряне. Но днес на планина- 1400м., ръцете ми като последствие от силното слънце, са зачервени, но лицето- изобщо.
 Кожата на лицето ми е комбинирана, с доста мазна Т- зона. Не съм открила панацея за проблема с бързото омазняване... Различни бб кремове, основи, мат. кремове- гелове, пудри... Единствено мога да спечеля мин.отлагане, във времето но не и пълен мат ефект.
 Нанасям с пръсти. С четка не ми допада ефекта, с гъбка имам чувството, че разхода на продукта е по-голям.
 Не подновявам навън, но при първа възможност почиствам кожата на лицето си и ако ще излизам отново- нанасям бб крем.

# 572
Denisha, благодаря ти за отговора - да и аз пробвах с гъба, но определено не е икономично и за това се отказах. Аз също не слагам повторно върху омазнена кожа, но явно лятото матирането си остава проблемно....

# 573
В кои аптеки или магазини в София го има този ББ крем?  Simple Smile

# 574
С какво си нанасяте ВВ крема, с пръсти или с тампон?

# 575
  • Бургас/Пз
С пръсти  Peace

По принцип в аптеките, но май вече никъде го няма. Едно момиче беше споменало за Ремедиум . Виж на стр.37 е обсъждано http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780877.msg33263571#msg33263571

# 576
С пръсти  Peace

По принцип в аптеките, но май вече никъде го няма. Едно момиче беше споменало за Ремедиум . Виж на стр.37 е обсъждано http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780877.msg33263571#msg33263571
Благодаря ти  bouquet

# 577
Bourjois cc cream - този ми е любим  Heart Eyes     

Някой, открил ли е нещо по-добро за тази цена, да сподели? Или пак същия да взимам за пореден път?

# 578
  • София
Тц, не съм... TiredИ аз пак ще го купувам, много си е добър. Peace

# 579
  • Казанлък
Взех си BB на Missha M Perfect Cover светлия вариант от Ензо. Ще споделя мнение като го понося. Ако някоя го е ползвала, ще сподели ли дали е добър? Пише, че е с UV защита 42 и това ме поблазни да го избера.

# 580
  • Lost in a fairytale ...
Можете ли да го сравните с Римел 9в1?
Какво му е толкова специалното?  Mr. Green

# 581
Покривността, слънцезащитния фактор и усещането върху кожата. Но е доста светъл, за някои хора това може да е проблем.

# 582
как пък има фенове на сс-то на буржоа ми е много чудно. 1во всичките тонове са прекалено оранжеви, 2ро колкото и старателно да го свалям все ме опъпчасва после и 3то не е за смесена и мазна кожа, защото лъсваш много бързо.

# 583
keepsmiling ,  кой бб крем ползваш?

# 584
  • София
 Точно вчера си взех beige rose на Буржоа, като ме беше страх да не ми розовее много, няма такова нещо стои ми екстра. А последният номер bronze май беше може да мине за по оранжвеещ, зависи от тена на кожата, но има къде по фрапиращи оранжеви. Само той е по така, другите три абсурд. Дори по неутрални ми стоят.

Общи условия

Активация на акаунт