ББ кремове 5

• 167 917
  • 749
  •   2
Отговори
# 540
  • Има много детски смях.
ani_d , аз ВВ- то имам предвид.  Peace  СС крема не съм го пробвала- от аптеката ме убедиха, че това не е моят продукт, бил за по- нормална към суха кожа, не за смесена/ мазна като моята.
 http://beautyandrelaxblog.blogspot.ae/2015/12/biotherm-skin-best-cc-cream.html беше първата статия, която въобще прочетох като отзив за СС крема на Биотерм. Блогът твой ли е?
Скрит текст:
Хареса ми стилът ти, жалко, че не списваш вече.  Confused
Май ще се откажа от този продукт и ще си заложа на изпитаното ВВ на Ербориан. Благодаря!

# 541
  • Бургас/Пз
ani_d , аз ВВ- то имам предвид.  Peace  СС крема не съм го пробвала- от аптеката ме убедиха, че това не е моят продукт, бил за по- нормална към суха кожа, не за смесена/ мазна като моята.
 http://beautyandrelaxblog.blogspot.ae/2015/12/biotherm-skin-best-cc-cream.html беше първата статия, която въобще прочетох като отзив за СС крема на Биотерм. Блогът твой ли е?
Скрит текст:
Хареса ми стилът ти, жалко, че не списваш вече.  Confused
Май ще се откажа от този продукт и ще си заложа на изпитаното ВВ на Ербориан. Благодаря!

Не, не е мой  Blush, но тази беше статията , която ме накара да го пробвам и подкрепям всяка една дума написана в нея. Мацката пише хубаво и на мен ми допадат нейните ревюта Simple Smile Сега обаче пусто любопитство и към тоя на Ербориан, тю да му се невиди   Crazy Crazy
Можеш ли да споделиш като покривност как е при теб Simple Smile

# 542
ВВ- то на Ербориан е много добро. Трета тубичка свършвам, доста е икономично, не помня откога не съм му изневерявала.  Laughing
Искам да питам за отзиви за C.Cл крема на Biotherm. Някой с перки впечатления как се държи на мазна/ смесена кожа? Покривност? Трайност?
Ако вече е обсъждано се извинявам и ще помоля за насоки къде да погледна, в случай, че съм го проспала.  Wink

Този на Ербориан ли имаш предвид http://www.kozmetika.bg/ERBORIAN/75065_BB-Creme-Au-Ginseng-Clair … 1%82%D0%B5%D0%BD/

А случайно някакви отзиви за този да имаш ??  http://www.kozmetika.bg/ERBORIAN/76010_CC-CR%C3%88ME-HD-%C3%A0-l … 0%BE%D1%82%D0%B0/

Може и да се перфектните СС, но цената за 15мл е smile3505, аз съм с Rimmel харесвам го защото кремчето не се усеща лепкаво на лицето, но леко ми предава оранжавеещ подтон на лицето.

# 543
  • Има много детски смях.
Можеш ли да споделиш като покривност как е при теб Simple Smile

Покривност- средна, много бързо попива, слива се с кожата, много естествено стои. Аз винаги преди това слагам крем за лице, а отгоре минавам и с прозрачна пудра. Така ми издържа без да мръдне по 5- 6 часа средно. Да се има предвид, че живея на място с доста високи температури и влажност.  Peace

# 544
  • София
Ами друго си е значи ББ-то Гарние в дългата тубичка....Днес си го взех пак, чудесен си ми е, естествено  стои,покривен е, с фактор е, ни ми трябват пудри,ни никой...Две лета го ползвах, сега го взех за трети път, че и на прИмоция.  Само дето medium-а ми идва светъл за лятото, сега ми е  добре с лек тен, но  послее ще трябва бронзър. То по тъмно няма нали? newsm78
Но този на Биотерм трябва да го пробвам,просто прекалено добре ми звучи.

# 545
  • Бургас/Пз
За любителите на по-високия клас ББ кремове - много съм впечатлена от това http://www.sephora.com/lingerie-de-peau-bb-cream-spf-30-P382310
Страхотно покритие, озарена кожа, изравнен тен и добра защита - 30фактор. Не съм сигурна дали е подходящ за мазни кожи, но за смесена е страхотен. Определено има по-голямо покритие от масовите ББкремове.

# 546
  • София
Момичета, откъде купувате Ербориан? Харесаха ми описанието и високият фактор на ДД крема.

# 547
И аз се интересувам къде да ида да погледна Ербориан  Hug...за Пловдив обаче  Blush
Субра ?

# 548
В София има в Ремедиум. Не съм сигурна обаче, че във всички аптеки го има. Бях в тази на Граф Игнатиев и ми дадоха мостра на ВВ-то.

# 549
След 2 седмици Нивеа , мазничък ми идва , няма да го повторя
Нивеа НЕ! Никога повече! Нито ВВ, нито СС  Naughty поне за мен. Много лош опит имам с тях. Стоят ми тежко, мазнеят ми. А иначе изглеждат добре ако пробваш на ръка. Аз лично и пъпчасвам от тях. Купувала съм ги от Бг.

# 550
  • София
sladko, много благодаря!  bouquet

Жани, мило, докато чаках отговор, се сетих да погледна в сайта на Ербориан.  Laughing За Пловдив - Subra Moл Пловдив - ул. Перущица № 8  Hug

# 551
Reina, благодаря, слънчице  Heart Eyes Hug
Предположих за Субра, обаче да търся сайт на Ербориан хич не ми дойде на акъла  Laughing ooooh!
Тези дни ще отида да го погледна  Hug

# 552
  • София
Reina, благодаря, слънчице  Heart Eyes Hug
Предположих за Субра, обаче да търся сайт на Ербориан хич не ми дойде на акъла  Laughing ooooh!
Тези дни ще отида да го погледна  Hug

Няма смисъл. Вносителя, е изтеглил наличното от аптеки Субра. Звънях преди 10 дни в аптеката в мола. След това и в др. аптеки. Не във всички  Ремедиум и не всички продукти са налични.
 Говорих и с една любезна дама от Хелт Хармони ЕООД. Казва се Маргарита Зашева +(359) 884 90 56 92, вярвам, че ако имате интерес ще Ви бъде полезна. Изпращат и до адрес на клиента. Тя познава продуктовата им гама и може да насочи в избора...
 ББ крема на Ербориан 3 в 1 е наличен. Но новият, за който се интересувах аз, не. ББ-то 5 в 1, нюд, няма да се внася у нас... Но във Франция е налично и достъпно... От ББ-та, които съм пробвала и носила, то ми е фаворит за лято 2016г.
 Надявам се, съм била полезна!  bouquet  Wink

# 553
Полезна ми беше, благодаря ти bouquet
Отпада ми обаче като вариант в такъв случай, отдавна се отказах да купувам продукти за лице без да съм ги пробвала преди това  Wink
Оставам си с ББ- то на Ести значи  Flutter

# 554
Не знам кой е новия, но ми дадоха мостра на ВВ 5 в 1, който имаше в Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт