Лондон - 6

• 64 924
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Sweety_m, благодаря! Декларация от бащата имаме, притеснявам се дали може да пътува с лична карта или за него ще се изисква международен паспорт newsm78
Категорично може да пътува с лична карта.Това не е проблем.

# 361
  • Пловдив
Благодаря, момичета!  bouquet

# 362
  • София
Здравейте, отново! Гледах билетите на влаковете, защото искам да отидем до Кеймбридж, но много ми се виждат скъпи билетите. Аз гледах в двата сайта от първа страница и излиза по 40 лири на човек в едната посока. Може ли, който е ходил да каже има ли по-евтин вариант? С кола не става, защото никой не се наема да кара в "насрещното"  Grinning

# 363
Здравейте, отново! Гледах билетите на влаковете, защото искам да отидем до Кеймбридж, но много ми се виждат скъпи билетите. Аз гледах в двата сайта от първа страница и излиза по 40 лири на човек в едната посока. Може ли, който е ходил да каже има ли по-евтин вариант? С кола не става, защото никой не се наема да кара в "насрещното"  Grinning
Как 40 лири еднопосочен  Shocked  Нещо грешиш.
Най-високата цена, която видях за произволна дата, беше 35 паунда двупосочен на човек.
За кои дати търсиш?

Освен с влак, може и с автобус. По-бавно е, но пък е чувствително по-евтино. Провери National Express и Megabus.

# 364
Ако вземеш двупосочни билети за влака за един ден само, цената е същата като еднопосочен.

# 365
  • HH
Записвам се при вас.  Hug Ще ви следя с удоволствие. Ще посетя Лондон за пръв път през Октомври и вече нямам търпение.  Crazy

# 366
За октомври Wizz имат цени до Лондон  по 40 евро двупосочния с Wizz Club.
Аз май по-ниска цена  досега не съм виждал и нека го прочетат всики мрънкалници , дето все не намирали ниски цени с лоу кост.

# 367
  • HH
За октомври Wizz имат цени до Лондон  по 40 евро двупосочния с Wizz Club.
Аз май по-ниска цена  досега не съм виждал и нека го прочетат всики мрънкалници , дето все не намирали ниски цени с лоу кост.

Пък аз си мислех, е с моите 91евро съм минала много тънко  Crossing Arms

# 368
  • тук-там
Eеее, не можах да ги дочакам... Взех с Изи - 600 лв за четирима, обаче пък безплатния ръчен им е по-голям, а х 4 си е доста, та май съм на далавера. Laughing Даже и с намалението от 33%.

Оффф, проверих - не съм - нищо друг път. Сега ме е яд, че не изчаках.  #2gunfire

Щеше да ми е идеално отиване с Райън-от Пловдив съм - и връщане с Уиз....

# 369
12 ноември София- Лондон е 30 лева ...е чак такава цена никога не са имали , а летя с тях от 2007-ма година Wink

# 370
  • София
stenk
Точно тези дати гледах, намислила съм ги отдавна.
Знаеш ли тази цена колко беше по време на промоция, записала съм си, 5-6 пъти отгоре.
Тогава дори имаше пререкания по въпроса, аз казах че няма да резервирам, сега ще го направя...
Спестявам доста, поздрави.....

Редактирам....
Готово, отиване и връщане:
Общо в
EUR
82,05 €

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 21:41 от Bled

# 371
Честито аз просто нямам време и стискам зъби ... от яд.
Искам да изкупите всичко за да не ги гледам тия цени  Laughing

# 372
  • София
12 ноември София- Лондон е 30 лева ...е чак такава цена никога не са имали , а летя с тях от 2007-ма година Wink

Знаеш ли, защото каза 2007г. Имахме едно пътуване, което за двама в двете посоки беше 134,70 евро на дати  22-27.04.2008 . Стои в архива, случваха се и други супер цени....

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 23:46 от Bled

# 373
То за 70-80 евро и сега излизат понякога , но тези 40 евро вече са нещо непознато  Laughing

# 374
  • Луната

Редактирам....
Готово, отиване и връщане:
Общо в
EUR
82,05 €

Това цена за двама ли е?
Днес за октомври месец имаше двупосочно за 70 лв с wizz club Simple Smile

То за 70-80 евро и сега излизат понякога , но тези 40 евро вече са нещо непознато  Laughing

имаше и за по-малко

Общи условия

Активация на акаунт