Лондон - 6

• 65 139
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Честито аз просто нямам време и стискам зъби ... от яд.
Искам да изкупите всичко за да не ги гледам тия цени  Laughing

Стенк, стига. Това са глупости. Знаеш, че колкото и да търсим логика, няма такава. Като видиш изгодна цена, купуваш и толкова. Подобни нива сам казваш, че са за първи път. Аз лично изобщо не бих се впрягала. Нито имам време да чакам; див късмет си е точно за твоите дати да паднат цените повече отколкото на намалението; а и живота ми не се върти около прИмоции и пътувания по 365 дни в годината (професионално  Mr. Green); имам точни маршрути и се съобразявам с тях, а не с цените на хотела отстоящ на 150 км., който в момента е на прИмоция; имам точни дати, с които се съобразявам, а не с най-ниските цени на полети (е и това гледам, но графика ми може да варира с дни, не с месеци).

Живей си живота и се наслаждавай на пътуванията си такива каквито ти си ги планираш, а не такива каквито ти ги планира поредната прИмоция!

# 376
Ами аз  имам няколко периода в годината когато мога да пътувам и като изпадне добра цена  избирам дестинацията.
Виж с междуконтиненталните полети си имам твърда цел и целенасочено търся най-изгодно предложение  , но бих платил дори да е по-висока.
В Европа обаче са 5-6 любими места и за където е най-изгодно натам се насочвам  Simple Smile
Примерно ако съм решил да попътувам за седмица не ме бърка дали ще е  Рим , Барселона или Лондон .

Днес  да кажем резервирах еднопосочен полет до Барселона за около 90 евро (с  чекиран багаж) макар да знам , че може и по-евтино , но пък датите са ми важни.
Различно е и винаги според конкретните планове.

# 377
  • Bristol
Направо не мога да повярвам  Laughing Аз ако взема за по-малко от 200 паунда двупосочен Лондон София и празнувам  Money

# 378
Закупих току що импулсивно билети за Лондон за октомври. Изписа ми цена на билетите 280 евро/отиване и връщане за трима/, на такси 54, на застраховки 22, но май ми дръпна от картата само за билетите?! Защо?
За първи път купувам сама и не съм наясно.
Включих се тук за да попитам за препоръка за хотел.
Записвам се в темата и ще ви изчета назад-не съм посещавала до сега Лондон.

# 379
  • тук-там
Дали този вид билети важат за 2in1?

Stansted Airport to London Liverpool Street
    3 x Adult, 1 x Child
    Standard Class Return
    Low-cost 30 day Advance Fare
    £56.00

Доколкото разбрах, 2в1 не се комбинира с други промоции, но все пак, ако някой знае...
Дали се намират често, по кутиите оферти 2в1 - по мюсли, млека и т.н newsm78
Едва ли ги има описани някъде...

# 380
  • София
Решили сме да ходим с автобус от Лондон до Хамптън Корт , така ще излезе по-евтино с ойстерите.Искам да  го съчетаем с лодка по реката до Ричмънд и Кю гардънс , но не мога да намеря информация откъде да вземем лодката и колко ще струва.Моля някои да помогне.

# 381
  • София
Ето тук има 3 компании, които предлагат лодка до Ричмънд:

http://www.visitrichmond.co.uk/thedms.aspx?dms=11&itemtype=1 … amp;campaign=3837

# 382
Здравейте, безценна тема наистина. Ходила съм преди 10 години последно в Лондон, и оттогава все мечтая да го посетя пак.

На 24-ти Септември ще пътуваме с кола натам, и на 29-ти се връщаме с Уиз насам. Ще ни се съберат четири пълни дни там, защото полетът ни е късен.

Има безценни съвети и инфо в темите дотук.   bouquet

Резервирах един хотел, но не съм много доволна. Сега търся по-удобна локация за подобен бюджет (под 500 лева за 3 нощувки). Двама сме, така че не ни трябва кой знае какво, но не искам да е клошария.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 09:10 от Red velvet

# 383
Ако не държите да сте в Лондон - провери Рединг. Преди няколко дена гледах хотел 3 звезди със закуска за 66 лв  Shocked

# 384
  • Bristol
Дали този вид билети важат за 2in1?

Stansted Airport to London Liverpool Street
    3 x Adult, 1 x Child
    Standard Class Return
    Low-cost 30 day Advance Fare
    £56.00

Доколкото разбрах, 2в1 не се комбинира с други промоции, но все пак, ако някой знае...
Дали се намират често, по кутиите оферти 2в1 - по мюсли, млека и т.н newsm78
Едва ли ги има описани някъде...

Всеки билет за влак за пътуване до столицата важи. Не знам дали от Stansted важи, но можеш да пробваш. Разпечатай си ваучера от сайта, има ги онлайн. На него се попълва номера на билета. На касата даваш ваучера и показваш билета, ако от Stansted не важи, те ще ти кажат. Нищо не губиш, ако пробваш  Peace
http://m.daysoutguide.co.uk/2for1-london
По кутиите за мюзли отделно си има 2в1 оферти, за които не ти трябва билет за влак.
Дано съм разбрала правилно въпроса ти Simple Smile

# 385
Ако не държите да сте в Лондон - провери Рединг. Преди няколко дена гледах хотел 3 звезди със закуска за 66 лв  Shocked

E да, имаме приятел в Рединг, но не ми се пътува всеки ден до Лондон.

Запазих хотел, но ще се отказвам, много е мизерен. Ще разширя бюджета...поне да не мизерстваме.

# 386
Здравейте, безценна тема наистина. Ходила съм преди 10 години последно в Лондон, и оттогава все мечтая да го посетя пак.

На 24-ти Септември ще пътуваме с кола натам, и на 29-ти се връщаме с Уиз насам. Ще ни се съберат четири пълни дни там, защото полетът ни е късен.

Има безценни съвети и инфо в темите дотук.   bouquet

Резервирах един хотел, но не съм много доволна. Сега търся по-удобна локация за подобен бюджет (под 500 лева за 3 нощувки). Двама сме, така че не ни трябва кой знае какво, но не искам да е клошария.

Препоръчвали са ми хотелите на http://www.travelodge.co.uk/. Имат много из цял Лондон. Зависи от датите, но някои имат доста прилична цена за хотел в център с Saver rate. (около 50-60 лири на стая)

Също така http://www.premierinn.com/ имат цена Premier Saver, която също е добра. (около 50-60 лири на стая).

# 387
A какво е saver rate, тоест как да го ползваме?

Разбрах...

Супер, много благодаря за линковете, безценни!

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 13:20 от Red velvet

# 388
Saver rate или Premier Saver е цена, която плащаш в момента на резервацията и няма възможност за  последващи промени на дати или отказ от резервация.
Цената обаче е значително по-ниска и според мен си заслужава "риска".  Peace

В Премиер ин, цената е една и съща, независимо дали е двойна или семейна стая, което в комбинация с Premier Saver си е чудесна цена за цялото семейство.

# 389
  • Пловдив
Здравейте, ще бъдем в Лондон от 3 до 6.10 и почвам да се оглеждам за забележителностите. На карта ми изглежда, че музеят на Мадам Тюсо е доста близо до музея на Шерлок Холмс, така ли е, става ли да се иде пеша? Кажете хубави места за хапване, хубави марки бира и разбира се какви специалитети да опитаме!

Общи условия

Активация на акаунт