Лондон - 6

• 64 848
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • Bristol
Maria, натоварено ще ви бъде посещение на Лондон след полета. Но след полета, ако е ранен, Уиндзор ви е на път да го разгледате. В събота трафикът не е толкова зле по магистралите както през седмицата, вече не е лято. Помисли за вариант един ден в Лондон по време на престоя ви. Има директни рейсове от Челтнам до Виктория и влакове до Падингтън. Аз съм ходила с приятелки, които живеят в този град така. Преди обяд сме в Лондон, кафе, разходка по забележителности, мюзикъл и хайде в къщи  Grinning И приятели като са на гости така правят. Бристол им е изходен пункт и от тук до Лондон за деня само, до Бат и до Кардиф по същата схема. Разбира се оставят си и ден-два за Бристол  Laughing Ако задържате колата, с децата горещо препоръчвам разходка до Warwick castle и градчето също е хубаво.

# 676
Ето възможност за италианските ресторанти на Джейми Оливър:

http://local.amazon.co.uk/London-wide/B00OQG67ZG?src=email&c … 74341_auto_vfe_fd

# 677
Merry, много ти благодаря за идеята за замъка  Hug, направо в десятката беше - синът ми от няколко седмици ме пита дали като отидем в Англия, ще го заведем да види някой замък, а досега не е проявявал интерес към подобни забележителности. Ако нямаш нищо напротив, запазвам си правото да те помоля за още идеи, ако като пристигнем се окаже, че няма план за действие  Blush

За Лондон - аз писах малко по-горе. В крайна сметка решихме да спим там, букирахме х-л близо до Гетуик (Crawley), че работата с градския транспорт изглежда отчайващо през уикенда (какъвто и маршрут да въведа, излиза, че има ремонтни работи, вкл. и на Виктория стейшън). Надявам се проблемите по линията до летището да са сведени до минимум. Следобеда ще слезем до центъра, а другата сутрин по път ще минем през Уинзър, ако всичко мине по план.

Дневен трип до Лондон беше първоначалното предложение на мъжа ми, но най-дребният не носи много-много на дълго пътуване, та някак не ме вдъхнови идеята. Ако бяхме сами, със сигурност така щяхме да направим.

Още веднъж много благодаря на всички за помощта   bouquet

# 678
  • София
За еднодневната травелкарт ,която се купува от гарата , за да важат офертите 2 в едно иска ли се снимка?

# 679
  • на морския бряг
За еднодневната травелкарт ,която се купува от гарата , за да важат офертите 2 в едно иска ли се снимка?
  Не , не трябва снимка ,купували сме и сме ползвали 2 в 1.

# 680
  • София
  Не , не трябва снимка ,купували сме и сме ползвали 2 в 1.
Решила съм да купя такива еднодневни травелкард за да отидем до Hampton i Kew и да спестим от вход с офертите 2 в 1 , а и може да се возим с нея цял ден на всичко.

# 681
  • Луната
Решила съм да купя такива еднодневни травелкард за да отидем до Hampton i Kew и да спестим от вход с офертите 2 в 1 , а и може да се возим с нея цял ден на всичко.

Трябва да са две тръвълкарти за деня (на нас ни искаха да показваме 2 карти на касата),  ваучер (разпечатан от сайта или попълнен) и ви дават 2 билета на цената на 1.

# 682
  • София
Чета в новините ,че има ремонти по пътя от/до летище Лутън.Колко часа преди полета да купя билети за автобуса?

# 683
  • Луната
Чета в новините ,че има ремонти по пътя от/до летище Лутън.Колко часа преди полета да купя билети за автобуса?

Напълно достатъчни са 1 час след кацане и 4 часа преди излитане  Simple Smile. Ние тръгнахме от Лондон към 16.50 часа и въпреки ремонтите бяхме 18.20 часа на Лутън.

# 684

Напълно достатъчни са 1 час след кацане и 4 часа преди излитане  Simple Smile. Ние тръгнахме от Лондон към 16.50 часа и въпреки ремонтите бяхме 18.20 часа на Лутън.

Peace
Кацнахме в 6.55, заради ремонти и делничен трафик пътувахме 2.5ч до Лондон - център.
На връщане (в почивен ден) тръгнахме от хотела в 17.00 и 18.20 бяхме на летището. Това беше излишно рано, но трябваше да предвидя достатъчно време поради ремонти и евентуален трафик.

# 685
  • HH

Пътувах от Виктория коуч стейшън до Лутън в понеделник сутринта. Билета за автобуса ми беше с начален час 5 часа преди полета, т.е. автобуса в 11, полета 14,55. На летището стигнахме в 12,30. Има някакви ремонти, но не се забавихме заради тях, просто автобуса спира на още няколко места и шофьора беше супер неорганизиран и бавен, докато издаде билети и натовари багажа на качващите се.

ПП: В неделя ако не съм на работа ще ви разкажа за моето пътуване и ще ви покажа и снимки. Беше много хубаво, но и изтощително. Но кой ми е виновен, че висяхме по заведенията до ранни зори и на следващия ден се убивахме от разходки  Crazy

# 686
А вариант с влак? Освен лудите пари, дето дадох до Кройдон, дали няма друг начин?

# 687
  • София
Хм, някой да е купувал билети онлайн за Уестминстърското абатство и от къде, тъй като в сайта не мога да намеря такава опция?

# 688
# 689

Общи условия

Активация на акаунт