Лондон - 6

• 65 149
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета, имам въпроси относно он лайн покупката на билети за забележителностите. Виждам, че така закупените билети имат отстъпка и мисля да купя. Та дали съм разбрала правилно:
1, Плащам билета с кредитна карта и го разпечатвам
2, Когато отидем там, на входа трябва да покажа разпечатания билет и картата, с която съм го платила
3, В какъв срок от купуване на билета мога да го ползвам?

Извинете ме за тъпите въпроси, но съм се ошашкала тотално. Ще пътуваме двамата със сина ми и се надявам да ми помогнете, за да не го разочаровам с моята организация.

# 286
  • София
Момичета, имам въпроси относно он лайн покупката на билети за забележителностите. Виждам, че така закупените билети имат отстъпка и мисля да купя. Та дали съм разбрала правилно:
1, Плащам билета с кредитна карта и го разпечатвам
2, Когато отидем там, на входа трябва да покажа разпечатания билет и картата, с която съм го платила
3, В какъв срок от купуване на билета мога да го ползвам?

Извинете ме за тъпите въпроси, но съм се ошашкала тотално. Ще пътуваме двамата със сина ми и се надявам да ми помогнете, за да не го разочаровам с моята организация.
Точно така ceci.d, разпечатваш си билетите и ги носиш. На мен лично не са ми искали кредитната карта, но за всеки случай нека бъде в теб. И на третия въпрос - не зная кои забележителности имаш предвид, но  Окото, Мадам Тюсо, Аквариума при резервация искат да се посочи конкретна дата и час, но предлагат комбинирани билети, които излизат доста на сметка и важат за период от 30 дни след посочената дата при закупуването. Успех Peace

# 287
  • тук-там
Двупосочен с изиджет - 4 бр възрастни - 670 лв общо - за 4-7 октомври. Дали ще паднат още?

# 288
  • Русе
Wild_rabbit, ако не ти е далеч Букурещ

с Ryanair 6-9 октомври  - 460лв за 4-ма  Peace

# 289
  • Пловдив
Sweety_m
  bouquet

# 290
  • тук-там
Wild_rabbit, ако не ти е далеч Букурещ

с Ryanair 6-9 октомври  - 460лв за 4-ма  Peace
Благодаря, но ми е далеч - от Пловдив съм - бензин, паркинг и...пак толкова. Peace

# 291
  • София
Относно кредитната карта,на мен ми поискаха в Мадам Тюсо и стана страшно,защото бяхме резервирали с каратата на ММ ,а той ни чакаше пред музея. Та трябваше да го издирвам,за да влезе и да покаже картата.

# 292
Относно кредитната карта,на мен ми поискаха в Мадам Тюсо и стана страшно,защото бяхме резервирали с каратата на ММ ,а той ни чакаше пред музея. Та трябваше да го издирвам,за да влезе и да покаже картата.

бях в мадам тюсо миналия месец с предварително закупени билети от сайта им
 единственото което ми поискаха беше моята лична карта понеже аз ги купих,на спътниците ми абсолютно нищо не поискаха.

за кредитната карта и дума не стана.

# 293
  • Пловдив
Аз пак с въпрос. Ще пътуваме със сина, който е на 16 години. Нали за него не е необходим паспорт, а може само с лична карта?

# 294
  • София
Аз пак с въпрос. Ще пътуваме със сина, който е на 16 години. Нали за него не е необходим паспорт, а може само с лична карта?
Абсолютно!

# 295
Здравейте момичета,
предстои ми пътуване в Лондон през август,изчетох първа страница но и така не можах да разбера кои места трябва да се видят задължително? ако може да ме ориентирате  Praynig

# 296
  • София
Здравейте момичета,
предстои ми пътуване в Лондон през август,изчетох първа страница но и така не можах да разбера кои места трябва да се видят задължително? ако може да ме ориентирате  Praynig
Ми то по-скоро е въпрос на личен интерес, за едни нещо е интересно, за други не. Влез в сайта на London pass, там са изброени почти всички забележителности, предполагам че ще ти е от полза.

# 297
Здравейте момичета,
предстои ми пътуване в Лондон през август,изчетох първа страница но и така не можах да разбера кои места трябва да се видят задължително? ако може да ме ориентирате  Praynig
Ми то по-скоро е въпрос на личен интерес, за едни нещо е интересно, за други не. Влез в сайта на London pass, там са изброени почти всички забележителности, предполагам че ще ти е от полза.

влизах там но пак не се ориентирах,благодаря ти все пак
от тук се ориентирах вече  Simple Smile http://www.nasamnatam.com/grad/London-zabelejitelnosti.html

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 18:35 от snow22

# 298
   Запис, че поколението иска да щъка по света!

# 299

В Groupon има оферта за същата екскурзия с Premium Tours за 34 лири:
http://www.groupon.co.uk/deals/events/gl-premium-tours-ltd-28/41140923
[/quote]
Здравейте! Опитах се да купя ваучери от посочения сайт за колективно пазаруване. За съжаление плащането ми не минава, въпреки че използвам кредитна карта, с която многократно съм плащала он-лайн. Писах на сайта за проблема, те ми отговориха, че след първия опит трябвало да се изчака 6 часа и тогава да се опитва отново. Пробвах отново и с друга карта, но отново не се получи.
Та питането ми е към ползвалите такъв сайт - Имали ли сте такива проблеми? Да не би да се допуска плащане извън Англия? Някакви идеи за справяне със ситуацията?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт