Колко мъничко остана за среща с ЮНЧЕ тъй мечтана- тема 16

• 24 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Кафе пия по едно на ден от самото начало,напоследък си позволявам и следобед безкофеиново.
Кола съм пила няколко пъти,но като цяло не съм фен на газираните безалкохолни.Не пуша от както видях  EFP и за мен е супер грозно да видя бременна с цигара ,не смятам ,че имат извинение да си тровят децата. Crossing Arms
ротока какъв е интервала м/у прегледите?

Съгласна съм, че родата се радва,то няма лошо.Но смятам,че могат да проявят разбиране и да изчакат нещата да се подредят,майката,таткото и бебето да се опознаят.Освен това за мен не е редно една тумба хора (било то и близки) да се врът в новороденото,все пак имунната система точно в този момент се среща с целия свят и не смятам ,че е редно да я натоварвам допълнително.Когато бебка стане на 10-15 дни и сме вече навън всички са добре дошли,ако са в добро здраве.  Peace
Не ангажирам никой с мнението си,за мен този миг е личен(интимен) и искам да го споделя с мъжът си и децата си.Искам да се приберем, да легнем 4-мата на леглото и да се радваме на това,което имаме.  Two Hearts

# 106
Пия кафе с мляко почти всеки ден, кола за цялото време съм пила няколко пъти. Иначе не пуша и с цигарите не съм имала проблем.
При нас мъжа ми ще почерпи по-близките докато сме в болницата. После на погачата ще се съберем жените от семейството и няколко приятелки. На изписването ще сме ние, родителите ни и най-вероятно сестра ми. Със сигурност ще дойдат вкъщи, но майка ми ще се погрижи да не усетя нищо от гостито. Като се прибрах от болницата с Кико си легнах да спя с него. Събудиха ме след 4часа да стана да хапна, а те вече си тръгваха. Свекърите колкото и да дават вид, че се радват ще гледат да си тръгнат бързо.

# 107
Аз в началото много се бях се шашнала с това кафе, защото преди да забременея пиех по 4-5 на ден, което си е стабилна доза. Ако не пиех кафе сутрин до обяд се започваше едно зверско главоболие и така докато не си набавя кофеина на който съм свикнала та си мислех, че ще е голяма мъка, но в крайна сметка не беше. Първите 5 месеца изобщо не пиех. Обаче после се принудих, защото само кафе с мляко  в комбинация с айрян сутрин ми спасява тоалетната и за това пак започнах да пия по 1 на ден. Кола пия много рядко, макар че в къщи има постоянно заради мъжа ми, но не ме блазни.
А относно цигарите...не пуша от както си видях теста. Сега си пазя теста и една пълна кутия с цигари, която си купих заедно с теста. Малко смешно ама не вярвах много много да е полужителен та затова си я и купих.  hahaha Ама като видях двете чертички и прибрах теста заедно с кутията цигари в едно шкафче и това е още си седят така....  Mr. Green Mr. Green  bouquet  bouquet

# 108
  • Pb
Евалла на всички пушачки, които са зарязали на мига цигарите. Ставало ми е мн. мъчно като съм слушала разсъжденията на познати бременни, които продължават да пушат, но не съм се месила, колкото и голямо да ми е било възмущението. Просто съм оставала безмълвна...

# 109
И аз пушех от години преди да забременея..бях в опит да ги откажа. Даже вечерта преди да видя двете черти с което усещането си ми подсказваше някак си дръпнах 2 за последно.. И на сутринта хоп 2ра бледа черта на мига ги спрях..даже и кафето после постепенно включих безкофеиновото а вече като напреднах си пия и кола..само че не съм голяма кафеджийка я пийна я не..
Относно отношенията ние живеем с свекито и с приятеля й. Аз естесвтено искам да сме отделно все пак откакто завърших и заминахме за чужбина някак си самостоятелноста ми най приляга..но казаха че ще се изнесът в най скоро време. Нямам против роднини да видят бебето но след месец например..а за други хора да не говорим  Crossing Arms родителите и сестра ми и баби са добре дошли другите за по нататък съм съгласна. Тъй като съм чула че децата в началото нямат никаква защита поне трябва да се кръстят за да имат някаква "стена" против зли очи..то кой ще мисли злото на едно бебче но вярвам че дори и добрите хора понякога без да искат могат на урочасат бебче..ох някох да ми вземе тела  Crazy иначе ще изпиша цял роман  Whistling

# 110
Да се кръсти бебето, за да се пази от зли очи Shocked
Хора, не се филмирайте. Какви са тези измислици. Бебето едва ли ще пострада от зли очи. Аз смятам след изписването да почнем разходки, вие на бабите няма да го показвате месец  Tired

# 111
Евалла на всички пушачки, които са зарязали на мига цигарите. Ставало ми е мн. мъчно като съм слушала разсъжденията на познати бременни, които продължават да пушат, но не съм се месила, колкото и голямо да ми е било възмущението.

Винаги съм била против това бременни жени или майки, които кърмят да пушат. Още повече се възмутих от едно изказване на снаха му на моя мъж. Тя не е никакъв пример за жена и майка де, но все пак... цитирам... "Абе у вас майка ти и мъжа и пушат по 2 кутии на ден и ти го дишаш, кво значение има, че ти не пушиш като пак се тровиш? Аз като разбрах, че съм бременна след 4 месец спрях да пуша вътре, а пушех само на терасата"
Е това нейно изказване просто никога няма да го забравя, а ММ казва, че тя си е пошела по половин кутия на ден без изобщо да се притеснява.
А в къщи докато майка ми и приятеля и бяха на нашия етаж (поради ремонт на техния) се пушеше само в хола, където аз така и така не седях много, та не съм го и дишала кой знае колко.....  Thinking Mr. Green

# 112
The same myself sorry всеки си има мнение  Peace няма много ясно бебче на 10 дена да го изкарам пред клюкарките от блока да му се "радват"..в тоя живот доверие почти нс никой нямам ..за мен е важно детето да се кръсти за да бъде закриляно. Ще разкажа истински случай на милото ми брачедката от малка не са я били кръстили.. Тя постоянно припадаше и получаваше травми. Дойде в Бг впрочем е на 17, кръстиха я миналата година  Peace досега няма ни припадък ни спомен от това. За мен това значи че е получила вид "защита" по друг начин няма как си го обясня. Всичко останало е до вяра и разсъждаване  Blush

# 113
Смятам, че човек сам трябва да прецени дали бъде кръстен, дори с риск 17г. да припада Grinning

# 114
Кръстих се на 28-годишна възраст, дотогава не съм припадала  Laughing

# 115
Съжалявам че мнението ми не ви допада  Peace и гледате с присмех на това което пиша.. Всеки си знае сам за себе си и кое най добре да избира и кое не  Party не се налагам и не карам никой да мисли като мен!!

# 116
Смятам, че човек сам трябва да прецени дали бъде кръстен, дори с риск 17г. да припада Grinning
Тук съм съгласна и аз,вероизповеданието трябва да е въпрос на личен избор. Mr. Green
Аз не съм вярваща,просто егоист и искам да се насладя на мига в уединение  Blush

Разходките и ние ще ги почнем веднага,най-много 2-3 дни да не излизаме просто до като хвана предпочитанията на малката буболечка.

Love your Smile всеки си има мнение,щом за теб е важно и ще се чувстваш спокойна няма лошо Peace

# 117
Мики благодаря за подкрепата просто на днешно време има какви ли не хора и съм на мнение че не всеки ти мисли доброто.. И на мен ми се иска хората да са добри без да имат задни мисли но явно това е трудно..достатъчно съм видяла и преживяла за да съм на това мнение.

# 118
Според мен пък човек сам си предопределя съдбата. Вярвай в доброто и ще ти се случва добро. Не търси лошото в хората.

# 119
Според мен пък човек сам си предопределя съдбата. Вярвай в доброто и ще ти се случва добро. Не търси лошото в хората.
аз не търся лошото в хората- напротив гледам да съм любезна с всички от квартала но  Peace живях 3 години в чужбина и повярвай ми там нито един път хората не са гледали към торбата ми с покупки да видят какво съм купила, нито гледат как съм облечена, нито обсъждат пред блока какво си си купил за вкъщи и как живееш нито се интересуват от живота ми  като цяло.. Rolling Eyes дойдохме си в БГ и сякаш се върнах в 5ти клас  Grinning ..това е мое мнение това виждам ежедневно Blush

Общи условия

Активация на акаунт